Om kukua

Hvordan kommer jeg i kontakt med kukua.dk?
Har du forslag, spørgsmål eller et opslag, du vil have lagt op på siden, kan du kontakte redaktør Morten Helmstedt på kukua@nullkukua.dk.

Hvad er kukua.dk?
kukua.dk er det virtuelle hjemsted for de studerende på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab på Københavns Universitet. Det vil sige studerende fra de æstetiske fag Kunsthistorie, Visuel Kultur, Litteraturvidenskab, Moderne Kultur og Kulturformidling, Teatervidenskab, Dansevidenskab og Musikvidenskab.

Hvad kan jeg på kukua.dk?
Finde og opslå arrangementer, jobs, praktikstillinger, boliger, ting til salg og andre nyheder med relevans for studerende på instituttet. Du kan også finde en række praktiske oplysninger om de forskellige instanser på instituttet.

Hvem må deltage?
Alle er velkomne til at læse på kukua.dk og at registrere sig som bruger og skrive indlæg med relevans for studerende. Det er gratis.

Må min virksomhed/forening/institution sponsorere kukua.dk?
Hjertens gerne. Hjemmesiden er frivilligt drevet og kan altid bruge støtte. Hvis du ønsker større opmærksomhed omkring dit budskab end et almindeligt opslag kan give, kan du fx sponsorere dig til et banner på siden, der er synligt over en længere periode. Kontakt kukua@nullkukua.dk for at aftale nærmere.