PRAKTIKANT SØGES snarest, løn aftales.

PRAKTIKANT SØGES snarest, løn aftales.

Casa Christina, indretningsfirma, og La Famiglia Furniture, som er et nyopstartet møbel/design firma med showroom på Glentevej 47, 2400-DK.

La Famiglia Furniture er et high-end design firma hvor alle design er af højeste kvalitet og finish. Alle møbler er bygget på ordre i DK, IT eller LT. La Famiglia Furniture designer custome-made hand-made møbler til kunden, hvor kunden selv har mulighed for at komme med ønsker ifh mål, træsort og metal decor. Møblerne er designet til private, kontorer eller restaurant/hoteller.

se,

site: casachristina.dk
Instagram    casachristina
site   lafamigliafurniture.dk
Instagram  lafamigliafurniture

Jeg har brug for en researcher, multimedia, design og pr interesseret til hjælp med opbygning af denne nye virksomhed. Praktikanten ville skulle tage sig af social media ( Archiproduct, Instagram, Houzz og Linkedin ) , tage med på byggemøder i forbindelse med indretning og byggeri , lave research og have kontakt med producenter, produkter, fremtidige arbejdspartnere for LA FAMIGLIA FURNITURE og CASA CHRISTINA både i ind-og udland for arkitekter, stylister, showroom, stå for events i showroomet, mm altsammen i samarbejde med mig.

Kontakt 28875289 eller christina@nullcasachristina.dk

Mange hilsner

Christina

Kan kunst forbinde os på tværs af geografiske og mentale grænser?

Hvad forbinder Sápmi, Surinam og Schweiz? Hvilke fællestræk har kristendom og Vodun? Deler Karen Blixen og Fidel Castro samme holdninger?

Hvad der kan synes fjernt fra hinanden har dybereliggende sammenhænge. Publikationen BAT: Bridging Art + Text, netop udgivet på forlaget Hurricane Publising, viser komplekse historiske og nutidige forbindelser gennem værker og tekster af internationale kunstnere, kuratorer og forfattere.

“Kulturer, ideer og genstande er blevet spredt ud over verden, fjernet fra deres oprindelsessted under den vestlige kolonisering og slavehandel. Derfor befinder mange af os, som arbejder med historien, vores rødder og religion, vidt forskellige steder i verden,” forklarer kunstner og kurator Michelle Eistrup.

Den kunstneriske styrke
Derfor samlede hun internationale kunstnere og forskere til en workshop på Karen Blixen Museet. Her delte de deres professionelle erfaringer med at arbejde i forskellige kulturer og kontekster, og fandt inspiration i hinandens kunstneriske strategier.

“Når vi skaber forbindelser på tværs af Atlanten og fra nord til syd, og vi kan mødes ansigt til ansigt, kan vi bryde den følelse af isolation, som mange af os oplever både personligt og i vores professionelle arbejde – og vi kan finde svar på nogle af de mange spørgsmål, som vi ofte arbejder med på forskellig vis,” uddyber Michelle Eistrup.

En dybdegående publikation
Publikationen er i 3 bind, mere end 800 sider, for Eistrup ønsker at vise en omfangsrig værkpræsentation af de udvalgte kunstnere. Sammen med tekstredaktør Annemari Brogaard Clausen og producer Anders Juhl har hun i montage koblet kunstværkerne med artikler, citater, digte og sangtekster.

Første bind præsenterer kunst, performance og spiritualitet. Det andet bind præsenterer kunstnerne, som modarbejder racisme og diskrimination, og fremmer forskellige stemmer og identiteter. Det tredje bind fokuserer på kritik af historiske hændelser og deres påvirkning af vores samtid.

Overførslen af kulturel og spirituel viden fra Afrika til Sydamerika og Amerika og videre til Europa viser styrken i den fælles kulturarv på tværs af kloden. Ved at samle alle de kulturelle udtryk, som har været spredt, er det muligt at skabe en styrke og en forståelse, som forbinder os.

