Er du Promote its nye PR-praktikant i forårs-semestret 2017?

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at promovere musikere, bands, bøger, produkter og events? Og brænder du for PR og kommunikation? Så er et praktikophold hos PR-bureauet Promote it! nok noget for dig.

Hos Promote it! søger vi en praktikant til forårs-semestret 2017. Vi ønsker, at du som praktikant kan være hos os fuldtid i minimum 4 måneder. Vi ser gerne, at du er studerende på en relevant uddannelse – fx kommunikation, musikvidenskab, performance design, moderne kultur og kulturformidling el. lign. – dette er dog ikke et krav. Det vigtigste er, at du interesserer dig for PR- og kommunikationsarbejde og ønsker at udvikle dig indenfor området.

Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige ansatte hos Promote it! Da vi er en lille virksomhed betyder det, at du vil få indsigt i hele PR-processen lige fra det indledende møde med kunden, hvor målgruppe og mediestrategier fastlægges, til det praktiske PR- og kommunikationsarbejde og den afsluttende evaluering.

Dine arbejdsopgaver vil konkret bestå i bl.a.:

 • Indledende kundemøder, hvor fx målgruppe og mediestrategier fastlægges.
 • Udarbejdelse af pressemateriale, fx pressemeddelelser og nyheder.
 • Opsøgende pressearbejde, fx skriftlig og telefonisk kontakt til journalister.
 • Koordination, fx. af interviews og releasefester.
 • Opsøgende salg i forhold til nye kundeområder.
 • Afrapporteringer, hvor PR-arbejdet evalueres.

Og desuden mere forefaldende opgaver bl.a.:

 • Opdatering af hjemmeside og sociale medier.
 • Research
 • Udsending af produkter.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig løn under praktikopholdet, men til gengæld lover vi at give dig en masse faglig sparring og ballast indenfor PR- og kommunikationsområdet. Desuden vil du erhverve stor indsigt i de aktuelle kunder, vi arbejder med indenfor det danske kulturliv, og herigennem få rig mulighed for at udvide dit netværk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lisbeth Beyer Mogensen på tlf. 26 36 11 10.

Send din ansøgning til lisbeth@nullpromote-it.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Mange hilsner
Promote it!

 

Promote it! er et PR-bureau, der holder til på Løngangstræde i hjertet af København. Vi arbejder indenfor det danske kulturliv og promoverer danske såvel som udenlandske musiknavne. Herudover koordinerer vi forskellige musik- og kulturevents og laver PR for bogudgivelser samt produkt-PR.

Vi har løst opgaver for bl.a. WiMP, Danish Metal Awards, Sys Bjerre, Erann DD, Fenger//Nordstrøm, René Dif, Beth Hart, Zildjian Days, Dans & Lær, smykkekæden SIX, svenske Citadellkliniken og bøger som ”Livet, det forbandede” (Se&Hør-bogen) og ”MICHAEL LAUDRUP – En Gentleman I Nye Klæder”.

Se mere om os på Facebook.

Nordisk Film Distribution søger praktikant per 1. marts 2017

Brænder du for film? Har du mod på at kombinere din faglige filmviden med forretningsmæssig forståelse i en distributionsafdeling, der beskæftiger sig med marketing, indkøb, strategi og salg af filmrettigheder? Har du lyst til at være en del af den centrale filmdistribution på Nordisk Film?

Så er du måske den, vi leder efter!

http://egmont.easycruit.com/vacancy/1756907/54384?iso=dk

Sci Fi Talk & Finissage // Ann Lislegaard

Søndag d. 8. Januar 2017 kl. 14-17

Denne søndag inviteres til finissage og Sci Fi Talk i Ann Lislegaards udstilling ’Spinning and Weaving’. Ann Lislegaard vil fortælle om den inspiration hun finder i science fiction, hvorefter Niels Dalgaard, ph.d i Nordisk Litteratur, vil fortælle om potentialet i science fiction, og hvad det er denne genre kan.

Hvor?
Overgaden Institut for Samtidskunst
Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K

Gå til event her.
Læs mere om udstillingen her.

