FOF København søger studentermedhjælper til foredrag, web og SoMe

KUKUA-FOF-koebenhavn

Har du lyst til at afvikle debatarrangementer og foredrag med blandt andre Anders Agger, Svend Brinkmann og Rebellen fra Langeland? Kan du lede debatter og facilitere dialog mellem foredragsholder og tilhørere? Har du teknisk flair, så du kan træde til, hvis computeren eller mikrofonen driller? Er du god til at dele de bedste øjeblikke og historier på Facebook og Instagram? – og har du lyst til at udvikle FOFs profil på de sociale medier? Interesserer du dig også for online markedsføring. Så er stillingen som studentermedhjælper ved FOF København noget for dig.

Vi søger en studentermedhjælper, der selvstændigt kan stå for at afvikle debatarrangementer og foredrag i København, Lyngby, Gladsaxe, Tårnby, Frederiksberg, Gentofte og Rudersdal. En struktureret og sprogligt bevidst person, der også kan hjælpe på kontoret i Lyngby med webopgaver, SEO m.m.

Arbejdsopgaver:
Klargøring af lokale, afprøvning af teknik.
Tjekke deltagere ind til foredrag.
Servicering af foredragsholdere.
Byde velkommen og lede debatter.
Opfølgning med FOFs administration.
Udvikle liveopdateringer, billeder og video til Facebook og Instagram.
Løse administrative webopgaver, herunder bl.a. søgemaskineoptimering af webtekster m.m.

Dine kvalifikationer:
Du skal være i gang med en videregående universitetsuddannelse, gerne på bachelordelen.
Du har en bred og almen viden om aktuelle emner.
Du er udadvendt, veltalende og serviceminded.
Du er selvstændig, mødestabil, ansvarsbevidst og struktureret.
Du har teknisk flair.
Du taler og skriver korrekt dansk.
Du interesserer dig for SoMe og online markedsføring.

Stillingen omfatter ca. 20-25 arrangementer pr. sæson, som aflønnes med 3-5 timer pr. gang. Næste sæson løber fra 1. august – 10. december 2016. Forårssæsonen løber fra januar til juni måned. Arrangementerne finder primært sted i aftentimerne, men der vil også være enkelte arrangementer i dagtimerne og weekender. Arbejdet på kontoret er i dagtimer på hverdage og afhænger af sæsonen og dit skema. Herudover skal der afsættes tid til oplæring (ca. 8 timer i august 2016).

Ansøgningsfrist 8/7 2016. Ansøgning sendes snarest muligt til fagkonsulent Lisbeth Rosenørn på lr@nullfofkbh.dk. Har du brug for mere information om jobbet, kan Lisbeth Rosenørn kontaktes på tlf. 4596 0111.

 

OM FOF København:

FOF København er Danmarks største aftenskole. Fra skolens sekretariat i Lyngby administrerer de 20 ansatte over 100.000 undervisningstimer og 60.000 deltagere årligt i København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Gentofte og Gladsaxe.

FOF er Danmarks førende oplysningsforbund. Mere end 250.000 danskere er hvert år aktive inden for FOF, som tilbyder en bred vifte af undervisning og kulturelle arrangementer i mere end 82 kommuner. Det er FOFs mål at bidrage til at give borgerne et rigere samfunds- og kulturliv.

KUNSTkanalen GL STRAND – Lyd i Gårdhaven

https://www.facebook.com/events/1114258341973767/

Vi er en del, der ikke skal på Roskilde Festival, men elsker musik og København. Er dette dig og synes du også byen føles tom under Roskilde? Så frygt ej! Kom ind i GL STRANDs gårdhave onsdag d. 29. juni. Gruppen af unge eventmagere i KUNSTkanalen GL STRAND inviterer dig og dit crew til en festlig aften i sommerens tegn. Vi har ikke orange scene og det vilde lysshow, men til gengæld har vi orange mure, farverige lyskæder, varmelamper, rene omgivelser og en intim atmosfære.

I løbet af aftenen vil der være mulighed for at købe en bid mad fra Bike and Bake og drikke nogle lækre KOLDE drikkevarer, alt imens du hygger dig til tonerne af den nyudklækkede multi-kunstner, Theo P. Nymarks nye projekt “Hanoi love Affair” og 60er slackersurf og boogaloo bandet Tony Elastic & The Slackliners.

