Foredrag med prisbelønnet dramatiker fra Sydafrika

9. nov. 2019 / Hej alle sammen – Husk foredrag med prisbelønnet dramatiker fra Sydafrika om, hvordan kunstformer kan anvendes til at tilbyde alternative forståelser af verdenen. I forbindelse med Dansehallernes ILN (Innovative Leadership) arrangementer får vi besøg af den sydafrikanske prisbelønnet dramatiker og centrale stemme i arbejdet mod apartheid. Det sker i næste uge, når Mike van Graan gæster Dansehallerne på Warehouse9 med foredrag og diskussion om ignorance og frygt, og om hvordan kunstformer, og især teatret, kan anvendes til at provokere, udfordre og tilbyde alternative forståelser af verdenen.
Det sker 20. nov. 2019 / 15.30 – 17.30 på Warehouse9 – Der er fri adgang, men tilmelding er nødvendig.

INL is one strand of an ambitious Artist’s Research Lab and Residency Programme developed by Dansehallerne and its partners.

Partners: IMMART, WAREHOUSE9

Venue: WAREHOUSE9, Halmtorvet 11A, 1700 København V

PRAKTIK PÅ CPH OPERA FESTIVAL?

KOMMUNIKATIONSKOORDINATOR SØGES TIL FORÅRET 2020.

Vil du være med til at fremme interessen for opera og gøre kunstarten relevant for samtiden? Og er du en stærk kommunikatør med sans for koordinering og overblik? Så er det måske dig, vi leder efter til kommunikationsteamet pa? CPH Opera Festival.

Læs hele opslaget her: https://operafestival.dk/uploads/pressemeddelelser/Praktikopslag-COF-2020.pdf

Omvisere/undervisere til Den Hirschsprungske Samling søges

Den Hirschsprungske Samling søger kunsthistoriestuderende eller studerende fra lignende uddannelser, der februar 2020 kan indgå i museets korps af undervisere/omvisere. Museet modtager over 200 skoleklasser om året såvel som voksengrupper og tilbyder en række forskellige typer omvisninger og dialogbaserede undervisningsforløb i samlingen og særudstillinger. Læs museets pædagogiske profil for skoleklasser her.

Ved ansættelsen vil der blive lagt særlig vægt på kendskab til og interesse for det 19. århundredes danske kunst.

Arbejdet aflønnes efter de statslige museers takster.

Ansøgning
Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@nullhirschsprung.dk senest tirsdag d. 3. december.

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om, hvor du er i dit studie, dine beståede eksaminer og evt. anden faglig beskæftigelse, herunder omvisererfaring. Endvidere bedes oplyst, hvorvidt du vil være i stand til at formidle på fremmedsprog.

Eventuelle spørgsmål rettes til museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen (camkli@nullhirschsprung.dk tlf. 35440952). Samtaler forventes afholdt torsdag d. 13. december.

Om museet
Den Hirschsprungske Samling er statsligt kunstmuseum, der ligger ved Østre Anlæg midt i København. Museet er grundlagt af tobaksfabrikanten Heinrich Hirschsprung og hans hustru Pauline og åbnede i 1911. Museet huser 100 års dansk kunst fra det 19. til starten af det 20. århundrede – fra den danske guldalder til skagensmalerne og det moderne gennembrud. Samlingen indeholder hovedværker af C.W. Eckersberg, Christen Købke, P.S. Krøyer, Anna Ancher og Vilhelm Hammershøi. Yderligere oplysninger kan findes på museets hjemmeside hirschsprung.dk.

BOGSALG hos Copenhagen Photo Festival

(scroll down for English)
Vi sælger helt eksklusivt fire sæt af Emil Saltos kunstbøger: 
One hand, and the Other & Light Forms
Begge bøger inviterer læseren indenfor i Saltos helt egen visuelle og æstetiske verden. 
Du får BEGGE bøger til en særpris på 200 kr. (Normalpris: 380 kr.)

Vi sender gerne bøgerne til dig med GLS – eller du kan komme forbi vores kontor i Villa Kultur på Østerbro og hente dem.

Læs mere om de fine bøger på salto.dk 

Skriv en kommentar herunder eller send os en mail på info@nullcopenhagenphotofestival.dk hvis du er interesseret i et sæt.

BOOKSALE

We are selling Emil Salto’s’ artistic and visual books; ‘One hand and the other’ & ‘light forms’ for 200kr per set. Originally priced at 380kr, these books are a steal. 

We will send the books to you via GLS, but you are also more then welcome to come and pick them up at our office in Villa Kultur at Østerbro

Read more on salto.dk

Post in a comment or send us a mail at info@nullcopenhagenphotofestival.dk if you would like to buy a set.

Copenhagen Contemporary søger praktikanter til foråret 2020

Bliv en del af holdet bag et af Skandinaviens mest ambitiøse kunstcentre. Vi søger praktikanter til kurator-, kommunikations- og arrangementsafdelingen til foråret. Se mere herunder!