Køb bogen her: https://hurricane-publishing.com/#!/products/bat-bridging-art-text

BAT: Bridging Art + Text er kurateret af Michelle Eistrup, redigeret af Eistrup og Annemari Brogaard Clausen, produceret af Anders Juhl, udgivet hos Hurricane Publishing. Publikationen er støttet af Statens Kunstfond og Karen Blixen Museet.

BLIV FRIVILLIG PÅ NJORD 2018 / VOLUNTEER AT NJORD 2018

BRÆNDER DU FOR NY MUSIK, NORDISKE SAMARBEJDER OG TVÆRKUNSTNERISKE MØDER? – SÅ ER NJORD NEW NORDIC MUSIC BIENNALE OG VORES KORPS AF FRIVILLIGE MÅSKE NOGET FOR DIG!

NJORD byder på ny, nordisk musik, installationer, workshops, foredrag m.m. – alt sammen præsenteret på en række spændende venues i København.

Som frivillig på NJORD 2018 vil du blive en del af vores dygtige festivalteam. Du vil bl.a. få spændende opgaver indenfor artistcare, produktion, distribution og mange andre ting.

Frivillig opslag på Dansk NJORD NEW NORDIC MUSIC BIENNALE 2018 (pdf).

ARE YOU PASSIONATE ABOUT NEW MUSIC, NORDIC COLLABORATION AND CROSS-ARTISTIC ENCOUNTERS? THEN JOIN NJORD NEW NORDIC MUSIC BIENNALE AS A VOLUNTEER!

NJORD presents new, Nordic music, art installations, workshops, artist talks and more in collaboration with a number of exciting, cultural venues in Copenhagen.

As a volunteer at NJORD 2018, you will be part of our talented festival team and work with a range of tasks within artist care, production, distribution, and much more.

VOLUNTEER AT NJORD 2018 (pdf).

Kom i praktik på Danmarks største spillefilmfestival

Kom med ind i maskinrummet og vær med til at sætte dit præg på filmprogrammet for CPH PIX 2018.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival for filmfans i alle aldre med et program bestående af mere end 180 af de nyeste, bedste og modigste film fra hele verden, koncerter, debatter, workshops og en række andre særevents, der er med til at gøre festivalen til en af Københavns mest profilerede kulturbegivenheder. Næste udgave finder sted i efteråret 2018, men vi har allerede nu brug for din hjælp til at få stablet festivalens skoleprogram, BUSTER, på benene.

Som praktikant på CPH PIX får du rig mulighed for at sætte dit eget præg på festivalen. Vi lover en masse ansvar, spændende udfordringer og en social arbejdsplads med plads til skøre ideer og højt til loftet. Med et omfattende festivalprogram er der lidt for enhver smag, og lige nu kan du blive en del af programredaktionen og være med til at udvælge og formidle filmtitler eller være med til at udvikle nye samarbejder og undervisningsaktiviteter som en del af festivalens børne- & ungeredaktion. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte praktikstillinger.

Børn & unge

Brænder du for kulturproduktion og aktiviteter for børn og unge og vil du være med til at udvikle nye workshops og samarbejder for CPH PIX 2018? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som praktikant i vores børn- og ungeredaktion kommer du helt tæt på udviklingen af kampagner, workshops, undervisningsmaterialer og filmvisninger med faglige oplæg for børn, unge og lærere, ligesom du vil have kontakt til flere af festivalens mange samarbejdspartnere omkring nye ideer. Dine arbejdsopgaver består i idéudvikling, fundraising og ikke mindst produktionen, outreach og formidling af årets skoleprogram, som vi lancerer op til sommerferien.

Hos os får du rigeligt med ansvar. Til gengæld forventer vi, at du tænker kreativt, arbejder struktureret og har en brændende lyst til at skabe og formidle kulturtilbud til børn, unge og skoler. Du skal være klar til at tage initiativ til nye opgaver, du er vild med at skrive – og så gør du det godt og fejlfrit. Har du indblik i eller erfaring med undervisning eller udvikling af aktiviteter til undervisningsbrug er det bestemt et plus.

