MARY COBLE: PANELDISKUSSION PÅ OVERGADEN TORSDAG D. 2. AUGUST

 

 

 

 

 

 

 

I relation til sin aktuelle soloudstilling på Overgaden afholder den amerikanske kunstner Mary Coble en paneldiskussion om performance og performativitet med Dominic Johnson, Mathias Danbolt og Al Masson. Arrangementet foregår på engelsk, der er gratis entré og alle er velkomne.

Tid: Torsdag d. 2. august kl. 17.30-19
Sted: Overgaden Institut for Samtidskunst, Overgaden neden Vandet 17, København K
Info: www.overgaden.org

Hvorfor søge job, når du kan skabe det selv?

Kickstarter er et handlingsorienteret iværksætterkursus hvor kursisterne arbejder med personligt lederskab og forretningsudvikling. Målet er at skabe et mindset der tænker proaktivt, løsningsorienteret og kan identificere muligheder i et komplekst arbejdsmiljø.

Kurset er noget for dig hvis du går og overvejer muligheden for at blive iværksætter eller gerne vil tilegne dig nogle entreprenørielle kompetencer som du kan bruge i dit videre arbejdsliv.

Kurset falder under 6 ugers selvvalgt uddannelse og er gratis hvis du er i første ledighedsperiode. De næste kurser starter 29. August og 22. Oktober.

Vil du være med eller vide mere så tjek vores hjemmeside for yderligere information, undervisere og tilmelding. www.about-time.dk

 

 

Kunne du tænke dig at skrive om kunst?

Hej,

Mit navn er Tanja, og jeg skrev herinde for ca. en måned siden, men da det var sommerferie, tænkte jeg at jeg ville skrive en gang mere. Jeg har nemlig startet en kunstblog for unge, som hedder YoungInArt. Den er kun tre måneder gammel, men målet med den er, at skrive til andre unge om forskellige kunstudstillinger, og måske inspirere dem, der normalt ikke lige interesserer sig for kunst til at blive mere nysgerrige og interessede i at besøge diverse kunstudstillinger. Det skal være ung til ung.Det kan være alt lige fra malerier, fotografier, design til performance kunst. Kunstbloggen skal ligeledes også indeholde interviews med forskellige kunstnere.

Indtil nu har jeg selv skrevet om de kunstudstillinger jeg besøger, men jeg leder efter passionerede og kunstinteresserede unge, som kunne have lyst til at skrive et indlæg på bloggen. Det kan være alt fra et enkelt indlæg til flere- alt efter behov og lyst. Det er frivilligt og ikke-lønnet, men gratis pr og mulighed for at formidle sin interesse til andre. Man binder sig ikke for flere indlæg. Har man lyst til kun at skrive ét, så vil det være fint.

Det vil være en oplagt mulighed for jer at vise unge, som nødvendigvis ikke er så kendte i kunstens verden, at få videreformidlet en kunstudstilling på en appetitvækkende, interessent og sjov måde.

Selv studerer jeg litteraturvidenskab, men har siden jeg var lille, haft kunsten tæt inde på livet. Hvis der er nogle, der skulle have lyst til at være kunstblogger på YoungInArt, må I meget gerne skrive et brev til mig inde på YoungInArt´s facebookside.

Kunstbloggen kan findes på www.younginart.dk

Jeg ser frem til at høre fra jer :)

 

Frivillige søges til performance

Nikolaj Kunsthal søger 6 frivillige, som vil deltage i en performance lørdag den 11. august, samt lørdag d. 25. august kl. 13-15 i forbindelse med Copenhagen Art Festival. Performancen finder sted på Amager Torv, og kunstneren bag er den finske Otto Karvonen, der arbejder med og i det offentlige rum. Interesserede kan sende en mail til: pr_assistent@nullnikolajkunsthal.dk.

Fanø Free Folk Festival #3 klar med tidsplan

For tredje år i træk byder Fanø Free Folk Festival på skæve folkeksperimenter i smukke omgivelser i Sønderho. Festivalen finder sted 27-29. juli og byder på koncerter med bl.a. Simon Finn,, Jozef van Wissem, Mark Beazley (ex. Rothko), Jomi Massage og De efterladte.