RACE TO ZERO

Sted PAKHUS 11, DAMPFÆRGEVEJ 2, 2100 KØBENHAVN
Periode 24.01.2017 – 11.02.2017
BILLETTER MED STUDIE – OG GRUPPERABAT – husk: fredag er billigdag!

»En stor del af RACE TO ZERO består af koreografi. Koreografi er jo dybest set en slags regler for, hvordan noget skal bevæge sig. Det samme kan man sige om algoritmer. De er regler for, hvordan noget agerer. Så vi bruger koreografi til at give publikum en fornemmelse af, hvad det egentlig er, algoritmerne gør.«

Læs interview med Kristian Husted,  idémand bag RACE TO ZERO her

’Race to zero’ er kampen om at være først. Et finansielt kapløb om at nå aktiehandlen før de andre. Om at nå nul sekunder med algoritmerne som våben. Her har mennesket tabt for længe siden. Det tager ham et sekund bare at løfte armen, to sekunder at klø sig i håret. Han har ikke en chance over for algoritmerne, der på ét eneste sekund kan købe og sælge 3.000 aktier, og som arbejder så hurtigt, at de ikke længere opererer i millisekunder, men i mikrosekunder. Mennesket er håbløst bagud.

Yel Kayés og Sort/Hvids lecture performance RACE TO ZERO er en undersøgelse, af hvad der sker med mennesket, når algoritmerne arbejder. RACE TO ZERO er en performance om, hvordan mennesket forstår sig selv over for algoritmernes logikker. Hvad gør de ved kroppen, hvad gør de ved tålmodigheden. Hvad gør det i det hele taget ved mennesket, når algoritmerne konstant vurderer, aflæser, forudsiger.  Tørke i Rusland, Aleppos fald, en forkert iPhone-kode. Der er algoritmer i alt. De måler alt, mærker alt, ser alt. Også dig.

RACE TO ZERO er anden del i Yel Kayés trilogi om verdensøkonomien. Første del var ‘Point Omega’ om finanskrisen.

Sted PAKHUS 11, DAMPFÆRGEVEJ 2, 2100 KØBENHAVN
24.01.2017 – 11.02.2017
TIRSDAG-FREDAG kl. 20.00 LØRDAG kl. 17.00
Sprog Engelsk
Varighed  60 MIN.
BILLETTER

Idé  KRISTIAN HUSTED Kollektivt lavet af KRISTIAN HUSTED,  MARIE-LOUISE STENTEBJERG, JON BONNICI og OLIVIA RIVIERE Komposition og lyddesign KENN MOURITZEN Lysdesigner SØREN KNUD Scenografisk konsulent CARSTEN BURKE KRISTENSEN Algoritmekonsulent SEAN MCINTYRE Dramaturg TANJA DIERS Dramaturgassistent SARAH RYSGAARD JENSEN Støttet af STATENS KUNSTFOND Co-produktion mellem YEL KAYÉ og SORT/HVID

Kunstbogmarked i 3 gallerier på Flæsketorvet på lørdag

 

Lørdag den 17.12.16 er der kunstbogmarked i 3 gallerier på Flæsketorvet fra 12.00 – 16.00.
Her kan man købe signerede kunstbøger, kataloger og særlige editions.
Flere kunstnere er tilstede for at signere udvalgte nye bøger. Samtidig er det muligt at se 7 fine udstillinger:
Galleri Bo Bjerggaard viser Per Inge Bjørlo og Per Bak Jensen.
V1 Gallery viser Danny Fox og Rose Eken.
Eighteen viser Thomas Øvlisen.
Gether Contemporary viser The Shape Of Things To Come.
Fotografisk Center viser Ung Dansk Fotografi og serverer gløgg fra kl 14.00.
Vi glæder os til at se jer.
Galleri Bo Bjerggaard, Gether Contemporary, V1 Gallery & Eighteen og Fotografisk Center

Fejring og Spoken Word

Torsdag d. 5. Januar 2017 kl. 18-20

I forbindelse med hendes aktuelle udstilling SKJUL inviterer Seimi Nørregaard til en aften med fejring og spoken word. Der vil blive serveret kiks og te og alle er velkomne til at holde en tale.