Læs mere om praktikstillingen her.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@nullcphpix.dk 

Program

Som programpraktikant kommer du helt tæt på udvælgelsen og programlægningen af film, og vil samtidig være med til at udarbejde faglige oplæg, tilknyttet festivalens skoleprogram. Dine arbejdsopgaver består i store dele af research, kontakt med distributører verden over, forhandling af filmtitler, udarbejdelse af filmtekster og ikke mindst produktion og formidling af årets skoleprogram, som lanceres op til sommerferien.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde struktureret, har et sundt forhold til research og selv tager initiativ til nye opgaver. Du kan lide at skrive – og gør det godt og fejlfrit – og du er ikke er bange for at gribe knoglen, når det er nødvendigt. Vi forventer, at du er filmglad, og er du oven i købet velorienteret ud i nogle af filmverdens mange kringelkroge, er det bestemt ikke en ulempe. I løbet af praktikperioden vil der også være noget tastearbejde i festivalens database, så det skal heller ikke afskrække dig. Det er et must, at du kan begå dig på engelsk i skrift såvel som tale.

Læs mere om praktikstillingen her.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Nikolai Schulz på nikolai@nullcphpix.dk

Praktisk info

Praktikperioden løber fra slut februar til slut juni. Arbejdstiden er som udgangspunkt 30 timer/uge, men kan tilpasses dit studie. Praktikken er ulønnet, og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse.

Sådan søger du

Ansøgningsfrist er fredag den 8. december 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.

Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@nullcphpix.dk. Husk at bemærk i din ansøgning, hvilken praktikstilling, du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

FERNISERING: ATELIER PICA PICA – SOFT CELL TORSDAG KL. 17 – 20 I EIGHTEEN

FERNISERING: Torsdag den 23. november fra 17 – 20  har vi fernisering på udstillingen Soft Cell med det belgiske kunstnerkollektiv Atelier Pica Pica i V1 Gallerys søstergalleri Eighteen.

Adresse: Eighteen, Slagtehusgade 18c, 1711 Kbh V, Kødbyen.

Alle er velkomne. Vi håber at se jer!

For yderligere information om udstillingen, kunstnerinterviews, pressehenvendelser mv: mail@nullv1gallery.com

Join Facebook eventet her: Opening reception: Atelier Pica Pica – Soft Cell

+1 Artist Talk: Amalie Smith + Laboratoriet for Æstetik og Økologi

+1 ER STOLTE AF AT PRÆSENTERE DEN NÆSTE +1 ARTIST TALK

TID: 6. december 2017 kl. 17.00
STED: IKK Bibliotek, KUA – Karen Blixens Vej 1, Bygn. 21.3

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+1 har inviteret Amalie Smith, som har valgt Laboratoriet for Æstetik og Økologi (repræsenteret af Dea Antonsen, Elena Lundquist Ortíz og Andrea Fjordside Pontoppidan) som samtalepartner(e)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amalie Smith (f. 1985) er forfatter og billedkunstner, uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2015 og fra Forfatterskolen i 2009. Smiths arbejde spænder over tekst, fotografi, video, performance, billedvævning, skulptur og installation. Siden 2010 har hun udgivet syv hybride bøger, senest romanen ‘Marble’ fra 2014 om antikke skulpturers bemaling og i 2017 den økokritiske essaysamling ‘Et hjerte i alt’ med tekst og billeder fra hendes seneste ti års arbejde.

Læs mere om Amalie Smith her: http://www.amaliesmith.dk/

Laboratoriet for Æstetik og Økologi er en kuratorisk platform for planetariske tilblivelser. De arbejder med udstillinger, udgivelser og samtaler i et tværfagligt felt af koblinger mellem discipliner, arter, stemmer. Utro mod genrer strejfer de omkring i komplekse sammenvævninger af flerartede fortællinger. De forsøger at vedblive i det besværlige ved at (re)præsentere mere-end-menneskelige historier, fordi de tror på disse som potentielle helende praksisser på en såret planet.

