KUNSTLØRDAG – EJNAR OG ASTA NIELSEN

Cinemateket og Den Hirschsprungske Samling byder indenfor til filmvisning, musik, foredrag og omvisning i aktuel særudstilling. 

Lørdag den 11. november byder på en rejse gennem både dansk maler- og filmkunst tilsat levende musik. Dagen begynder i Cinemateket. Museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen fra Den Hirschsprungske Samling introducerer maleren Ejnar Nielsen (1872-1956) gennem et illustreret foredrag, hvorefter musikeren Mark Solborg sætter guitar- og ukelele-toner til den 35 min. lange stumfilm ’Dødedansen’ (Urban Gad, 1913). Filmen har en uforglemmelig dødserotisk slutscene: Asta Nielsen som den ulykkelige musiker, der midt i et favntag skærer sine lut-strenge over med en dolk.

Bagefter byder vi på kaffe – naturligvis i Cinematekets Asta Bar – og runder eftermiddagen af med et besøg på Den Hirschsprungske Samling. Her vil Camilla Klitgaard Laursen vise rundt i den nyåbnede, intime Hjørneudstilling Ejnar Nielsen. Blik på den blinde på Den Hirschsprungske Samling. Her kan man opleve, hvordan Asta Nielsen blev direkte inspireret af et af Ejnar Nielsens hovedværker, maleriet Den Blinde (1896-98), i sin rolle som blind muse i filmen Die Ewige Nacht (1918). 

Pris inkl. kaffe, film og museumsentre: 100 kr. / 75 kr. for medlemmer og årskortholdere.

Mødested: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København. 

Køb billet her: 
 

 

VI SØGER PRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2018!

cpf_logo_negativsortrgb

HVIS DU ØNSKER AT KOMME MED BAG FACADEN OG
SÆTTE DIT PRÆG PÅ NORDENS STØRSTE OG SEJESTE FOTOBEGIVENHED, SÅ KOM I PRAKTIK HOS
COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL!  

Hos os har du mulighed for at få erfaring med alt fra eventplanlægning, kulturformidling, udstillingsarbejde, sociale medier, video og fotografering.

COPENHAGEN PHOTO FESTIVALS vision er at styrke vores evne til at tage stilling til fotografiet som udtryksform. Vi arbejder hele året på at formidle og iværksætte initiativer omkring fotografiet med festivalen som årets højdepunkt. Festivalen ligger 7.-17. juni 2018, og vi er lige nu på udkig efter praktikanter, der kan byde ind med faglighed, holdninger og ikke mindst begejstring! Se den lille film her og få et levende indblik i årets festival.

Vi er en lille organisation med et uhøjtideligt arbejdsmiljø, der holder til på Villa Kultur på Østerbro. Som praktikant hos os får du medindflydelse på realiseringen af et omfattende kulturevent med en række samarbejdspartnere og et bredt udsnit af aktiviteter.
Du får
HANDS-ON-ERFARING med event- og udstillingsarbejde og bliver rustet til at kunne indgå i projekter fremadrettet. Du får afprøvet og forenet din akademiske viden og uddannelsesbaggrund med opgaver i praktisk og kreativ kontekst. Du får et bredt indblik i foto- og kunstverdenen samt kulturmiljøet på et internationalt niveau.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?
Vi forestiller os, at du er studerende inden for kommunikation, medier eller kunsthistorie/visuel kultur, men vigtigst er dog, at du er dedikeret til Copenhagen Photo Festival! Vi forventer, at du kan byde ind med kompetencer fra din uddannelsesbaggrund eller øvrige erfaring i forhold til én eller flere af opgaver. Du er ansvarsbevidst, struktureret og har overskud til at jonglere med
flere sideløbende informationer og projekter på forskellige niveauer og platforme.  
Du kan begå dig uden problemer på både dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt. Du har styr på dine IT-kompetencer. Vi forventer, at du kan arbejde min. 15 timer om ugen med start i februar 2017.
Vi kan desværre ikke tilbyde løn i forbindelse med praktikken.

Her er nogle af de arbejdsopgaver, du kan komme omkring i dit praktikforløb:

• Event- og udstillingskoordinering

• Koordinering af Den Censurerede Udstilling

• Podcast og video

• Frivilligkoordinering

• Formidlings- og kommunikationsopgaver

• Webredaktion

• Realiseringen af Photo City

DIN ANSØGNING – Specificér gerne, hvilke opgaver du er interesseret i at arbejde med. Vedhæft også CV. SEND SENEST d. 10/11 kl. 12 til info@nullcopenhagenphotofestival.com
Vi glæder os til at høre fra dig!

