Bliv praktikant i Ungdomsbyen til efteråret 2019!

Kunne du tænke dig at arbejde med sociale medier og videoproduktion og være med til at udvikle ideer og kreative løsninger på kommunikative problemstillinger? Interesserer du dig for FN’s 17 verdensmål, unges demokratiske medborgerskab og uddannelsesvalg?

Så er du måske vores nye kommunikationspraktikant!

Vi søger lige nu en praktikant med start fra midt august til udgangen af december 2019. (Ansøgningsfrist er d. 20. maj).

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs opslaget her: https://bit.ly/2GsI3W4

PRAKTIK I KOMMUNIKATIONSAFDELINGEN PÅ DET DANSKE FILMINSTITUT

Brænder du for at arbejde med kommunikation og formidling? Og vil du gerne have indblik i dansk film? Så er det måske noget for dig at komme i praktik på Det Danske Filminstitut. 

Kommunikationsafdelingen på Filminstituttet søger praktikant for perioden august-december 2019. Afdelingen har ansvar for Filminstituttets eksterne kommunikation – blandt andet via hjemmesiden dfi.dk, der har mere end 100.000 unikke besøgende hver måned.

Se hele opslaget her:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=122276&MediaId=5&fbclid=IwAR2pMLCh_HBsShMQS-P4Wy1wBDcUhm8vQxCI6HFlmQ_liVXuDTE8n3j6qgY

OPLYSNING – HVIS LYS ER DET? Gratis foredrag med Lotte Folke Kaarsholm d. 02.05.2019 kl. 17-18

Fra den 4. april – 2. maj kan du i anledning af udstillingen MERE LYS på Gentofte Rådhus opleve fire toneangivende fagspecialister og personligheder fortælle om lys som begreb, fænomen og metafor for netop deres genstandsfelt – fysikken, filosofien, kunsten og journalistikken

I dette foredrag sætter journalist ved Deadline på DR2, Lotte Folke Kaarsholm, fokus på lysets og oplysningens betydning i journalistikken.

”Vi i pressen arbejder hver dag, helt konkret, i oplysningens tjeneste. Vi står op og går på arbejde for at kaste lys på viden, som offentligheden fortjener at kende. Men lys kommer altid fra en bestemt vinkel. Og den vinkel er altid også med til at afgøre, hvilke sandheder, der kommer frem”, siger Kaarsholm, der i løbet af aftenen med udgangspunkt i eksempler fra journalistikken og perspektiver fra kunsthistorien vil fortælle om, hvordan man håndterer den udfordring.

Foredraget afholdes i Rådhushallen på Gentofte Rådhus og varer en time fra kl. 17.00 til 18.00. Der serveres en lille snack og forfriskning undervejs. Dørene åbnes kl. 16.00, hvor det er muligt at se udstillingen inden foredraget starter.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=k86claga93

Forfatter Talk med Iben Mondrup 30.04.2019 kl. 17 – 18

Entre 50 kr. for studerende

https://www.facebook.com/events/378664579384162/

Vi sætter i forbindelse med fotoudstillingen ’It’s All WHITE’ fokus på Grønland og indlandsisens skrøbelighed. Vi er derfor glade for at kunne invitere til forfatter-talk med Iben Mondrup. I sin talk i Nikolaj Kunsthal vil Mondrup give et litterært billede af, hvad Arktis, og specifikt Grønland, er. Et moderne samfund hvor mennesker lever og bor og forsøger at blive enige om en fælles fremtid. 

Iben Mondrup (f.1969) er opvokset i Grønland og uddannet billedkunstner på Det Kongelige Danske Kunstakademi, men det er som forfatter, hun for alvor har en stemme. Hun er kendt for sin billedmættede litteratur og sit sanselige sprog, men også for sin evne til at skildre menneskelige relationer, noget hun til fulde demonstrerer i romanen GODHAVN om tre danske børns opvækst i et lille grønlandsk fangersamfund. Selv siger hun, at hendes grønlandske opvækst og billedkunstneriske baggrund er en forudsætning for den måde, hun skriver på. 

Universitetspraktikant søges til kunst- og kulturbureau i efteråret 2019

Creator Projects ambition er, at skabe nytænkende kunstprojekter i Danmark og udlandet. Vi arbejder internationalt med kunst som en ressource gennem tætte samarbejder med kunstnere, offentlige instanser, institutioner, virksomheder og private aktører.

