PRAKTIK I KOMMUNIKATIONSAFDELINGEN PÅ DET DANSKE FILMINSTITUT

Brænder du for at arbejde med kommunikation og formidling? Og vil du gerne have indblik i dansk film? Så er det måske noget for dig at komme i praktik på Det Danske Filminstitut.

Ansøgningsfrist: 09-05-2018

Læs hele opslaget på https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=112610&MediaId=5

Studentermedhjælper til kommunikation og markedsføring

Glyptoteket søger en selvstændig og initiativrig studentermedhjælper, som 15 timer om ugen skal være med til at styrke opmærksomheden om museets samlinger, udstillinger og mange aktiviteter. Du kommer til at arbejde i Glyptotekets markedsførings- og kommunikationsenhed med primært fokus på indholdsproduktion og indsatser på sociale medier, website og nyhedsbrev – herunder videoproduktion.

Vi skal have modtaget din ansøgning, CV, dokumentation på uddannelse samt evt. relevante bilag senest d. 30. april kl. 12.

Læs hele opslaget: https://www.jobindex.dk/jobannonce/293246/studentermedhjaelper-til-kommunikation-og-markedsfoering

ARE U COLOURBLIND?

12.05.2018 – 13.05.2018

Sprog Dansk og engelsk

Billetter
Pris 150 kr.

– Weekendseminar om identitet, køn, racialisering og privilegier
Vi lever i en tid, hvor spørgsmål om identitet, køn, etnicitet og baggrund gang på gang antænder den offentlige debat. Hvad betyder identitet for os i dag? Hvorfor er vi så optagede af, hvem der må sige hvad? Og hvor efterlader vores fokus på identitetspolitiske spørgsmål kunsten, der ofte idealiseres som et rum frit for begrænsninger?

For at besvare disse spørgsmål åbner Sort/Hvid nu sine lokaler i Kødbyen og inviterer i samarbejde med Bikubenfondens Reumertsalon, Kunstakademiet, Magasinet ATLAS og Forlaget Kronstork, publikum og en række prominente kunstnere, forskere og meningsdannere til et weekendseminar, der vil undersøge kunstens rolle i en identitetspolitisk tid. Vi inviterer både til oplæg, oplæsning, scenekunst og debatter – og til folkekøkken, farveblind fest og koncert.

Blandt deltagerne er både danske og internationale forskere og kunstnere, herunder Rushy Rashid, Madame Nielsen, Zaki Youssef, Moeisha Aden, Christian Lollike, Sabrina Vitting-Seerup m.fl.

Se det fulde program på www.sort-hvid.dk

Billet til forestillingen White Nigger/Black Madonna kan tilkøbes for 85 kr. (normalpris 185) fredag d. 11. og lørdag d. 12., hvis man har billet til seminaret.

At turde tænke nyt

Dansehallerne afholder Meet, Eat and Talk med Danseatelier
Dansehallerne afholder Meet, Eat and Talk med Danseatelier, som er er kollektiv bestående af 11 medlemmer.

 

At turde tænke nyt
Hvordan skal man som kunstner arbejde for at opnå kontinuitet, kollegial udveksling og skabe plads til kunstnerisk udvikling?  Det tager Dansehallernes leder Efva Lilja op i en uformel samtale med aftenens Meet, Eat and Talk gæster fra Danseatelier, et kollektiv af 11 kunstnere, der sammen udvikler et alternativ, der skal lede til nye møder med publikum.

Om Meet, Eat and Talk
Dansehallerne har afholdt Meet, Eat and Talk siden 2016. Formen er enkel og uformel. Over et simpelt måltid i hyggelige omgivelser skaber vi rammerne for at dele tanker. Målet er at føre en aktiv dialog om koreografisk scenekunst og dens betydning i samfundet – i direkte dialog med dig, jer og vores omverden og på den måde udvikle viden og øge bevidstheden om kunst og dens betydning.

Kig forbi og kom endnu tættere på kunsten. Alle er velkommen!

Praktisk
Meet, Eat and Talk
Danseatelier (DK) & Efva Lilja (SE/DK)
9. maj 2018 / kl.19-21
Sted: Cafe Polykrom / Oslo plads 1, 2100 kbh Ø
Fri entré / der vil blive serveret lidt at spise undervejs – der kan købes drikkevarer i cafeen.
Læs mere

Om Dansehallerne
Dansehallerne er en national ressource for udvikling og præsentation af dans og koreografi, et internationalt forum for ny koreografisk scenekunst og den eneste institution af sin slags i landet. Som nationalt center, internationalt knudepunkt og vigtig aktør i internationale netværk, udvikler og arbejder Dansehallerne hele tiden på at skabe de bedste betingelser for kunstnerisk produktion og publikumsudvikling i hele landet.