Vi vil løbende offentliggøre det endelige program – så sit tight.

// INFO //

Theodor P. Nymark spiller musik fra sit nyeste projekt “Hanoi Love Affair”, der er det auditive billede af vestens industrialisering og manipulation af østlig kultur!
https://rcap.bandcamp.com/album/hanoi-love-affair.

Tony Elastic & The Slackliners spiller dansbar strandmusik og exotica, som skabt for dit græske bryllup eller high school reunion. Som en jetlagget Dick Dale på spacecakes, drømmer de sig ivej igennem sine soul inspirede instrumentaler. Deres debut EP – “Back to Slack” kommer ud i sommeren 2016.
https://www.mixcloud.com/discover/tony-elastic/

Bike and Bake vil stå for at sælge sprøde nybagte pizzaer til at tilfredsstille din gane under arrangementet.

Arrangementet er gratis, men giver ikke adgang til Kunstforeningen GL STRANDs aktuelle udstilling “Mario Testino. No Limits”, som vi dog opfordrer alle til at tage ind og se for 55 kr.

Arrangementet er støttet af Københavns Kommunes Musikudvalg

 

Deltag i gigantisk barrikade-skulptur af oppustelige mursten

barricade-raaderum-web

Sammen med kunstgruppen Tools For Action forbereder Råderum en stor udendørs performance i København til september under Alt_Cph. Lige nu er vi på udkig efter aktive modstandsmennesker og helt almindelige legesyge skabninger, der vil deltage i deres oppustelige barrikade-produktion samt i en meget lang barrikade performance og social skulptur.

Det skal du gøre!
Du skal kunne være på Fabrikken for Kunst og Design søndag d. 4. september 2016 kl. 15 til 18, hvor Malcolm og Artur fra Tools for Action vil instruere dig i at gå med de to kvadratmeter store oppustelige mursten i en særlig koreografi. Efterfølgende skal du deltage i den gigantiske sociale barrikade sværm sammen med Alt_Cphs publikummer. Det hele filmes ovenfra af drone.

Desuden skal du kunne komme ud på Fabrikken fredag d. 2. eller lørdag d. 3. september i minimum to timer for at deltage i den oppustelige murstensproduktion sammen med Tools for Action og Alt_Cphs publikummer.

Vil du være med eller har du spørgsmål?
Skriv en mail til Råderum på amalie@nullraaderum.com eller ring
40 72 51 38

Hvorfor?
Tools for Action er et Berlin-baseret kunstkollektiv, der skaber politiske interventioner med oppustelige skulpturer. Skulpturerne har de anvendt som fredelige og legende redskaber i forbindelse med en lang række demonstrationer og aktioner verden over, heriblandt Cop21. Ideen med deres oppustelige modstandsskulpturer er, at alle kan deltage. Til Alt_Cph laver de “Inflatable Factory”, hvor der løbende henover tre dage produceres oppustelige mursten sammen med publikum. Murstenene indgår i den afsluttende performance ”Ballet Barricade”, hvor der kan deltage op til 200 mennesker.

Læs mere om Tools for Action her.

Læs mere om Alt_Cph16 Crosscuts her.

Foto: Artúr van Balen / Tools for Action

KUNSTkanalen: Lyd i Gårdhaven

Er du også færdig med at have mudder op til knæene, drikke lunkne øl, spise dåsetun og sove i telt? Men synes du København er lidt tomt i Roskilde ugen? Så frygt ej! KUNSTkanalen inviterer dig og dit crew til en festlig aften i sommerens tegn. Vi har ikke orange scene og det vilde lysshow, men til gengæld har vi orange mure, farverige lyskæder, varmelamper, rene omgivelser og en intim atmosfære.

I løbet af aftenen vil der være mulighed for at købe en bid mad og drikke nogle lækre KOLDE drikkevarer, alt imens du hygger dig til tonerne af den nyudklækkede musik-kunstner, Theo P. Nymarks nye projekt “Hanoi love Affair”.

Vi vil løbende offentliggøre det endelige program på vores Facebook event- så sit tight.