Der sælges kun 150 billetter til, hvad der må være en af Danmarks mindste festivaler. Som altid er programmet dog ambitiøst, når festivalen udfordrer og udforsker mødet mellem folkemusikalsk tradition og eksperiment – fra det nøgne og det skrøbelige til det støjende og improvisatoriske.

Program – Fanø Free Folk Festival #3

Her finder du oversigt over, hvem der spiller på festivalen og hvornår.  Der tages forbehold for ændringer.

Fredag

14-15 Tranquebar
15-16 Red Shifter
16-17 Nór
17-18 Mark Beazley (UK)

18 – 19.30: aftensmad

19.30 -20.15 Joolie Wood (UK)
20.30-21.15 Blood on a Feather (US/DK)
21.30-23.30 Lille Kommune presents: MX Duo, MX Orkester, Solhorn and more
23.45-00.30 toto (Tobias Kirstein+Toke Tietze)

Lørdag

11-12: Mikael R Andreasen (Kloster) + Louise Øhrstrøm Presenting: Julian of Norwich in Words and Music (Digterhjemmet)

14-15 Alex Monk (UK)
15-15.45 Izar
16-16.45 Jozef van Wissem (NL)
17-17.45 De Efterladte

18-19.30 Aftensmad

19.30-20.15 Jomi Massage/Henriette Sennenvaldt/Maria Laurette Friis: Dråbers Logik
20.30-21.30 Simon Finn (UK)
21.45-22.45 ULC (Uhrbrand, Lydom & Cahill) (DK/IE)
23.15-00.15 Dead Rat Orchestra (UK)
00.30-01.30 Shiggajon

Søndag

12-13 WoO (RS)
13-14 Daniel Merrill and the Flowers of Evil (UK)
14-15 Astma (RU)
15-16 Harpoon Group (UK)

Fajancen:
kl. 19.00-21.00
Animateddog (UK)
The Great Park (UK)

De nævnte koncerter foregår som udgangspunkt i Sønderho Forsamlingshus og på teltscenen foran – bortset fra arrangementet i Digterhjemmet.

Fredag og lørdag vil der være workshops i Musikkens Hus. Alle kan deltage i disse, så medbring gerne instrumenter. Fredag og lørdag er der desuden lagt op til sene jamsessions i Nanas Stue. Bemærk også, at de sidste koncerter søndag finder sted på Fajancen, hvor vi byder på en hyggelig og intim afslutning på festivalen.

Du kan læse meget mere om de enkelte navne på festivalens Facebook-event, hvor du også kan læse mere om, hvordan du kommer til Sønderho og anden praktisk info.

Billetter kan købes via Mobilbillet.

Performance: Abstractions on film on body

Udstillingen Afgang 2012 kan fortsat ses frem til 5. august i Nikolaj Kunsthal.
Kom forbi og se en performance af afgangselev Lasse Barkfors Abstractions on film on body, søndag 22. juli kl. 15.

Lasse Barkfors’ værker tager udgangspunkt i film. Han tager scener fra film og genskaber, forskyder og fornyer dem. Ved at undersøge disse nøje udvalgte scener og genskabe dem opstår nye scener, nye sammenhænge og nye betydninger.
Lasse Barkfors’ performance Abstractions on film on body tager udgangspunkt i Louis Malles My Dinner with André (1981).

www.nikolajkunsthal.dk

Er du en kreativ ildsjæl, der søger ligesindede?

Det ny-startede Teater Bühne søger folk!

Drømmer du om at blive leder for et ungt, ambitiøst teater?

Teater Bühne søger en frivillig, administrativ leder, der i samarbejde med andre kreative sjæle, kan være med til at starte et nyt og sprudlende teater. Du får muligheden for at forme et teater fra grunden og at sætte dit eget præg på kulturen i Danmark! Teater Bühne vil gøre en forskel.
Dine arbejdsopgaver inkluderer teatrets daglige administrative drift. Du vil i tæt samarbejde med den kunstneriske ledelse være ansvarlig for livet omkring teatret.