Hvor?
Overgaden. Institut for Samtidskunst
Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K

Gå til event her.
Læs mere om udstillingen her.

Nøddebo Præstegaard 2.0

Særpris til forestillingen torsdag den 15. december for kukua-læsere: 30 kr.!

Billetter kan købes på billetto.dk. For at få 50% på billetten, skal du klikke dig ind på billettosiden klikke “find billetter” og indtaste Billetkoden “kukua”.

Her i december opsætter HAWAII den klassiske og folkekære juleforestllling Nøddebo Præstegaard – på alt andet end traditionel vis og i tre vidt forskellige udgaver. Nøddebo Præstegaard er med over 5000 opførsler det mest opsatte danske stykke dramatik nogensinde. Siden 1988 har man kunne opleve julekomedien på Folketeatret i nøjagtig samme bearbejdning og med samme scenografi og kostumer år efter år.

I år er det tid til at udfordre traditionsbegrebet og de gængse værdier. Derfor lægger HAWAII nu komedien i hænderne på tre unge instruktører, der med hver sit hold af professionelle skuespillere, får til opgave at genfortolke stykket og vende traditionerne på hovedet. På blot 12 timer fordelt over to dage har de frie tøjler til sammen at skabe en unik version af julekomedien, inden den præsenteres for publikum. Jeg har listet de medvirkende nedenfor.

Youssef Hvidtfeldt
Iben Dorner
Mads Riisom
Peter Zandersen
Alexander Clement
Mikkel Ryegaard
Kristian Ibler
Jens Kepny Kristensen
Christina Bech
Joachim Tranberg
Therese Damsgaard
Filippa Suenson
Anne Sofie Wanstrup
Nikolaj Dencker
Anton Hjejle
Nicolai Jørgensen
Josephine Nørring
m.fl.

Forestillingerne løber af stablen tre torsdage i december, d. 15., 22. og 29. december, kl. 20 på Teaterøen på Refshaleøen. Billetter kan købes på billetto.dk. For at få 50% på billetten, skal du klikke dig ind på billettosiden klikke “find billetter” og indtaste Billetkoden “kukua”.

Læs mere om forestillingen på www.hawaiiteater.dk eller se vores Facebook event her: https://www.facebook.com/events/347193172307648/.

PRAKTIKANT SØGES: Redaktørassistent med flair for tekst- og billedredaktion søges til forlaget Strandberg Publishing

PRAKTIKANT SØGES Redaktørassistent med flair for tekst- og billedredaktion søges til forlaget Strandberg Publishing

Vil du være med til at lave Danmarks bedste bøger inden for bl.a. kunst, design og arkitektur hos Strandberg Publishing? I foråret 2017 søger vi en praktikant med flair for billedredaktion til praktikplads i København K.

Læs hele opslaget (pdf).

DELTAG I FOKUS 2017 OPEN CALL

FOKUS 2017 inviterer alle til at sende videoværker ind til videokunstfestivalens kommende og syvende udgave, der finder sted i februar 2017. Både nye og etablerede kunstnere opfordres til at deltage.

FOKUS løfter i 2017 videokunsten ud af kunstens vanlige rum for at møde publikum i byrummet og på mobiltelefoner og tablets. FOKUS gør de bedste videoer frit tilgængelige for et dansk og internationalt publikum via nettet og på udvalgte venues under festivalen.

Alle de indsendte videoer bedømmes af en professionel jury, som udvælger de bedste værker ved festivalens begyndelse. Blandt de udvalgte værker kåres vinderen af FOKUS 2017 ved en præmieringsevent i Nikolaj Kunsthal som afslutning på festivalen.

Vinderen tildeles en præmie på 1500 euro. Derudover uddeles to Special Mention-priser, hver på 500 euro.

Indsendte værker må max være 12 minutter og skal være produceret i 2015 – 2016.

Deadline for indsendelse er 12. december 2016 kl. 12 dansk tid.

