Caillebotte fascination.

Ordrupgaard. Torsdag den 5. februar kl. 16.30.

Caillebotte fascination.
Institut for Kunst- og Kulturvidenskab ved Københavns Universitet og Ordrupgaard indbyder til salon og debataften om Gustave Caillebotte. Her vil tre kunsthistorikere give hver deres bud på, hvorfor Caillebotte fascinerer. Der vil herefter være debat om Caillebottes position i dag, og spørgsmålet vil blive rejst, hvad den sene genopdagelse af ham som kunstner har gjort ved kunsthistorien.
Læs videre “Caillebotte fascination.”

Studerende søges som assistent for kunstner

Da min nuværende assistent gennem flere år stopper i jobbet for at hellige sig sin egen kunst, søger jeg hermed en kunsthistorie- moderne kultur- eller visuel kultur-studerende som assistent til hjælp med mit administrative arbejde. Arbejdstiden er ca. 4-6. timer gennemsnitlig pr. uge. Der er dog mulighed for flere arbejdstimer i forbindelse med specifikke projekter.
Læs videre “Studerende søges som assistent for kunstner”

Brunch & Udstilling – Everything you can think of is true

Kunstnernes skitsebøger: impressioner, ideer, visioner

Kom til højgastronomisk brunch i restaurant søren k i Den Sorte Diamant og oplev Robert Wilsons radikale og anmelderroste iscenesættelse af kunstnernes skitsebøger i Det Kongelige Biblioteks aktuelle udstilling Everything you can think of is true den 7. februar klokken 10.
Læs videre “Brunch & Udstilling – Everything you can think of is true”

Den Hirschsprungske Samling søger omviser

Den Hirschsprungske Samling søger kunsthistoriestuderende, der kan indgå i museets gruppe af omvisere. Museets omvisere skal kunne formidle det faglige stof overfor såvel skoler som voksengrupper.dhs@nullhirschsprung.dk eller til Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København Ø.

Det er en forudsætning, at du har bestået din bacheloreksamen i kunsthistorie og endvidere, at du har kendskab til dansk kunst i det 19. århundrede.
Læs videre “Den Hirschsprungske Samling søger omviser”

Huset i Magstræde søger praktikant til presse- og kommunikation

Vi er en arbejdsplads, hvor interessen for musik er i højsædet, og hvor presse og kommunikationsområdet prioriteres højt i et socialt, afslappet og hyggeligt miljø. Huset er i rivende udvikling og praktikanten vil bistå i de mange forskelligartede projekter og i kommunikationen til omverdenen om dette. Vi søger derfor en dedikeret praktikant til PR og Kommunikation, dvs. hjemmeside, grafisk produktion som flyers, plakater mv., nyhedsbreve, pressemeddelelser og egne kommunikations initiativer.
Læs videre “Huset i Magstræde søger praktikant til presse- og kommunikation”

Studerende til internationalt klimaprojekt

FFD (Folkehøjskolernes Forening i Danmark) søger en studentermedhjælper, der kan være med til at løse opgaverne i forbindelse med gennemførelsen af et stort dansk og internationalt klimaprojekt op til COP15 i København i december 2009.
Læs videre “Studerende til internationalt klimaprojekt”

Student med flair for Europa og resten af verden

Vi søger en studentermedhjælper, der kan være med til at løse de mange internationale opgaver, som Højskoleforeningen arbejder med. Dit primære arbejdsområde vil være det europæiske, men der kan også være opgaver på det nordiske eller globale område, som kan kræve dine talenter. Du kan få et indtryk af udfordringerne på hjemmesiden  www.ffd.dk/europa .
Læs videre “Student med flair for Europa og resten af verden”