City on Fire søger praktikanter

 

CITY ON FIRE søger praktikanter

 

 

CITY ON FIRE består af kunstnergruppen Hilden & Diaz. Vi producerer værker som AROS ON FIRE og VOR FRUE I FLAMMER og lignende videoinstallationer såvel i Danmark som rundt om i verden.

Vi søger 2 praktikanter til omfattende kunstprojekter, der skal afvikles under Klimakonferencen i 2009.

Arbejdet består i research, projektformulering, budgettering og udarbejdelse af ansøgninger til sponsorer og fonde, opsøgende arbejde i forhold til samarbejdspartnere, afvikling af møder med samarbejdspartnere, samt forefaldende praktiske opgaver. Arbejdet udføres selvstændigt og i samarbejde med os.

Du vil igennem arbejdet få mulighed for at udvikle dine evner til gennemførelse af større projekter, projektformulering, ansøgningsarbejde, budgettering, kontraktforhandling, pressearbejde, formidling mm. Du vil sidst i forløbet få en udtalelse på baggrund af arbejdet, og du vil efterfølgende kunne bruge os som reference, med betegnelsen projektassistent.

Arbejdet forudsætter:

­      du er målrettet, selvstændig og opfatter samarbejde som en synergi,

­      du er begejstret for vores arbejde, se www.cityonfire.org ,

­      du er på bachelorniveau inden for kunsthistorie, moderne kultur, journalistik eller lignende.

Praktikperioden er mindst 12 uger med tiltrædelse snarest muligt. Adressen er Åboulevarden 6, 2200 København N (2 min. fra Forum metrostation).

Praktikken er ulønnet og på fuld tid. Efterfølgende vil der eventuelt være mulighed for lønnet freelanceansættelse.

Du kan kontakte os ved ansøgning til thyra@nullthyrahilden.dk senest den 1. september 2008.

 

 

Med venlig hilsen

Thyra Hilden og Pio Diaz

www.cityonfire.org

 

 

Hvad har du HØRT, SET, TÆNKT eller OPLEVET denne sommer?

SKRIV ET POSTKORT TIL AFART#23!
Deadline: 8. september

Hvis du har lyst til at skrive i sommerferien, så skriv et postkort til AFART. Postkortet består af en artikel i en hvilken som helst artikelform (interview, reportage, essay, læserbrev, omtale, anmeldelse osv. osv.). Artiklen skal fylde mellem 3.000 og 11.000 tegn inkl. mellemrum.

AFART udgives af kunsthistorie, visuel kultur, dans og teatervidenskab.
Det kan hentes gratis i/ved instituttets café eller downloades i pdf-format fra hjemmesiden, hvor du også kan læse meget mere om AFART. http://kunstogkulturvidenskab.ku.dk/studiemiljeo/studieblade/

For yderligere spørgsmål, kontakt: afartredaktion@nullyahoo.dk

Skovtur for studerende og ansatte på litteraturvidenskab og moderne kultur

Så nærmer tiden sig for årets traditionsrige skovtur i Kongens Have. Sæt kryds i kalenderen torsdag den 26. juni kl. 15. Vi mødes (i nærheden af indgangen over for Cinemateket) og spiser medbragt mad i det grønne, og så er der fri leg bagefter. Tag meget gerne bolde og den slags med. Alle studerende og undervisere på afdelingen for litteraturvidenskab og moderne kultur er mere end velkomne. Kom glad!

For at alle ikke tager brød med, så ser madfordelingen således ud (efter hvornår du er født):

Januar/februar: Salat
Marts/april: Brød og smør
Maj/juni: Lun ret
Juli/august: Lun ret
September/oktober: Ost og frugt
November/december: Mere salat eller andet tilbehør
Lærerne tager vanen tro sødt med til kaffen (det ved vi, at de kan finde ud af!)

Afdelingens fagudvalg sørger for kaffe og service. Andre drikkevarer er på eget initiativ og ansvar.

Vi håber på godt vejr, men hvis det øser ned, så bliver skovturen aflyst. En eventuel aflysning vil blive meddelt på www.kukua.dk og på e-mail.

Vi glæder os til at se jer alle sammen

Venlig hilsen
Lilian, Anne, Morten og Kizaja

Studievejleder ved Musikvidenskab søges pr. 1. august 2008

Som studievejleder vil du blive en del af Vejledningscenter IKK, et samlet vejledningsteam med 8 studievejledere, der tilbyder vejledning til studerende ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab. Udover at deltage i fælles vejledningsarrangementer i centret, vil du skulle primært skulle vejlede potentielle studerende og nuværende studerende på Musikvidenskab om studiets indhold og opbygning, herunder vejledning i studieordninger, eksamensregler, dispensationer, optagelse mm. Vejledning vil typisk finde sted i vejledningscentrets åbningstid, hvor de studerende kan henvende sig både personligt, skriftligt og telefonisk.

Ansøgningsfrist er den 23. juni kl. 12. Hele opslaget kan læses her.

Frivillige søges til international litteraturfestival

I dagene 6. – 8. Juni lægger Huset i Magstræde lokaler til en stor international litteraturfestival. Festivalen, der får besøg af navne som Paul Auster, Siri Hustvedt, Naja Marie Aidt, Søren Ulrik Thomsen, Peter Laugesen m.fl, kommer til at foregår i hele huset på alle etager fra kl. 10 om formiddagen til ca. kl. 23 om aftenen.

Vi har brug for frivillige til

• Billetsalg
• Kontrollering af armbånd/billetter ved indgangene
• Informationsskranke
• Fotografering af seancer
• Optagelse af små stemningsfilm
• Backstage pleje
• m.m.

Som tak kvitterer vi med et festivalarmbånd, der gælder for alle dage (highlight arrangementer kræver dog stadig særskilt billet pga. begrænset adgang), samt forplejning under vagt.

Lyder det som noget, du absolut må deltage i, så skriv et par ord om dig selv, hvornår du kan træde til, samt hvor dine talenter udnyttes bedst, til mr@nullhusetmagstraede.dk.

Du kan læse mere om festivalen og programmet på www.cphlitt08.dk.