Kommunikationspraktikant:
CC søger en person, der skal være med til at skabe alle dele af kunstcentrets kommunikation inden for presse, markedsføring, sociale medier, hjemmeside mm.  Læs mere her.

Kuratorpraktikant:
CC søger en kunstfaglig praktikant til at assistere i det daglige arbejde med det kuratoriske arbejde: Planlægningen af udstillinger, afviklingen af udstillingsåbninger samt diverse andre udstillingsrelaterede opgaver. Læs mere her.

Arrangementspraktikant:
CC huser mange forskellige typer af arrangementersøger og søger en praktikant til arrangementsafdelingen til at assistere i det daglige med afholdelse af arrangementer på CC. Læs mere her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Studentermedarbejdere til Ny Carlsbergfondet

Ny Carlsbergfondet søger to nye medarbejdere (studerende), der skal bistå fondets sekretariat i de daglige opgaver. Arbejdstiden ligger på 15 timer om ugen, fordelt på to faste arbejdsdage. Den ene af stillingerne er et tidsbegrænset barselsvikariat.

Om stillingerne

Du vil indgå i et team på tre studentermedarbejdere, der bistår fondets sekretariat. Dels skal du være med til at løfte en række faste driftsopgaver, og dels vil du deltage i opgaver af mere projektagtig karakter. Jobbet vil give dig en bred indsigt i Ny Carlsbergfondets virke og i den danske kunstverden, og du vil gennem dine opgaver have kontakt med kunstnere, gallerier, museer og offentlige institutioner.

De primære opgaver for studentermedarbejdere:

  • at varetage fondets reception, herunder modtagelse af gæster, telefonpasning og info-mail.
  • at vedligeholde fondets kunstdatabase.
  • at rekvirere billed- og tekstmateriale i forbindelse med fondets indkøb.
  • at assistere med opdateringer på hjemmeside og sociale medier.

Dine kvalifikationer

Vi foretrækker ansøgere med følgende kvalifikationer:

  • Du er studerende fra relevant uddannelse, fx kunsthistorie, moderne kultur, visuel kultur.
  • Du har interesse for og et vist kendskab til kunst.
  • Du har gode formuleringsevner, skriftligt såvel som mundtligt.
  • Du er udadvendt og evner det gode samarbejde og den gode dialog.
  • Du arbejder struktureret og detaljefokuseret.
  • Du er vant til at have flere bolde i luften og kan koordinere dine opgaver med dine nærmeste kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til aftale.
Arbejdsstedet er Ny Carlsbergfondet, Brolæggerstræde 5, 1211 København K
Arbejdstiden er 15 timer ugentligt.

Ansøgning mv.

Ansøgningsfrist: mandag 3. december.
Ansættelsessamtaler i uge 50.
Tiltrædelse primo januar 2020.

Send ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse til: sekretariatet@nullncf.dk (skriv ”Studentermedarbejder” i emnelinje).

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jakob Fibiger Andreasen på 25319099 eller jfa@nullncf.dk.

Om Ny Carlsbergfondet

Ny Carlsbergfondet blev oprettet i 1902 af Carl Jacobsen og finansieres af indtægterne fra hans andel i Carlsberg-bryggerierne. I dag arbejder fondet fortsat med at realisere Jacobsens vision om at gøre kunsten tilgængelig for det bredest mulige publikum. Læs mere på ncf.dk   

PRAKTIK I KOMMUNIKATIONSAFDELINGEN PÅ DET DANSKE FILMINSTITUT

Ansøgningsfrist: 21-11-2019

Brænder du for at arbejde med kommunikation og formidling? Og vil du gerne have indblik i dansk film? Så er det måske noget for dig at komme i praktik på Det Danske Filminstitut.

Kommunikationsafdelingen på Filminstituttet søger praktikant for perioden februar-juni 2020. Afdelingen har ansvar for Filminstituttets eksterne kommunikation – blandt andet via hjemmesiden dfi.dk, der har mere end 100.000 unikke besøgende hver måned.

Læs hele opslaget på https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=126813&MediaId=5

UNIVERSITETSPRAKTIKANT SØGES

Redaktørassistent med flair for tekst- og billedredaktion søges til forlaget Strandberg Publishing

Vil du være med til at lave Danmarks bedste bøger inden for bl.a. kunst, design og arkitektur? I foråret 2020 søger Strandberg Publishing en praktikant med flair for billedredaktion til praktikplads i København K.

ART 2030 seeks Project Coordinator

ART 2030 is a non-profit association working to engage the artworld in the United Nations plan for the future – the Global Goals. We produce art projects, engagement programmes and
communication campaigns to inspire action for a sustainable world.

We now welcome applications for a Project Coordinator position that will contribute to the planning and execution of ART 2030 projects.