PR- og kommunikationsbureauet Promote it søger praktikant

skaermbillede-2016-10-17-kl-14-30-06

Er du Promote its nye PR-praktikant i forårssemestret 2018?

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at promovere musikere, bands, bøger, produkter og events? Og brænder du for PR og kommunikation? Så er et praktikophold hos PR-bureauet Promote it nok noget for dig.

Hos Promote it søger vi to praktikanter til forårssemestret 2018. Vi ønsker, at du som praktikant kan være hos os cirka 30 timer om ugen i minimum 3-4 måneder. Vi ser gerne, at du er studerende på en relevant uddannelse – fx kommunikation, leisure management, musikvidenskab, performance design, moderne kultur og kulturformidling el. lign. – dette er dog ikke et krav. Det vigtigste er, at du interesserer dig for PR- og kommunikationsarbejde og ønsker at udvikle dig og dine kompetencer indenfor området.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige ansatte hos Promote it. Da vi er en lille virksomhed betyder det, at du vil få indsigt i hele PR-processen lige fra det indledende møde med kunden, over fasen hvor målgruppe og mediestrategier fastlægges og til det praktiske PR- og kommunikationsarbejde og den afsluttende evaluering.

Dine arbejdsopgaver vil konkret bestå i bl.a.:

  • Indledende kundemøder, hvor fx målgruppe fastlægges.
  • Udarbejdelse af mediestrategier.
  • Udarbejdelse af SoMe strategier.
  • Udarbejdelse af pressemateriale, fx pressemeddelelser og nyheder.
  • Opsøgende pressearbejde, fx skriftlig og telefonisk kontakt til journalister.
  • Koordination, fx. af interviews og releasefester.
  • Opsøgende salg i forhold til nye kundeområder.
  • Afrapporteringer, hvor PR-arbejdet evalueres.

Og desuden mere forefaldende opgaver bl.a.:

  • Opdatering af hjemmeside og sociale medier.
  • Research.
  • Udsending af produkter.

Vi kan ikke tilbyde dig løn under praktikopholdet, men til gengæld lover vi at give dig en masse faglig sparring og ballast indenfor PR- og kommunikationsområdet. Desuden vil du erhverve stor indsigt i de aktuelle kunder, vi arbejder med indenfor det danske kulturliv, og herigennem få rig mulighed for at udvide dit netværk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mettelise Larsen på tlf. 27262623.

Send din ansøgning hurtigst muligt og inden den 15. november til mettelise@nullpromote-it.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Mange hilsner
Promote it

Promote it! er et PR-bureau, der holder til i Løngangstræde i hjertet af København. Vi arbejder indenfor det danske kulturliv og promoverer danske såvel som udenlandske musiknavne. Herudover koordinerer vi forskellige musik- og kulturevents og laver også PR for bogudgivelser og produkter.

Vi har løst opgaver for bl.a. Tidal, DM i Klassisk Cocktail & Flair, Komos Festival 2017, Danish Metal Awards, Club Awards, Sys Bjerre, Erann DD, Fenger//Nordstrøm, Beth Hart, Dans & Lær, smykkekæden SIX, svenske Citadellkliniken samt bøger som ”Livet, det forbandede” (Se&Hør-bogen) og ”MICHAEL LAUDRUP – En Gentleman I Nye Klæder”.

Se mere om os:
https://www.facebook.com/promote.it.pr
www.promote-it.dk

Kunsthal Charlottenborg søger praktikanter til kommunikation og udstilling

kc_logoKunsthal Charlottenborg søger to praktikanter til studierelateret praktik indenfor kommunikation og udstilling og events med opstart januar 2018. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, men senest 15. november.

Praktikstillingerne fordrer indsigt og interesse i samtidskunst og moderne kunst og kultur. Som praktikant vil du få meget ansvar og rig lejlighed til at prøve dine tilegnede færdigheder. Du vil komme til at indgå i et lille men velfungerende team, der står for kunsthallens udstillinger og events.

Praktisk info om ansøgning og ansættelse
Ansøgningsfrist:
Onsdag 15. november 2017 kl. 24
Start: Medio januar 2018.
Periode: Ideelt set medio januar til ultimo juni 2018

Antal timer:
Der er tale om 30-37 timer. Men vi tager selvfølgelig hensyn til praktikanternes forpligtelser i forhold til studiet fx. projekter og eksaminer.

