Galleri Susanne Ottesen søger en praktikant til efteråret 2016

Galleri Susanne Ottesen tilbyder en praktikplads til efterårssemesteret 2016.

Som praktikant vil du komme til at indgå i galleriets daglige arbejde og dermed få et godt kendskab til samtidskunstscenen og dens mekanismer. Da vi arbejder nært sammen med kunstnerne, vil dette også blive en del af din hverdag, og du vil få en meget direkte “hands on” erfaring med håndtering af kunst, opbygning af udstillinger, kommunikation med presse, publikum og kunstinstitutioner. Galleriets daglige opgaver er mangeartede og spænder fra deciderede kunstfaglige til mere praktiske opgaver. Opgaverne indebærer blandt andet kundepleje, opdatering af vores værk- og kundedatabase, indkøb, og forberedelser i forbindelse med fernisering.  Praktikken afhænger i sidste ende af dine færdigheder, lyst og engagement!

Udover at du godt må være en fornøjelse at omgås, så er erfaring med forskellige former for IT en fordel (opdatering af hjemmeside, Photoshop, Indesign og fotografering), såvel som en god fornemmelse og forståelse for kunstscenen i dag.

Arbejdstiden er ca. 25-30 timer ugentligt i tidsrummet mandag til fredag – og vi er selvfølgelig fleksible, så arbejdstiden kan justeres i forhold til eksaminer og ferie.

Vi tilbyder en lille energisk og social arbejdsplads, hvor godt humør, smil og kundepleje er i fokus.
Galleriet drives af Susanne Ottesen og har derudover tilknyttet fire ansatte. Det har eksisteret siden 1983 og har ligget i de nuværende lokaler i Gothersgade siden 1989. Galleriet repræsenterer 22 danske og udenlandske kunstnere.

Praktikperioden løber fra september 2016 til januar 2017, men kan naturligvis tilpasses efter dine ønsker. Praktikken er ulønnet.

Ansøgning og CV sendes til galleri@nullsusanneottesen.dk med teksten ”Praktikplads 2016, dit navn” i emnefeltet.

Venlig hilsen
Galleri Susanne Ottesen

Forfatter: Galleri Susanne Ottesen

GALLERI SUSANNE OTTESEN Gothersgade 49 1123 Copenhagen K - Denmark Tel (+45) 33 15 52 44 Monday closed Tuesday - Friday 10-18 Saturday 11-16

Skriv et svar