Vi søger én praktikant til Creator Projects og én praktikant til vores forlagsvirksomhed Roulette Russe. Vi kan tilbyde et 3-6 måneders praktikophold, hvor du vil få en grundig forståelse af arbejdet med samtidskunst i den danske og internationale kunstbranche samt praktisk erfaring med alle led af kunst- og kulturprojekter, lige fra indledende kuratorisk idé til afvikling.

OBS: Forlænget ansøgningsfrist til 8. maj.

Universitetspraktik i musikbranchen

Brænder du for at kommunikere ny, eksperimenterende musik til en bred målgruppe, og har du lyst til at være med til at skabe en festival? Så er det måske dig, vi leder efter.

Snyk er genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Vi styrker og udvikler musiklivet i Danmark og dansk musik i udlandet. Det gør vi gennem koncerter, talks, workshops, seminarer, kulturpolitisk arbejde og meget mere.

Til daglig er vi fire på kontoret, og vi samarbejder med en bred vifte af andre kulturelle aktører i Danmark og udlandet.

27/4: Lav din egen evighedshave

På årets udstilling i Cisternerne har kunstnergruppen SUPERFLEX iscenesat en tidsrejse ind i fremtiden.

Med science-fiction elementer skaber de et surrealistisk, men ikke så virkelighedsfjernt, scenarie, hvor klimaforandringerne har ændret samfundet drastisk.

Til denne event kan du blive klogere på økosystemer og samtidig skabe dit eget. Her vil vand, ilt, kuldioxid og næringssalte bevæge sig i et lukket kredsløb, der drives af energistrømmen fra sollyset, der strømmer gennem glasset.

Læs mere på
https://www.facebook.com/events/446690752540391/

Har du lyst til at hjælpe med at forberede og arrangere det danske bidrag på arkitekturbiennalen i Venedig 2020?

Vi søger arkitekturfaglige kuratorassistenter. Arbejdspladsen er beliggende i Hellerup.

Arbejdsopgaver:

·      indgå i et lille kreativt arbejdsmiljø omkring kuratoren
·      research på projektets tema (naturopfattelse, relationer, fællesskaber, klimabevidsthed og andre arkitekturrelaterede, aktuelle temaer)
·      indhentning og systematisering af relevant materiale
·      konceptudvikling og facilitering af aktiviteter (møder, debatter, foredrag mm.)
·      koordinering og planlægning

Faglige kvalifikationer:

·      arkitekturfaglig viden (videnskabelig eller praktisk)
·      gerne studerende på kandidatniveau inden for fag som arkitektur, kunsthistorie, moderne kultur, litteraturhistorie, dansk, filosofi, medier, designkultur o.lign.

Bemærk: Jobbet er ulønnet, men kan indgå som et summer internship eller meritgivende studiepraktik. Afhængigt af kvalifikationer kan der blive tale om et lønnet studiejob.

Ansættelsesdato: snarest muligt – gerne allerede fra 1. maj!

Ugentligt timeantal: efter aftale, men minimum 2 dage om ugen.

Er du interesseret i jobbet? Skriv kort om dig selv til kurator Marianne Krogh på mail@nullmariannekrogh.net eller ring på tlf 21723661.

Vi har hermed fornøjelsen at invitere jer til Copenhagen Festival Ensemble´s koncert.

Koncerten finder sted d.28. maj 2017 kl. 17.00 i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, København.

Musikere ved denne koncert vil være:den danske violinist Marie Hanskov, den tjekkiske bratschist Kristina Fialova, den tjekkiske cellist Petr Nouzovsky og de ukrainsk/ tyske pianister Alina og Dimitri Wesselowski. 

 Program:

Lw. Beethoven 
“ Duet med to obligate øjenglas” for bratsch og cello

Antonín Dvo?ák 
“ Slavisk dans” for firehændig klaver op. 72 nr. 2 i e- mol

Sergei Rachmaninov
Klavertrio ” Elegiaque”

W.A. Mozart
Klaverkvartet i g-mol KV 478( Plakat vedhæftet)

For mere information (om ensemblet, gæstemusikere, billetsalg) er De velkommen til at besøge ensemblets hjemmeside: www.copenhagenfestivalensemble.com

NYT!!!!: LIKE OS PÅ FACEBOOK FOR YDERLIGERE INFO https://www.facebook.com/CopenhagenFestivalEnsemble/

Hvis I fremover ønsker at modtage nyheder om vores ensemble og dets koncerter, så tilmeld jer vores mailliste på hjemmesiden.

Det vil glæde os meget at se jer til vore koncerter.

Venlig hilsen

Kiril Aginsky
( leder af Copenhagen Festival Ensemble)