Studentermedhjælp på Heerup Museum – er det dig??

Ønsker du at få praktisk erfaring fra et museum og en arbejdsplads med højt til loftet? – så er jobbet på Heerup Museum måske lige dig!

Heerup Museum søger en kunsthistoriestuderende el. lign med mod på at tiltræde som afløser i forbindelse med omvisninger (skole og private) og arrangementer. Du vil som afløser på Heerup Museum have varieret timetal, men også mulighed for at blive involveret i flere af museets mange opgaver.

Læs hele opslaget (pdf).

PRAKTIKANT TIL KUNST- OG KULTURBUREAU, EFTERÅR 2018

Creator Projects er et kunst- og kulturbureau, der arbejder med at udvikle, rådgive om og gennemføre kulturelle projekter af høj faglig kvalitet. Creator Projects er grundlagt af Simon Friese og Marie Nipper, der tilsammen besidder en række kompetencer indenfor bl.a. CCR, kunstformidling, kuratering, kulturevents, strategisk planlægning, fundraising m.m. Virksomhedens direktører er Marie Nipper, som er kurator og kunstkonsulent og tidligere direktør for Tate Liverpool samt Simon Friese, der er tidligere direktør for CHART ART FAIR.

Vi tilbyder en praktikplads med en ugentlig arbejdstid på 20-30 timer. Vi forestiller os, at du er på kontoret 3-4 dage om ugen i tidsrummet ca. (9.00-16:30). Retningen på praktikperioden aftaler vi sammen alt efter dine interesser.

Ansøgningsfrist d. 6. maj.

Læs hele opslaget (pdf).

COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL SØGER FRIVILLIGE

Vil du have erfaring på CV’et? Kunne du tænke dig at blive en del af festivalteamet på Copenhagen Photo Festival fra den 7. – 17. juni 2018? Så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig og komme bag kulissen på Nordens største fotofestival.

Det er før og under festivalen muligt at indtage følgende frivilligroller:

HÅNDVÆRKERE

Har du hænderne skruet rigtigt på, og ønsker du at være med til at opbygge og nedtage festivalens mange udstillinger, så skal du melde dig som frivillig håndværker til årets festival. Som håndværker vil du arbejde før og efter festivalen, hvor du vil blive en del af vores håndværkerteam. Du behøver ikke være uddannet håndværker, men vi forventer, at du har erfaring med faget og kan tage fat.

PRODUKTIONSASSISTENTER

Vi søger produktionsassistenter, som vil være med til at klargøre Photo City før festivalen starter.  Som produktionsassistent bliver du en del af festivalteamet, og får mulighed for at opleve, hvordan klargøringen af en stor festival foregår. Arbejdsopgaverne vil variere, og kan være alt fra at hænge skilte op, lettere rengøring til at gøre billetter og fotobøger klar til salg.

RUNNERE FØR FESTIVALEN

Vi søger friske runnere til praktiske opgaver inden festivalen. Arbejdsopgaverne indebærer blandt andet uddeling af festivalprogrammer og plakater på forskellige locations i København. Så er du glad for at cykle, og kunne du tænke dig at besøge gallerier, museer og kunsthaller i hele København, så skal du melde dig som runner. Festivalen stiller to ladcykler til rådighed.

UDSTILLINGSASSISTENTER

Vi søger smilende og udadvendte frivillige til vores infocenter og udstillinger i Photo City. Som frivillig i infocenteret kommer du til at byde publikum velkommen, sælge billetter og fotobøger samt informere de besøgende om festivalen og årets udstillinger.

Som udstillingsassistent kommer du også til at sidde i forbindelse med en af vores udstillinger og vejlede publikum, hvis de har brug for det. Det bliver dit ansvar at guide de besøgende i den rigtige retning, informere om årets udstillinger samt svare på praktiske spørgsmål.

Vi forventer, at du som udstillingsassistent er villig til at tilegne dig generel viden om festivalen og årets udstillinger inden din vagt.

Vores udstillinger har åbent fra 11-18, undtagen torsdag den 7. juni (17-21) og onsdag den 13. juni (13-21).