Læs mere om Laboratoriet for Æstetik og Økologi her: http://www.labae.org/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+1 er artist talks på IKK – Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet. En kunstner inviteres sammen med en samtalepartner efter eget valg. Heraf navnet + 1. Ambitionen med +1 er at skabe et rum for at udforske kunsten på samtalens præmisser.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+1 vil sørge for forfriskninger. Alle er velkomne.

Vi glæder os til at se jer!

FB: https://www.facebook.com/events/159705751430928/

THE VAMPIRE REVOLUTION – er oprøret muligt?

Foto: Malin Arnesson

THE VAMPIRE REVOLUTION er ny forestilling af Christian Lollike, Sort/Hvid, Tim Matiakis, Corpus, et nyt autonomt dansekompagni under Den Kongelige Ballet.

Sted SORT/HVID STALDGADE 26-30 1699 KØBENHAVN V Tlf. 70 70 74 94 Fra 25.11.2017 til 09.12.2017 BILLETTER med studie- og grupperabat

Husk, fredag er billigdag!

Vi tror ikke på at klimaforandringer, overbefolkning og det nuværende forbrug kan fortsætte, som det gør nu.
Vi kan ikke fortsætte med at skrige mere, højere, hurtigere, vækst, vækst, vækst. Tænk hvis vi er dem, som ikke kan mere. Som ikke vil mere. Dem, som vil have en anden fortælling. En historie, vi kan tro på.

Vi tror på revolutionen som en gennemgribende transformation af det hele.

Sort/Hvid og Den Kongelige Ballets Corpus skaber med THE VAMPIRE REVOLUTION en revolution, hvor de demokratiske spilleregler er sat ud af kraft, og vold bliver en del af løsningen. Med udgangspunkt i fortællingen om oprørske unge og corny vampyrer er THE VAMPIRE REVOLUTION en undersøgelse af, om oprøret overhovedet er muligt. Om revolutionen findes, eller om den er blevet til en kliche? Og om dens venstreorienterede retorik har mistet sin potens, suget tør for blod og spyttet ud som tom mainstream?

THE VAMPIRE REVOLUTION er et samarbejde mellem Sort/Hvid, Aarhus Teater og Corpus – et nyt dansekompagni ved Den Kongelige Ballet, som består af seks dansere og ledes af danser og koreograf Tim Matiakis.
Samarbejdet mellem instruktør Christian Lollike og koreograf Tim Matiakis har tidligere resulteret i de stærkt roste forestillinger I FØLING om de danske soldater i Afghanistan og UROPA om menneskers flugt og asylkrisen.

Forestillingen er på engelsk og spiller på:

Sort/Hvid 25.11.2017-09.12.2017 7
Aarhus Teater 13. -14.12.2017
Det Kongelige Teater 26.01.2018-10.02.2018

Trailer af Silas Emmery, se den her

Tak til Wilhelm Hansen Fonden

 

PERISKOP call for papers til nr. 21: DANSK KUNSTKRITIK

Tidsskriftet PERISKOP inviterer skribenter til at bidrage med artikler til nr. 21 med temaet “Dansk kunstkritik”. Indsend abstract pr. 1. februar 2018.

Kunsthistorie har fra dets tidlige år været et fag med en væsentlig udadvendt og formidlingsmæssig dimension. Dette manifesterer sig dels i form af udstillingsvirksomhed på bl.a. kunstmuseer og kunsthaller, dels i form af kunstkritik i dagblade, tidsskrifter, radio, fjernsyn og netbaserede medier. Førstnævnte side af kunsthistoriefagets formidlingstradition har i det senere år fået stor opmærksomhed gennem intensiverede museologiske studier, mens den sidstnævnte side – kunstkritikken – omvendt er stærkt underbelyst. Dette på trods af at kunstkritikken udgør og har udgjort en af kunsthistoriefagets vigtigste kontaktflader med såvel den aktive kunstoffentlighed som med en bredere offentlighed. Kunstkritikken har hidtil kun været genstand for spredte betragtninger i artikelform, mens nyere forskning på området i dansk sammenhæng er en mangel.

