Roland Bar

ROLAND BAR er instituttets café og bar, beliggende i stueetagen i bygning 21, drevet af og for de studerende. Bag driften står caféudvalget. Du kan kontakte caféudvalget på rolandbar@nulllive.dk.

Caféen består af et stort cafélokale med panoramavinduer og udsigt over kanalen samt et lobbyområde uden for caféen med sofaer, bordfodboldbord og det til stedet producerede installationskunstværk ”Gravitypull (tourist) why thee implodes” af Ivan Perard og Marcus von Platen.

Caféen er stedet hvor man, udover at mødes og hænge med sine medstuderende over en øl, vand eller kaffe, kan finde opslag for forskellige arrangementer, tage et roligt afbræk med en bog fra husbiblioteket doneret af Inger Christensen og afhente det nyeste eksemplar af Kunsthistorie og Teaters tidsskrift AFART.

Der er fredagsbar i caféen hver fredag fra kl. 16 til kl. 22. Til hverdag er der fast barbemanding til at brygge kaffen og afspille den søde musik mellem kl. 10 og kl. 16, hvor alle er velkomne til at hænge eller arbejde i caféens bløde sofaer mens man indtager sin kaffe, frokost eller hvad man skulle have lyst til.

Roland Bar har gode faciliteter til at afvikle snart sagt ethvert slags arrangement, og caféen udgør instituttets samlingssted med plads til både faglige og sociale aktiviteter.

Sådan finder du Roland Bar:

Roland Bar ligger i stueetagen i bygning 21 på nye KUA. Det er til venstre gennem døren og for enden af gangen, når du kommer ind i bygningen gennem skydedørene fra Karen Blixensvej, som der er adgang til fra Njalsgade. Se Roland Bars placering på Google Maps.