Løn:
Stillingerne er ulønnede.

Læs mere om de to praktikstillinger.

Praktikplads hos ART 2030, forår 2018

(English below)

ART 2030 er en nonprofit forening, der forbinder kunst med de Forenede Nationers Verdensmål for bæredygtig udvikling. ART 2030 viser kunsten som nøgle til at åbne folks hjerter, tanker og fantasi mod en bæredygtig fremtid. ART 2030 inspirerer og mobiliserer til handling overfor FN’s Verdensmål gennem kunstprojekter, happenings, events og andre initiativer. ART 2030 har i øjeblikket kontor i UN City Copenhagen.

Vi tilbyder fuldtidspraktikpladser til kandidatstuderende, med rig mulighed for at afprøve og forene viden og uddannelsesbaggrund med erfaringer fra en kreativ nonprofit-organisation. Som praktikant bliver du en integreret del af ART 2030-teamet, og det forventes at du påtager sig ansvar for større og langsigtede projekter. Forårssemesterets praktikanter vil begynde hos ART 2030 på et afgørende og spændende punkt i vores udvikling, da vi forbereder flere projekter og programmer både i og uden for Danmark i 2018.

Ansøgningsfrist: 13 november 2017.

Se hele opslaget (pdf)

.

ART 2030 Spring 2018 Internship Opportunities

ART 2030 is a not-for-profit organization connecting art and the United Nations Global Goals for Sustainable Development. ART 2030 sets a bold vision to unite the universal language of art as the key to open people’s hearts, minds, and imagination for the world we want by 2030. Working on the margins of the United Nations, ART 2030 inspires and mobilizes action towards the Global Goals through art projects, happenings, events and other programs. ART 2030 is a non-profit currently based in the UN City Copenhagen.

ART 2030 offer full-time internships to provide Master students with the opportunity to integrate their knowledge and education with real-world experience within creative non-profit organizations. Our interns are an integral part of the ART 2030 team, expected to take on vital responsibilities for large, long-term projects. Spring semester interns will be joining ART 2030 at a crucial point of development as we prepare for multiple programs and projects both within and outside Denmark in 2018.

Deadline: 13 November 2017.

See the full posting (pdf)

.

BRÆNDER DU FOR AT KOMMUNIKERE KUNST, KULTUR OG ERHVERVSLIV PÅ SOCIALE MEDIER?

KOM I PRAKTIK HOS HAVE KOMMUNIKATION I KØBENHAVN. VI SØGER LIGE NU EN PRAKTIKANT TIL VORES DIGITALE TEAM.

Hos Have Kommunikation har vi gennem mere end tre årtier arbejdet med at formidle kunst og kultur, og vi er i dag Skandinaviens førende kommunikationsbureau på kulturområdet. Desuden har vi en stærk portefølje af projekter inden for erhvervslivet, NGO-verdenen og det offentlige. Netop nu er vi på udkig efter en ambitiøs og talentfuld praktikant, der har lyst til at blive en del af vores team.

Som praktikant hos Have Kommunikation får du et helt unikt indblik i det danske kulturliv. Du er med bag om scenen ved stort anlagte prisuddelinger. Du står på den røde løber ved film- og teaterpremierer. Samtidig kommer du helt ind i mediemaskineriet, når alt fra kulturprojekter og events til private virksomheder, NGO’er og offentlige instanser skal kommunikeres til offentligheden.

Til hverdag befinder du dig på bureauets livlige hovedkontor, som ligger på Nørrebro i København. Her indgår du på lige fod med de øvrige ansatte, og dine opgaver vil typisk bestå i følgende:

  • Assistere vores digitale team der består af en rådgiver og en videojournalist
  • Administrere og udvikle content til Have kommunikations Facebook, Instagram og LinkedIn-konti
  • Dække premierer og andre events på Have Kommunikations egne sociale medier
  • Forfatte vores nyhedsbrev og blogs
  • Assistere under videooptagelser
  • Diverse ad hoc opgaver
  • Research

Praktikopholdet giver dig således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt branchenetværk.

Det afgørende er, at du er:

  • Begejstret for kommunikationsfaget, det digitale og sociale medier
  • Velorienteret om aktuelle tendenser i kultur- og erhvervslivet
  • Kan overholde deadlines og føre opgaver til dørs
  • En team player der ikke er bange for at tage fat
  • Hurtig til at sætte dig ind i nye projekter
  • Detaljeorienteret og grundig
  • Dygtig til at skrive
  • Praktisk anlagt

Hvis ikke du er berettiget til SU under praktikforløbet, tilbyder vi en tilsvarende løn.
Ansøgningen skal sendes til projektleder Alette Castenskiold, alette@nullhave.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Brænder du for at kommunikere kunst og kultur? Kom i praktik hos Have Kommunikation.