I lyset af at kunstkritikken de seneste 25 år har gennemgået dramatiske forandringer, ønsker vi at sætte fokus på, hvordan denne specifikke genre har udviklet sig, og hvad dens rolle og vilkår er i dag. Både fremkomsten af internettet, som har decimeret den dagbladsbårne kunstkritik, og samtidskunstens stigende popularitet, der har skabt en blomstrende produktion af tekster i tidsskrifter og kataloger, har bidraget til disse forandringer. Situationen er i den internationale forskning blevet betegnet som en ‘krise’, og James Elkins har polemisk skrevet, at der aldrig er blevet skrevet så meget kunstkritik og aldrig læst så lidt af den. 

Til det kommende temanummer om dansk kunstkritik søger vi artikler, der diskuterer kritikkens historiske udvikling såvel som dens vilkår i dag, dens rolle i kunstscenens økologi og dens stilistiske karakteristika. Vi søger artikler, der fokuserer på en dansk kontekst, eller som kan bidrage med et nordisk perspektiv på den danske kunstkritik. Mulige emner for artikler kunne være: 

  • Hvordan har fremkomsten af nye medier f.eks. påvirket kunstkritikken? Er der sket et fagligt autoritetstab med fremkomsten af blogs og sociale medier, som distribuerer muligheden for kritik ud til alle med adgang til internettet eller er der snarere fundet en demokratisering af kritikken sted?
  • Er der er sket forandringer i kunstkritikken som genre? Er de klassiske ingredienser (beskrivelse, fortolkning og vurdering) stadig til stede i ligeligt omfang i kunstkritikken, eller har vægtningen forskudt sig?
  • Har kunstkritikkens ‘aktivistiske’ historiske karakter påvirket dens samspil med en levende kunstscene, hvor kritikeren sjældent er en entydig figur, men bærer flere kasketter? Og hvem er egentlig denne kunstkritiker, hvad er det for en figur, personen indtager i kunstdebatten?
  • Kan man se kunstkritikken udvikle sig i nye retninger med opdyrkningen af interviewformen eller autofiktionen/selvbiografien som nye elementer? 

Vi ønsker, at temanummeret trækker tråde tilbage i kunsthistorien med refleksioner over, hvorfor og hvordan genren opstod i Danmark. Derfor er det nærliggende at se på, hvilke betydninger kunstkritiske enkeltforfatterskaber i Danmark og Norden (Niels Laurits Høyen, Emil Hannover, Ole Sarvig, Poul Vad, Peter Laugesen m.fl.) har haft for dansk kunsthistorie, og hvordan kunstkritikken som en ofte primær skriftkilde om specifikke værker, kunstnere og udstillinger har påvirket og er blevet påvirket af den udøvende kunst. Kunstkritikken, dens formål, udformning og betydning er noget, der jævnligt debatteres. Med dette temanummer af Periskop er det vores ønske at vise eksempler på nyere forskning i en samlet præsentation og diskussion af dansk kunstkritik.

Temaredaktion: Rune Gade, Anna Vestergaard Jørgensen og Janna Lund

Abstracts på maks. 300 ord samt et CV på maks. 1 side indsendes til info@nullperiskop-tidsskrift.dk inden d. 1. februar 2018. Besked om antagelse af forslag udsendes medio februar 2018. Deadline for indsendelse af færdigskrevne artikler er 1. oktober 2018. Artiklernes længde er begrænset til 6.000 ord inkl. noter. Sprog: dansk, norsk eller svensk.