Du vil i dit arbejde møde en masse kreative og ihærdige mennesker, der alle brænder for teateret og dets succes. Du vil få nogle uundværlige kontakter og masser af praktisk erfaring, og du vil gang på gang være med på en forestilling, fra tegnebræt til turné.

Du vil blive en del af et kæmpe fællesskab, hvor du vil indgå i den fælles vision om at skabe unikt, nyskabende og professionelt teater! Du vil se et nyt teater vokse, og være med til at afprøve, hvad der er muligt med teateret. Se dine egne administrative ambitioner gå i opfyldelse.

Du skal have et super overblik og ikke have noget imod at have flere bolde i luften på en gang. Du er en god skriftlig formidler, selvstændig, dedikeret og arbejdsom. Du skal gennemsnitligt kunne afsætte ca. 10 timer om ugen til dette arbejde. Du skal sammensætte dit eget team omkring administrationen og produktionen, og være ansvarlig for at teatrets hjul kører som smurt. Vi mangler dig, der har sans for at lede, skabe struktur og som vil være med til at gøre en forskel for ny scenekunst i Danmark. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Hvis ovenstående har fattet din interesse så skynd dig at skrive en kort mail om dig selv og dine erfaringer til: info@nullbuhne.dk

 

Bliv PR-leder for et nyt og sprudlende teater!

Teater Bühne søger en frivillig PR-leder, der kan udarbejde en PR-strategi for deres forestilling MONOGAMI, producere materiale og finde relevant arbejdskraft til udførelsen af den planlagte strategi. Vi kan tilbyde en stilling som leder indenfor PR og marketing, hvor der er plads til en kæmpe portion selvstændighed og masser af kreativ udfoldelse. Du vil få et indblik i, hvordan det er at arbejde på et nystartet teater, hvor der altid er masser at tage fat i. Du vil blive en vigtig del af et stærkt hold og møde masser af målrettede og kreative mennesker med mod og masser af energi! Til gengæld forventes det at PR-lederen har en form for erfaring indenfor kulturel markedsføring, er selvstændig anlagt, tændt på projektet, arbejdsom og mest af alt kreativt tænkende og opfindsom. Stillingen er som udgangspunkt tilknyttet produktionen af MONOGAMI, med tiltrædelse snarest, men med mulighed for forlængelse. Vi mangler dig, der har sans for at sælge og danne et teaters ansigt udadtil.

 

MONOGAMI har premiere d. 5. oktober 2012.

 

Hvis ovenstående har fattet din interesse så skynd dig at skrive en kort mail om dig selv og dine erfaringer: info@nullbuhne.dk

 

Værelse til leje

Hej!

Kender du én eller mangler du selv et sted at bo? Vi er tre studerende der bor sammen i en herskabslejlighed på Frederiksberg Allé. Vi søger en fjerde studerende til et værelse på 8 kvm. Vi deler stue, køkken, badeværelse samt have og tagterrasse. Huslejen er på 2100 kr. og depositum er 3000 kr. Lejeperioden er fra d. 01/08/2012-01/06/2013. Hvis det er noget for dig, må du meget gerne kontakte os på frederiksberg13a@nullgmail.com. Skriv gerne lidt om dig selv:)

10 introduktionsforelæsninger á 50 kr.

  • Oplev HjerneMadsen fortælle om menneskehjernen,
  • Forstå finanskrisen filosofisk med Vincent Hendricks,
  • Lær om sindssyge med Henrik Day Poulsen,
  • Dyk ned i Nordisk Råds Litteraturpris med Erik Skyum-Nielsen,
  • Gå i dybden med Søren Kierkegaard med Joakim Garff,
  • Diskutér Eliasson-effekten med Lisbeth Bonde

– eller kom til et af de andre af i alt 10 introduktionsforelæsninger på Folkeuniversitetet i København.

Hver forelæsning foregår én aften i efteråret fra 18.15-20 og koster kun 50 kr.

Læs mere om de enkelte forelæsninger og tilmeld dig på www.fukbh.dk