Fra 1. februar 2018 til 1. august 2018

Hos Have Kommunikation har vi gennem mere end tre årtier arbejdet med at formidle kunst og kultur, og vi er i dag Skandinaviens førende kommunikationsbureau på kulturområdet. Desuden har vi en stærk portefølje af projekter inden for erhvervslivet, NGO-verdenen og det offentlige. Netop nu er vi på udkig efter en ambitiøs og talentfuld praktikant, der har lyst til at blive en del af vores team.

Som praktikant hos Have Kommunikation får du et helt unikt indblik i det danske kulturliv. Du er med bag om scenen ved stort anlagte prisuddelinger. Du står på den røde løber ved film- og teaterpremierer. Samtidig kommer du helt ind i mediemaskineriet, når alt fra kulturprojekter og events til private virksomheder, NGO’er og offentlige instanser skal kommunikeres til offentligheden.

Til hverdag befinder du dig på bureauets livlige hovedkontor, som ligger på Nørrebro i København. Her indgår du på lige fod med de øvrige ansatte, og dine opgaver vil typisk bestå i følgende:

  • Udarbejdelse af pressemateriale
  • Koordinering af interviews
  • Opsøgende pressearbejde
  • Research og dokumentation
  • Planlægning og afvikling af pressemøder og -events
  • Assistere med diverse ad hoc opgaver

Praktikopholdet giver dig således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt branchenetværk bestående af både journalister, redaktører, kulturaktører, erhvervs- og kommunikationsfolk.

Det afgørende er, at du er:

  • Begejstret for kommunikationsfaget
  • Dygtig til at skrive
  • Velorienteret om aktuelle tendenser i kultur- og erhvervslivet
  • God til at snakke i telefon
  • Hurtig til at sætte dig ind i nye projekter

Herunder kan du se en række projekter, som du eksempelvis kan komme til at arbejde med.

Hvis ikke du er berettiget til SU under praktikforløbet, tilbyder vi en tilsvarende løn.

Ansøgningen skal sendes senest den 20. november 2017 til projektleder Alette Castenschiold på alette@nullhave.dk. Samtaler afholdes i december.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bodilprisen
Danmarks ældste filmpris, som er blevet uddelt siden 1948. Vi står for konceptudviklingen og afviklingen af det store show – såvel som kommunikationsarbejdet både forud for, under og efter showet.

Heartland Festival
Vi har været med fra den fynske festivals første år. Vi har både stået for kommunikationsindsatsen forud for festivalen og håndteringen af pressen undervejs.

Air France-KLM
Gennem mere end tre år har vi været fast PR-partner for det fransk-hollandske luftfartsselskab. Vi kommunikerer både nye destinationer og organisatoriske ændringer – såvel som historier om, hvordan man kommer flyskræk til livs og bedst rejser med småbørn, samt populære myter om at flyve.

Aarhus Teater
Det største teater i Danmarks næststørste by er en mangeårig samarbejdspartner. Vi har blandt andet hjulpet teatret med en reorganisering af teatrets kommunikation og marketing samt udviklingen af et koncept for indtagelsen af Bispetorv, den historiske plads foran teatret.

Prinsen af Egypten
Vi står for kommunikationen af verdenspremieren på musicalversionen af DreamWorks tegnefilmsucces The Prince of Egypt. Musicalen får verdenspremiere på Fredericia Teater den 6. april 2018 og spiller efterfølgende i København.

Dansk Folkehjælp
Julehjælp, feriehjælp, sommerkoncerter i Knuthenborg Safaripark – og en solid placering af fattigdom i Danmark på mediernes dagsorden. Det er blandt de historier, vi gennem mange år har samarbejdet med Dansk Folkehjælp om at formidle.

X Factor
Vi har igennem 7 sæsoner stået for pressehåndteringen af det populære underholdningsprogram X Factor på DR1 og har igen i år fået opgaven af det, der bliver den sidste sæson for DR. Her er vi indover alt fra medietræning, det opsøgende pressearbejde, afvikling af pressemøder og finalen.

Praktik på SPOR festival 2018

SPOR festival søger en praktikant, som vil være med til at til kommunikere og skabe opmærksomhed omkring festivalen i maj 2018.
I tæt samarbejde med festivalens kommunikationsansvarlige vil du få indblik og erfaring med kommunikation, formidling og markedsføring af kunst, musik og festivaler.