FOTOGRAFER

Vi søger kreative fotografer til at dokumentere årets festival i hele København. Så elsker du at tage dit kamera under armen og knipse løs, så har du nu mulighed for at videreformidle festivalens opbygning, åbning samt de mange udstillinger og events via billeder.

Hvis dine billeder bliver anvendt på festivalens platforme (hjemmeside, Facebook eller Instagram), så vil du naturligvis blive krediteret.

Vi forventer ikke at du er uddannet fotograf, men vi forventer, at du er en erfaren fotograf og at du kan fremsende os eksempler på dit tidligere arbejde.

 Som frivillig på Copenhagen Photo Festival 2018 får du:

-Frokost under formiddagsvagter
-Festival t-shirt
-Festivalplakat
-Festivalprogram 2018
-Entrebillet til festivalen
-Fotobog
-Kompetencer til CV’et
-Udvidelse af netværk
-Kort udtalelse fra festivalen kan eftersendes

Vagter

Du vil skulle arbejde max 6 timer ved samme vagtpost, men det forventes, at du minimum kan arbejde 8-12 timer samlet før eller under festivalen (kan fordeles på flere dage og frivilligroller).

Hvis du ønsker at være frivillig på årets festival, så send en mail til festivalens frivilligkoordinator med informationer om dig selv, hvilken frivilligrolle(r) du kunne tænke dig at indtage samt hvilke datoer og tidspunkter du kan arbejde. Hvis du ønsker at være frivilligfotograf, skal du medsende eksempler på tidligere arbejde.

Projektleder og frivilligkoordinator
Lærke Christina Hansen
events@nullcopenhagenphotofestival.com
+4561408410

Læs mere om Copenhagen Photo Festival her:
http://copenhagenphotofestival.com

PRAKTIKANT TIL LILLE KUNSTBOGSFORLAG, EFTERÅR 2018

Roulette Russe er et lille kunstbogsforlag, der blev startet i 2015 af direktør for Copenhagen Contemporary Marie Nipper og tidl. direktør for CHART Art Fair Simon Friese. Som en søstervirksomhed til kunst- og kulturbureauet Creator Projects, der beskæftiger sig med forskellige ambitiøse kunstudstillinger og udsmykningsopgaver i international skala, får vores passion for kunst lov til at tage fysisk form som bøger igennem forlaget Roulette Russe. Vi har bl.a. udgivet bøger med Jeppe Hein, Fryd Frydendahl, Asger Dybvad Larsen, Lea Guldditte Hestelund og John Kørner. I efteråret 2018 planlægger vi bl.a. to store udgivelser i internationalskala med hhv. Christian Lemmerz og Alicja Kwade.

Vi søger en praktikant til Roulette Russe, der er interesseret i kunst og kultur, og som har mod på at indgå i udgivelsesprocessen helt fra idébasis og fundraising til salg og formidling af den endelige bog.

Ansøgningsfrist 15. maj.

Læs hele opslaget (pdf).

ARTIST TALK: JYTTE REX & MATHIAS KRYGER

Lørdag den 5 maj kl. 14 – 15:30 inviterer Møstings Hus til en artist talk med den udstillingsaktuelle kunstner Jytte Rex. Hun har inviteret kunstkritiker Mathias Kryger som sin samtalepartner.
I forbindelse med arrangementet vil det være muligt at se Jytte Rex’ aktuelle soloudstilling “Eftersøgning”, der vises i Møstings Hus’ stueetage indtil den 20. maj. Vi sørger også for lidt vin og kaffe til de, der kommer til arrangementet.

Fri entré, men husk at tilmeld dig på info@nullmoestingshus.dk

Studentermedarbejdere til Ny Carlsbergfondet

Ny Carlsbergfondet søger nye medarbejdere (studerende), der skal bistå fondets sekretariat i de daglige opgaver. Arbejdstiden ligger på 15 timer om ugen, fordelt på to faste arbejdsdage.

Som studentermedarbejder i Ny Carlsbergfondet vil du indgå i et fast hold, der bistår fondets sekretariat. Dels skal du være med til at løfte en række faste driftsopgaver, og dels vil du deltage i opgaver af mere projektagtig karakter. Jobbet vil give dig en bred indsigt i Ny Carlsbergfondets virke og i den danske kunstverden, og du vil gennem dine opgaver have kontakt med kunstnere, gallerier, museer og offentlige institutioner.

Ansøgningsfrist: mandag 7. maj.

Læs hele opslaget (pdf).