//INFO//

Theo P. Nymark spiller musik fra sit nyeste projek “Hanoi Love Affair”, der er det auditive billede af vestens industrialisering og manipulation af østlig kultur!
https://rcap.bandcamp.com/album/hanoi-love-affair

Arrangementet er gratis, men giver ikke adgang til Kunstforeningen GL STRANDs aktuelle udstilling “NO LIMITS”, som vi dog opfordrer alle til at tage ind og se for 55 kr.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1114258341973767/

LETS PLAY: QI GONG MED LARS EWÉ

????????????????????????????????????
Har du lyst til at få kontakt til kroppens styrker og energier ved at udforske den kinesiske helbredelseskunst Qi gong? Så mød op på DAC Arena når den erfarne underviser Lars Ewé guider dig igennem et udfordrende, undersøgende og afslappende forløb med krop og sind i fokus.

Qi gong (Chi gong) er en fælles betegnelse for vidt forskellige former for kinesiske træningssystemer. Bogstaveligt “energiarbejde” spænder over et bredt felt, fra hård fysisk træning over langsomme bevægelser, til stille og meditative former. Fælles for dem alle er at de bygger på en gammel kinesisk helbredelseskunst ud fra samme principper som f.eks. akupunktur. På DAC arena kan du med udsigt over havnen give dig hen til et forløb med Qi gong, undervist af den erfarne Lars Ewé.

DATO: 17. august kl. 11-12

LÆS MERE OG TILMELD DIG ARRANGEMENTET

>> Læs mere om Lars Ewé og energiværkstedet her

OBS: Arrangementet er gratis men kræver tilmelding og der er plads til 50 deltagere på holdet.

UDSTILLINGEN LET’S PLAY

Qi Gong-arrangementet bliver afholdt i forbindelse med udstillingen Let’s Play, som har fokus på, hvordan vi kan bruge byrummet som et sted for idræt og bevægelse.

>> Læs mere om udstillingen

>> LÆS MERE OG TILMELD DIG ARRANGEMENTET

LETS PLAY: QI GONG MED LARS EWÉ

????????????????????????????????????
Har du lyst til at få kontakt til kroppens styrker og energier ved at udforske den kinesiske helbredelseskunst Qi gong? Så mød op på DAC Arena når den erfarne underviser Lars Ewé guider dig igennem et udfordrende, undersøgende og afslappende forløb med krop og sind i fokus.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

DATO: 17. august, kl. 11-12

Qi gong (Chi gong) er en fælles betegnelse for vidt forskellige former for kinesiske træningssystemer. Bogstaveligt “energiarbejde” spænder over et bredt felt, fra hård fysisk træning over langsomme bevægelser, til stille og meditative former. Fælles for dem alle er at de bygger på en gammel kinesisk helbredelseskunst ud fra samme principper som f.eks. akupunktur. På DAC arena kan du med udsigt over havnen give dig hen til et forløb med Qi gong, undervist af den erfarne Lars Ewé.

>> Læs mere om Lars Ewé og energiværkstedet her

OBS: Arrangementet er gratis men kræver tilmelding og der er plads til 50 deltagere på holdet.

UDSTILLINGEN LET’S PLAY

Qi Gong-arrangementet bliver afholdt i forbindelse med udstillingen Let’s Play, som har fokus på, hvordan vi kan bruge byrummet som et sted for idræt og bevægelse.

Læs mere om udstillingen

LÆS MERE OG TILMELD DIG ARRANGEMENTET 

Sidste COLAB Samtalekøkken

COLAB COPENHAGEN på Overgaden den 25.juni, kl 14-17!

Sidste COLAB Samtalekøkken! Kom og snak, spis og oplev!

Untitled
Ali Al-Ftlawi (Iraq) og Wathiq Al-Ameri (Iraq) reflekterer over deres personlige baggrund i deres værker. De er barndomsvenner, som flygtede fra Saddam Husseins Irak og til Schweiz.

COLAB COPENHAGEN har inviteret seks kunstnere fra Afrika og Mellemøsten på residenser ved institutioner i Danmark i foråret 2016, hvor de i dialog med danske samarbejdspartnere har undersøgt, hvem, der fortæller en nations historie. Seks danske officielle stemmer; folketingsmedlemmer, bibliotekarer, journalister; møder seks kunstnere, der gennem deres værker hver især skaber modfortællinger i deres hjemlande.