Arbejdet består i at assistere med opgaver indenfor:

  • Kommunikationsarbejde på SoMe, website og andre platforme
  • Markedsføring af festivalens program
  • Udarbejdelse af trykte PR-materialer
  • Pressearbejde, herunder pressekontakt, pressemeddelelser og PR-samarbejder
  • Invitationer, billet- og annoncesalg
  • Kommunikations- og div. øvrige opgaver under afviklingen af SPOR festival 2018 i Aarhus.

Vi forestiller os, at du:

  • er overbygningsstuderende på en relevant uddannelse
  • brænder for kommunikation, samtidsmusik og -kunst
  • arbejder effektivt og selvstændigt og kan lide at have mange bolde i luften
  • formulerer dig godt mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk
  • kan lide at arbejde praktisk, kreativt og løsningsorienteret

Vi tilbyder:

  • Indblik og erfaring med en bred palet af kommunikationsopgaver
  • Samarbejde med internationale og danske kunstnere samt aktører inden for kulturlivet
  • Arbejdsplads på Amager i kreativt kontorfællesskab med udsigt over Øresund

Praktik, periode og ansøgning:

SPOR er et lille sekretariat, som er dybt afhængig af gode medarbejdere og praktikanter. Vi betragter vores praktikanter som kolleger og stiller derfor store krav til selvstændighed og engagement. Til gengæld vil du som praktikant ved SPOR festival få lov at opleve et meningsfyldt ansvar og en følelse af at være en uundværlig aktør i den proces, det er at lave en festival.
Ansættelsesperiode: Primo februar til ultimo maj 2018 /
Arbejdstid: ca. 25-30 timer pr. uge

SPOR’s kontor ligger i København. Selve festivalen finder sted fra d. 3.-6. maj 2018 i Aarhus. I perioden op til og under selve festivalen skal du være indstillet på at arbejde fuldtid i Aarhus.

Vil du være med på SPOR teamet 2018, så send en kort motiveret ansøgning med CV til anne@nullsporfestival.dk snarest.
Vi indkalder løbende til samtaler.

Læs mere på www.sporfestival.dk

 

SUPERFLEX SØGER PRAKTIKANTER

SUPERFLEX er en kunstnergruppe etableret i 1993 af Jakob Fenger, Rasmus Nielsen og Bjørnstjerne Christiansen. SUPERFLEXs studie består i dag af 12 personer, som har en daglig gang på kontoret i Blågårdsgade på Nørrebro.

I de seneste år har SUPERFLEX haft vokseværk, projekterne er blevet flere og større, og der er derfor altid travlt på kontoret og meget der skal laves. Alle på kontoret har hvert deres ansvarsområde, men i praksis samarbejdes der altid på kryds og tværs, og når det kommer til stykket, løfter vi i flok for at få projekterne helstøbt ud af døren og studiet til at køre.

Som praktikant får du rig mulighed for at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter. SUPERFLEX arbejder med alt fra film, malerier, skulpturer, installationer, i Danmark, i udlandet, i gallerier, på museer og i det offentlige rum. Alt efter dine kompetencer og interesseområder, tager du del og ansvar i de projekter, hvor du kan bruge dine egenskaber fyldestgørende, og forhåbentligt samtidigt lære noget nyt. Som praktikant vil du altid arbejde på flere projekter samtidigt, og ligeledes tage dig af små praktiske opgaver hen af vejen.

Endeligt er der det daglige fællesskab i SUPERFLEX, som du som praktikant selvfølgelig også bliver en del af. Vi har eksempelvist en fælles varierende frokostanretning, som vi holder meget af, og spiser sammen hver dag.

Lige nu søger SUPERFLEX praktikanter indenfor:

  • Projektkoordinering
  • Arkitektur
  • Grafisk design
  • Produktion
  • Kommunikation

Som projektkoordinator vil arbejdet bestå i:

  • Koordinering af opgaver i forbindelse med udstillinger og projekter
  • Kontakt til nationale og internationale samarbejdspartnere
  • Research relateret til udstillinger og projekter
  • Tekstproduktion på dansk og engelsk, samt korrektur
  • Koordinere opgaver for studiets værkserver
  • Assistere i udviklingen af arbejdsprocesser i studiet
  • Ad hoc administrationsopgaver

Som kommunikationspraktikant vil arbejdet bestå i:

