Brænder du for kultur, idræt og fællesskab?

Så bliv frivillig på Kulturhavn Festival 2019!

Bliv en del af fællesskabet som frivillig på Kulturhavn Festival 2019

Du har nu mulighed for at blive en del af Danmarks største kultur- og havnefestival. Vi søsætter over 200 aktiviteter langs Københavns havn i weekenden d. 23. – 25. august, og som frivillig vil du være med til at give de besøgende en uforglemmelig oplevelse.

Som frivillig bliver du tilknyttet ét af årets festivalområder (Nordhavn, Refshaleøen, Arsenaløen, Islands Brygge, Bølgen og Sydhavnen), og du kan vælge at hjælpe til både før og under festivalen.

Eksempler på opgaver er:

Før festivalen:
• Synliggøre festivalen; male stencils, sætte skilte og plakater op
• Opsætte og indrette Kulturhavn Festivals informationsboder
• Distribuere festivalprogrammer

Under festivalen:
• Informere og guide publikum, uddele festivalprogrammer
• Check-in af foreninger, aktører og frivillige
• Deltage i udvalgte aktiviteter, lave små interviews med gæsterne, dokumentere den visuelle kommunikation

Hvad får du ud af at være frivillig på Kulturhavn Festival?

Udover en festlig og uforglemmelig oplevelse, får du som frivillig et indblik i event-planlægning, koordinering og afvikling. Du møder og samarbejder med en masse spændende folk og får udvidet dit netværk og CV. For hver vagt, får du en madbillet og en festival t-shirt.

Hvordan bliver jeg frivillig?

Du tilmelder dig som frivillig via dette link: Copenhagen Volunteers

Her kan du også læse mere om de enkelte festivalområder og opgaver.

Du vælger selv hvilket havneområde du vil være frivillig i, hvor mange vagter du kan tage og hvornår. Hver vagt varer maks. fem timer, så du har masser af tid til at nyde festivalen undervejs.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Festivalkoordinator Trine Marxen: H51R@nullkk.dk / 51 52 72 89

Vi håber du har lyst til at være med og glæder os til at se dig!

CALL FOR VOLUNTEERS!

Are you interested in art, design, and architecture? Do you want to help bring the leading art and design event in the Nordic region to life? If so, become part of a passionate team who believe in the power of art to rethink society.

Things are warming up in the CHART office and we are in need of enthusiastic volunteers to help realise us our seventh and most ambitious edition to date, commencing 30 August – 1 September 2019.

Read more at https://chartartfair.com/join-the-chart-team/

SPROGLIGT STÆRK STUDERENDE SØGES

Forskerteam på Thorvaldsens Museum søger En sprogligt stærk studererende til ET lærerigt og krævende JOB

Er du knivskarp sprogligt, har du sans for systematik – og har du ovenikøbet rappe fingre på tastaturet? Kan du varetage et stort stykke tastearbejde med koncentration og vedholdenhed, i bevidstheden om at du bidrager væsentligt til et innovativt online-katalog over Bertel Thorvaldsens samlede produktion? Og ville du elske samtidig at få det forkromede overblik over Thorvaldsens kunst og hans fascinerende samlinger af alt fra ægyptiske amuletter til romantisk malerkunst? Så er stillingen som studentermedhjælper noget for dig!

Stillingen som studentermedhjælper giver dig en sjældent god mulighed for at lære et basalt museumsfagligt håndværk. Du kommer til at registrere værker efter alle kunstens regler, så du får fuldstændig styr på, hvilke informationer om den enkelte kunstgenstand, der skal være på plads. Samtidig bliver du en del af et team, der tænker nyt: Vi skræddersyr et digitalt online-katalog over alle Thorvaldsens værker i indland og udland fra scratch, så det ikke bare bliver et funktionelt værktøj internt på museet og lever op til alle internationale standarder, men så det også vækker og pirrer de eksterne brugeres skuelyst og trang til at klikke videre og gå på opdagelse.

Du vil blive knyttet til et team på tre projektansatte forskere – alle kunsthistorikere – der står for museets digitale satsninger ”Kataloget” og ”Arkivet”. Som det fremgår, vil dit arbejde hovedsagelig ligge inden for arbejdet med at udvikle ”Kataloget”, men du skal være indstillet på også at udføre opgaver i museets digitale arkiv, i daglig tale ”Arkivet”. Her ligger alle Bertel Thorvaldsens private og forretningsmæssige breve samt andre vigtige historiske kilder samlet, og du kan blive bedt om fx at læse korrektur og uploade tekster til denne platform.

Vi foretrækker, at du er nået til kandidatniveau, men om du kommer fra kunsthistorie eller et andet beslægtet fag er underordnet, så længe du har interessen og kvalifikationerne. Stillingen er tidsbegrænset til et år med mulighed for forlængelse.

Ansøgningsfrist: 20. august 2019

Startdato: 1. september 2019 eller snarest muligt derefter.

Arbejdstid: 15 timer ugentligt, fordelt på to dage efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger: Thorvaldsens Museum på 33 32 15 32, bed om omstilling til ”Arkivet” – Nanna Kronberg Frederiksen, Kira Kofoed eller Karen Benedicte Busk-Jepsen.

Ansøgning vedlagt et eksempel på en skriftlig opgave eller en anden af dine tekster indsendes digitalt via Københavns Kommunes hjemmeside under Ledige job i Kultur- og Fritidsforvaltningen på http://www.kk.dk/da/om-kommunen/job/ledige-stillinger. Her finder du også den ansøgningsformular, du skal bruge.

Du kan læse om og udforske Arkivet på http://arkivet.thorvaldsensmuseum.dk/

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved ansættelse forelægges straffeattest. Københavns Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, race og etnisk herkomst til at søge stillingen.