Deltag i gigantisk barrikade-skulptur af oppustelige mursten

barricade-raaderum-web

Sammen med kunstgruppen Tools For Action forbereder Råderum en stor udendørs performance i København til september under Alt_Cph. Lige nu er vi på udkig efter aktive modstandsmennesker og helt almindelige legesyge skabninger, der vil deltage i deres oppustelige barrikade-produktion samt i en meget lang barrikade performance og social skulptur.

Det skal du gøre!
Du skal kunne være på Fabrikken for Kunst og Design søndag d. 4. september 2016 kl. 15 til 18, hvor Malcolm og Artur fra Tools for Action vil instruere dig i at gå med de to kvadratmeter store oppustelige mursten i en særlig koreografi. Efterfølgende skal du deltage i den gigantiske sociale barrikade sværm sammen med Alt_Cphs publikummer. Det hele filmes ovenfra af drone.

Desuden skal du kunne komme ud på Fabrikken fredag d. 2. eller lørdag d. 3. september i minimum to timer for at deltage i den oppustelige murstensproduktion sammen med Tools for Action og Alt_Cphs publikummer.

Vil du være med eller har du spørgsmål?
Skriv en mail til Råderum på amalie@nullraaderum.com eller ring
40 72 51 38

Hvorfor?
Tools for Action er et Berlin-baseret kunstkollektiv, der skaber politiske interventioner med oppustelige skulpturer. Skulpturerne har de anvendt som fredelige og legende redskaber i forbindelse med en lang række demonstrationer og aktioner verden over, heriblandt Cop21. Ideen med deres oppustelige modstandsskulpturer er, at alle kan deltage. Til Alt_Cph laver de “Inflatable Factory”, hvor der løbende henover tre dage produceres oppustelige mursten sammen med publikum. Murstenene indgår i den afsluttende performance ”Ballet Barricade”, hvor der kan deltage op til 200 mennesker.

Læs mere om Tools for Action her.

Læs mere om Alt_Cph16 Crosscuts her.

Foto: Artúr van Balen / Tools for Action

Skriv et svar