Læs hvordan de deltager og udfyld tilmeldingsskema på fokusfestival.dk

FOKUS videokunstfestival er en årligt tilbagevendende festival for international videokunst arrangeret af Nikolaj Kunsthal i samarbejde med en række kunstnere, organisationer og andre festivaler. 

ENGELSK VERSION

PARTICIPATE IN FOKUS 2017 OPEN CALL

FOKUS 2017 video art festival invites everyone to submit videos to the 7th edition of the festival which takes place in February 2017. Both established artists and new talents are encouraged to participate.

FOKUS 2017 delivers video art beyond the traditional art context, into public space and on your personal screen (mobile, computer, tablet). The best videos submitted to our FOKUS open call will be made available through our online platform to an international audience during the festival period. Furthermore the video works will be screened at selected venues.

All submitted videos are considered by a professional jury. The jury will shortlist the 10 best videos which will be launched at the beginning of the festival. Among the shortlisted videos the winner of FOKUS 2017 open call will be awarded a cash prize of 1500 Euro at an award event at Nikolaj Kunsthal. In addition, two Special Mentions will be awarded at 500 Euro each.

Submitted works can be up to 12 minutes long and must be produced in 2015 – 2016.

Deadline for submission is December 12, 2016 12:00 CET time.

Read more and upload your work at fokusfestival.dk

FOKUS video art festival is an annual festival and the largest video art festival in Denmark. FOKUS features the latest video art and is a vibrant platform for innovative video art.

 

 

Faurschou Art Resources søger kunstfaglig praktikant til foråret 2017

Hos Faurschou Art Resources arbejder vi med udstillinger og kunstprojekter, faciliterer samarbejder mellem kunstnere og samlinger, og står overfor at lancere et stort globalt projekt der vil skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem kunstprojekter over hele verden.

Vi søger nu en kunstfaglig praktikant, som har lyst til at indgå i det daglige arbejde med koordinering af vores mange projekter, samt bistå med udviklingsarbejdet i en mindre kunstorganisation.

Hos os får du muligheden for at arbejde med:

 • koordinering af udstillingsprojekter
 • fundraisingsarbejde
 • udarbejdelse af udstillingstekster og formidlingsmateriale
 • konkret gennemførelse af udstillinger med Ai Weiwei og Louise Bourgeois

Som praktikant hos Faurschou Art Resources kommer du til at indgå i alle dele af processen omkring det at producere udstillinger og kunstprojekter, og du vil få erfaring med al det praktiske arbejde der eksisterer i en kunstorganisation.

Du skal have lyst til både rutineprægede administrative opgaver, samt til at deltage i virksomhedens strategiske udviklingsopgaver.

Vi lægger vægt på, at du:

 • er studerende på kandidatniveau (kunsthistorie, visuel kultur, moderne kultur)
 • kan skrive levende og præcist på både dansk og engelsk
 • er god til at samarbejde
 • er selvstændig og ansvarsfuld
 • er god til at bevare overblikket og vant til struktureret planlægning
 • åbent går til forskelligartede opgaver

Det kan vi tilbyde:

Vi brænder for at producere ekstraordinære kunstprojekter, og for at formidle kunstens store potentiale til et globalt publikum. Som praktikant får du dine egne ansvarsområder, og du vil være en væsentlig del af vores kunstfaglige team. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt, og får indblik i, hvordan en kunstorganisation arbejder. Du får masser af erfaring og ansvar, og du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, da vi er en mindre virksomhed med store ambitioner.

Praktisk info

Start: Primo januar 2017. Periode: 3-6 mdr.

Praktikforløbet er ulønnet og fuldtids. Men vi tager selvfølgelig hensyn til forpligtelser i forhold til studiet fx. projekter og eksaminer. Arbejdspladsen er i Hellerup.

Ansøgningsfristen er d. 13. december. Samtaler afholdes i ugen efter.

Kort motiveret ansøgning og CV sendes i en samlet pdf til praktikant@nullfaurschou-art-resources.com (Mærkes: ”Kunstfaglig praktikant”)

Få flere oplysninger om praktikopholdet hos Karen Danielsen på karen@nullfaurschou-art-resources.com / 61694402

Læs mere om os på www.faurschou-art-resources.com