  • Opdatering og udvikling af studiets forskellige kommunikationsflader: hjemmesiden, infomails og
  • Skrive tekster på dansk og engelsk til forskelligt formål, bl.a. værkbeskrivelser, tekst der indgår i værker, fondsansøgninger
  • Løbende kommunikation med gallerierne og
  • Systematisere og vedligeholde studiets fysiske arkiv ‘living archive’.
  • ad hoc

Som arkitekt vil arbejdet bestå i:

  • Tegne tekniske tegninger til bygningsprojekter, installationer og andre arkitektrelaterede
  • Lave installationsmanualer til værker
  • Koordinering af udstillings- og projekttilrettelæggelse
  • Research relateret til ustillinger og
  • Opsætning og design af pdf-præsentationer
  • Ad hoc. Adobe opgaver

Som grafisk designer vil arbejdet bestå i:

  • Udvikling og produktion af 3D-tegninger af udstillingsopsætninger
  • Tegning af produktions- og installeringsskitser
  • Opsætning og design af pdf-præsentationer
  • Koordinering af udstillings- og projekttilrettelæggelse
  • Research relateret til udstillinger og projekter
  • Ad hoc. Adobe opgaver

Som produktionspraktikant kan arbejdet bestå i:

  • 3D-printning og produktion af3D-tegninger.
  • Redigering af film i Premiere Pro
  • Udvikling og systematisering af studiets teknikker
  • Materialeresearch, test af teknik til kunstproduktioner
  • Udarbejdelse af tekniske installeringsmanualer
  • Assistance på studiets IT og webopgaver
  • Ad hoc. praktiske driftsopgaver

Kvalifikationer:

  • Som projektkoordinator og kommunikationspraktikant   har   du typisk en kunst- eller kulturfaglig baggrund, fx kunsthistorie, kommunikation, moderne kultur eller noget helt Det kan også være, at du har tillært dig dine egenskaber fra andet relevant praktisk arbejdserfaring, som kunne være interessant i enkunstsammenhæng.
  • Som arkitekt kommer du typisk fra en arkitekt- eller bygningsfaglig baggrund, og du er god til at tegne tekniske Udover at være en dygtig teknikker er du også god til at tænke dine egne ideer ind i et projekt og sparre med andre.
  • Som designer kommer du typisk fra en produktdesign- eller grafisk designfaglig Du er god til at arbejde kreativt i 2D og/eller 3D, og er vant til at arbejde selvstændigt i Adobe.
  • Som produktionspraktikant kan du komme fra forskellig faglig baggrund. Det kan være, at du har erfaring med at redigere i film eller har erfaringer fra en anden teknisk eller kunstnerisk Det kan også være at du er god til at programmere, og kan hjælpe os med at udvikle vores hjemmeside.

Fælles for alle stillingerne er, at du har en stor interesse for samtidskunst, arkitektur eller design. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende opgaver inden for den kulturelle sektor. Du er resultatorienteret og kan håndtere deadlines. Vi lægger endvidere vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og er god til at samarbejde. Bemærk at alle praktikstillinger er ulønnede.

Lyder det interessant, så send en ansøgning og CV til Angela Adeix på email: angela@nullsuperflex.net

Vi indkalder kandidater til interviews løbende, så send gerne ansøgningen af sted i god tid. Den endelige ansøgningsfrist er d. 6. november 2017 kl. 12.00.

Fagrådsmøde for studerende ved Kunsthistorie og Visuel Kultur.

Kære alle,
I inviteres hermed til Fagrådsmøde for studerende ved Kunsthistorie og Visuel Kultur.

Dette er et vigtigt møde! så kom endelig også hvis det er første gang.

Der er tre store ting på dagsordenen: Den forestående ansættelse af ny lektor på kunsthistorie, det kommende udvalgsvalg og ønsker fra studerende til emner og fag i de kommende fagudbud.

Vi har en god mulighed for at få indflydelse på alle disse punkter og flere!

Dagsorden

1) Forespørgsel om fagudbud v. Kassandra Wellendorf
2) Ansættelse af ny lektor på kunsthistorie
3) Opstilling til udvalgsposter
4) Den nye studieordning
5) Nyt fra de forskellige råd
6) Andet?

Fagrådsmøderne er åbent for alle, og har man en idé eller noget man ønsker drøftet, så møder man bare op kl. 16.

  • clock
    I morgen klokken 16:00
    I morgen
  • pin
    “fixerummet”, bygning 21.3. nærmere bestemt: Mødelokale 21.3.26