KØS Museum for kunst i det offentlige rum søger praktikant som kurator og producent-assistent til international hovedudstilling

KØS museum for kunst i det offentlige rum søger en praktikant til forårssemestret til at assistere vores udstillingsproducent og samlingsansvarlige samt seniorkurator i arbejdet med museets store internationale satsning – den første sammenhængende danske præsentation og formidling af kunst i offentlige rums unikke kunsthistorie.

Hvem er vi?
På KØS museum for kunst i det offentlige rum er vi dedikeret til at kvalificere, formidle og debattere kunst i offentlige rum nationalt og internationalt. Vi udstiller, producerer og formidler kunstprojekter af nationale og internationale kunstnere ud fra en tro på, at den kunst, der griber ind i vores fælles rum, igangsætter stærke forandringer i os som borgere og som samfund og på, at kunst, der forbinder steder og mennesker i fællesskaber giver os mulighed for at handle, fordi den udfordrer os og skaber engagement omkring samtidens centrale spørgsmål.

Dine arbejdsopgaver:
• Assistance til producent og kurator i forbindelse med skabelsen af museets nye internationale hovedudstilling, herunder:
• Bistå producent med foto og visningsrettigheder, indhentning af tilbud samt koordinering af udstillingsrealisering.
• Research og formidlingsopgaver m.v.

Vi tilbyder:
• Indblik i de mangefacetterede aspekter af udstillingsrealisering.
• Høj grad af selvstændighed ift. dine arbejdsopgaver, men altid i tæt dialog med dine kollegaer
• En unik mulighed for at deltage i tilblivelsen af et helt nyt udstillings- og formidlingsformat og for at arbejde med kunsthistoriens mest inspirerende og markante internationale offentlige kunstprojekter.
• Du vil blive en del af et dedikeret team, hvor sparring, erfaringsdeling og sociale arrangementer vægtes højt.

Vi forventer, at du:
• Er studerende på kunsthistorie, visuel kultur, moderne kultur og kulturformidling eller lignende.
• Befinder dig godt i en rolle i en travl hverdag, hvor arbejdsopgaverne er differentierede og skiftende
• Er stærk i det danske sprog og retskrivning
• er energisk som person og trives med arbejdsdage, hvor der er mange forskellige og hastigt skiftende arbejdsopgaver.
• arbejder selvstændigt og er engageret omkring dit arbejde og har gode samarbejdsevner.

Ansøgning:

Deadline: 2. januar 2024

Start: Hurtigst muligt

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning afsted hurtigst muligt.

Du skal være berettiget til praktik ved en dansk virksomhed. Send en kortfattet ansøgning med CV og eksamenspapirer til Charlotte Sprogøe / csp@nullkoes.dk

For yderligere information kontakt kurator-assistent Una Lind ulo@nullkoes.dk

Wilson Saplana Gallery søger praktikant

Er du interesseret i samtidskunst, kuratering, formidling, og marketing indenfor kunstbranchen? Så ansøg om en praktikplads hos Wilson Saplana Gallery i foråret 2024.

Wilson Saplana Gallery søger en udadvendt, engageret og kunstinteresseret studiepraktikant i foråret 2024. Vi tilbyder en praktikplads fra Februar – Juni 2024, som del af dit studie (ETCS). Galleriet er placeret på Vesterbrogade 6D, 1620 KBH V, lige overfor Københavns Hovedbanegård. Læs mere om galleriets profil og kunstnere her: https://www.wilson-saplana.com

I det daglige arbejde vil du assistere galleriets lille team med forskelligartede opgaver inden for kuratering, salg og kommunikation med galleriets kunstnere, kundebase og kunstinstitutioner. Du vil tage del i koordinering af udstillinger, events og ferniseringer samt planlægning af galleriets deltagelse i kunstmesser.

Sammen vil vi tilrettelægge et praktikforløb som passer til din studieordning og interesser.

Ansøgning:

Send 1-A4 sides ansøgning + CV til galleriets direktør Nanna Saplana på nanna@nullwilson-saplana.com. Hvis du har nogle spørgsmål kan du rette henvendelse til galleriet på T: 53538526.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dostojevskij gæster Musikhøjskolen på Frederiksberg

En aften med samtale, teater, musik, bogudgivelse & sang

Vær med til en helt særlig begivenhed der løfter ånden og rører hjertet. I december inviterer Danmarks ældste musikskole – Musikhøjskolen på Frederiksberg til en aften med samtale, teater, ny bogudgivelse, sang og julemusik i selskab med forfatteren Fjodor Dostojevskij.

Glæd dig til at opleve uddrag af dette årtis mest sete og anmelderroste sceniske værk Dostojevskijs ”Et latterligt menneskes drøm” med skuespiller Viktor Melnikov og Adam Ørvad (accordeon). Tag med forfatteren Caspar Andreas Jørgensen på en rejse tilbage til det gamle København, da Dostojevskij besøgte vores gamle hovedstad i 1865. Glæd dig også til at opleve aftenens unge sangtalent Gergana Maria Ørvad med hendes storslåede russiske klassiske repertoire fra Dostojevskijs samtid. Og ikke mindst lad os sammen omfavne denne højtids smukke julestemning med aftenens julemusik, med unge ensembler og talenter fra Musikhøjskolen. Vi glæder os til at se jer!

HVORNÅR

Det sker mandag den 18. december kl. 19-21

(gratis entré uden tilmelding)

Kom i god tid, der er rift om pladserne!

VENUE

Musikhøjskolen på Frederiksberg

Smallegade 12

2000 Frederiksberg

SE MERE

www.frederiksbergmusikogkulturskole.dk &

www.fjodordostojevskij.dk/10aar/

Begivenheden præsenteres af ”Teater – Oplevelser til eftertanke” i samarbejde med Musikhøjskolen på Frederiksberg”, Danmarks ældste musikskole.

Copenhagen Festival Ensemble´s julekoncert

Koncerten finder sted d. 10. december 2023 kl. 17.00 i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, København.

Musikere ved denne koncert vil være: den danske violinist Marie Hanskov, den tjekkiske cellist Petr Nouzovsky og den ukrainsk/ tyske pianist Stanislav Rosenberg.

Program:
W.A. Mozart: Klavertrio i B- dur K. 502
L.v. Beethoven: Klavertrio ” Kakadu Variationer” op. 121a ( Variationer over et tema ” Ich bin der Schneider Kakadu”)
F. Mendelssohn: Klavertrio nr. 1 i d- mol op. 49

Særpris for studerende: 50 kr.

For mere information (om ensemblet, gæstemusikere, billetsalg) er De velkommen til at besøge ensemblets hjemmeside: www.copenhagenfestivalensemble.com.

SING ALONG 1-YEAR ANNIVERSARY

Along Projects inviterer til SING ALONG 1-YEAR ANNIVERSARY fredag den 24. nov i Kødbyen ???

Det er en fejring af vores første år som udstillingsplatform, med karaoke, kunst og drinks fra kl. 19-00 i Ungdommens Demokratihus.

Alle kan deltage, uanset hvor godt man synger. Det er ikke en konkurrence, bare snegle der hygger sig.

Arrangementet er gratis, mens kunst og drikkevarer kan købes i baren. Kom, syng sammen med os!

Læs mere på https://www.facebook.com/events/346839837735721/?acontext=%7B%22source%22%3A%2229%22%2C%22ref_notif_type%22%3A%22plan_user_joined%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&notif_id=1699300783173057&notif_t=plan_user_joined&ref=notif