Samarbejderne har resulteret i vidt forskellige fælles værker – fra et 120 m2 murmaleri på Kgs Nytorv til lækre empanadas. Torben Sangild og David Lopez vil præsentere deres samarbejde ved en performance den 25.juni på Overgaden.

Ved dette afsluttende Samtalekøkken vil arrangørerne – Liveart.dk og den portugisiske kurator Marcio Cavalho – præsentere alle COLAB samarbejder og diskutere forløbet og resultaterne med de danske deltagere. Den irakiske duo Urnamo, bestående af Al-Fatlawi og Wathiq Al Ameri, vil præsentere en særlig performance.

Deltagere: Urnamo (Schweiz/Irak), David Lopez (Columbia), Marcio Carvalho (Portugal), Torben Sangild, Mette Garfield, Brian Mikkelsen, Alette Scavenius, Liveart.dk med flere.

COLAB COPENHAGEN er et projekt under IMAGES 16. Det er støttet af Kunstfonden og CKU.

Læs mere om de forgående samarbejder på www.liveart.dk

https://www.facebook.com/events/516430361890462/

Galleri Susanne Ottesen søger en praktikant til efteråret 2016

Galleri Susanne Ottesen tilbyder en praktikplads til efterårssemesteret 2016.

Som praktikant vil du komme til at indgå i galleriets daglige arbejde og dermed få et godt kendskab til samtidskunstscenen og dens mekanismer. Da vi arbejder nært sammen med kunstnerne, vil dette også blive en del af din hverdag, og du vil få en meget direkte “hands on” erfaring med håndtering af kunst, opbygning af udstillinger, kommunikation med presse, publikum og kunstinstitutioner. Galleriets daglige opgaver er mangeartede og spænder fra deciderede kunstfaglige til mere praktiske opgaver. Opgaverne indebærer blandt andet kundepleje, opdatering af vores værk- og kundedatabase, indkøb, og forberedelser i forbindelse med fernisering.  Praktikken afhænger i sidste ende af dine færdigheder, lyst og engagement!

Udover at du godt må være en fornøjelse at omgås, så er erfaring med forskellige former for IT en fordel (opdatering af hjemmeside, Photoshop, Indesign og fotografering), såvel som en god fornemmelse og forståelse for kunstscenen i dag.

Arbejdstiden er ca. 25-30 timer ugentligt i tidsrummet mandag til fredag – og vi er selvfølgelig fleksible, så arbejdstiden kan justeres i forhold til eksaminer og ferie.

Vi tilbyder en lille energisk og social arbejdsplads, hvor godt humør, smil og kundepleje er i fokus.
Galleriet drives af Susanne Ottesen og har derudover tilknyttet fire ansatte. Det har eksisteret siden 1983 og har ligget i de nuværende lokaler i Gothersgade siden 1989. Galleriet repræsenterer 22 danske og udenlandske kunstnere.

Praktikperioden løber fra september 2016 til januar 2017, men kan naturligvis tilpasses efter dine ønsker. Praktikken er ulønnet.

Ansøgning og CV sendes til galleri@nullsusanneottesen.dk med teksten ”Praktikplads 2016, dit navn” i emnefeltet.

Venlig hilsen
Galleri Susanne Ottesen

LET’S PLAY: KAJAKTUR MED ARKITEKTUR I FOKUS

Tag med på denne urbane kajaktur, hvor vi oplever Københavns arkitektur fra vandet. På vej gennem kanalerne fortæller guiden om havnen, som et af Københavns betydningsfulde områder, der med sin centrale placering midt i byen inviterer til at blive brugt.

kayak

Foto: Kayak Republic

I forbindelse med LET’S PLAY udstillingen inviterer Dansk Arkitektur Center hele sommeren på sjove og anderledes aktiviteter som inspiration til, hvordan vi kan få mere bevægelse i bylivet. Kajakroning er en af de aktiviteter, som du kan prøve kræfter med over sommeren.

Kajakturen er en anderledes guidet tur. Du kommer til at opleve Københavns Havn fra en helt ny vinkel. Du bliver guidet gennem havnen i dit eget tempo med et fantastisk udsyn fra din egen kajak. Vi ror i et tempo, hvor alle kan være med.

>> LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Arrangementet foregår udvalgte onsdage og søndage fra juni til september.