Bliv medskaber af kunstprojektet Salon Monday

Til sommer slår Art Monday & SKABERTRANG dørene op til Københavns nye kreative venue, Salon Monday. Vi er netop ved at sætte et hold af engagerede frivillige, der vil være med til at realisere drømmen.

Salon Monday er et pop-up galleri, der i alsidige og skiftende rammer præsenterer kunstnere fra den danske upcoming kunstscene, og byder publikum velkommen til et særskilt indblik i den subkulturelle verden af kreativitet, vi alle lever iblandt.

Som en hybrid af udstillinger og events, kunstbutik og café, er Salon Monday en unik sammensat kulturboble i det Københavnske byliv.

Salon Monday bliver skabt som et samarbejde mellem Art Monday og SKABERTRANG. Selve kunstsalonen vil løbe over to uger-fire uger.
Vi har brug for dig hurtigst muligt, da vi allerede er gået i gang med at planlægge, udvikle strategier og snarest skal markedsføre, aktivere pressen, søge fonde og oprette en crowdfunding-kampagne.

Vi leder efter ildsjæle, der kan bidrage med:

  • Kommunikation (særligt PR & SoMe)
  • Digital markedsføring
  • Koordinering af fondsansøgninger og crowdfunding

Du:

  • Er interesseret i kunst & kultur
  • Vil være en stolt ambassadør for et upcoming kunstinitiativ
  • Er initiativrig, idérig og handlingsorienteret
  • Er nysgerrig og engageret
  • Vil bruge ca 5-10 timer om ugen på projektet

Vi tilbyder:

  • Hands-on erfaring med projektkoordinering, kommunikation & markedsføring
  • Erfaring med beslutningsprocesser og samarbejde i en kreativ virksomhed
  • Mulighed for at udvide dit netværk inden for den københavnske kunst & kulturscene
  • Gratis adgang til salonens events under udstillingsperioden
  • Særlige medarbejderpriser i salonen
  • Et spændende og kreativt fællesskab
  • Mulighed for at sætte dit fingeraftryk på den danske kunstscene
  • Mulighed for indflydelse på salonen, nu og i fremtiden
  • Nye og spændende indsigter og erfaringer, som du kan skrive på CV’et
  • En skriftlig anbefaling, når første udstilling er eksekveret

Du vil hovedsageligt arbejde hjemmefra, men vi vil allerede fra starten holde ugentlige status- og sparringsmøder samt have løbende kontakt og særskilte praktiske møder.

Projektlederne, Jakob & Sofie, kan altid kontaktes telefonisk under forløbet.

Skriv kort om hvem du er, hvorfor du ønsker at være frivillig i Salon Monday, og hvilke arbejdsopgaver, du gerne vil bidrage med. Send din ansøgning til hello@nullartmonday.net senest d. 14. April.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lets get social!
FB: @art.Monday.social //  IG:@art_monday //www.artmonday.net
FB:
@skabertrang.dk // IG: @skabertrang // www.skabertrang.org

Kunsthal Charlottenborg søger praktikanter til efteråret 2019

Kunsthal Charlottenborg søger to praktikanter til efteråret – en kommunikationspraktikant og en udstillingspraktikant. For begge stillinger gælder det, at vi søger praktikanter til en studierelateret praktik med start i august 2019. Ansøgningsfristen er senest den 22. april 2019 kl. 12.

Kunsthal Charlottenborg præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede kunstnere fra både ind- og udland. Udstillingsprogrammet suppleres med en lang række aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og filmvisninger. Praktikstillingen fordrer indsigt og interesse i samtidskunst og moderne kunst og kultur, og som praktikant vil du indgå i et lille men velfungerende team. Læs mere nedenfor.

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT
I kommunikationsafdelingen vil man bl.a. stifte bekendtskab med:

– Opdatering af hjemmeside
– Opdatering af sociale medier
– Opsætning af online nyhedsbreve
– Produktion af pressemeddelelser, nyheder og artikler
– Kommunikative ad hoc-opgaver

Hvad kræver det af dig?
Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne indenfor det kommunikative felt, og praktikforløbet indgår som del af uddannelsen. Det er fordel, hvis du har interesse for og viden om samtidskunst, men det er ikke en forudsætning.

Du skal interessere dig for at skrive og formulerer dig godt på både dansk og engelsk. Du har en god grammatisk forståelse, er skarp til korrektur og er superbruger af Office-pakken. Derudover må du gerne være en erfaren bruger af sociale medier, særligt Facebook og Instagram, det er en fordel hvis du har kendskab til billedbehandling i Photoshop og også gerne InDesign og du har modet til at kaste dig over en masse nye og forskelligartede opgaver.

Stillingen som kommunikationspraktikant er alsidig og du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver. Du er som praktikant initiativrig, struktureret, servicemindet og du bliver motiveret af en hverdag med mange skiftende projekter og varierende deadlines.

UDSTILLINGSPRAKTIKANT
Til vores udstillingsafdeling søger vi en dygtig og alsidig kollega, der især kommer til at beskæftige sig med opgaver indenfor flg. områder:

– Research og planlægning
– Udstillingsproduktion
– Realisering af udstillinger og afvikling af events
– Formidling, kommunikation
– Administration

Hvad kræver det af dig?
Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse indenfor kunst og kultur (fx kunsthistorie, visuel kultur, moderne kultur). Praktikforløbet er planlagt til at vare et semester og tilrettelægges efter de af universitetet udstukne retningslinjer for en meritgivende praktik. Du skal have interesse for og også meget gerne viden om samtidskunst, og det er en fordel, hvis du har erfaring med produktion af udstillinger eller events.

Stillingen som udstillingspraktikant er meget alsidig, og du vil komme til at have ansvar for flere forskellige projekter, som regel samtidig. Vi søger derfor en initiativrig person, der kan arbejde selvstændigt, samvittighedsfuldt og struktureret. Du har et køligt overblik og er ikke er bange for også at smøge ærmerne op og hjælpe os med de mange ad hoc opgaver, der også er en del af hverdagen i kunsthallen. Du er tillige god til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt, og mestrer dansk såvel som engelsk.

Som praktikant kan vi tilbyde dig:
– En masse erfaring med spændende, studierelaterede opgaver
– En mulighed for at få den arbejdsrelaterede erfaring, som der er brug for i de ’rigtige’ jobs
– At du bliver en del af et lille men passioneret team

Praktisk info om ansættelse og ansøgning:
Ansøgningsfrist: Mandag 22. april 2019 kl 12.
Start: August 2019.
Periode: Ideelt set fra primo august til ultimo december 2019.
Antal timer: Der er tale om ca. 30 timer / 4 dage om ugen, men vi tager selvfølgelig hensyn til praktikantens forpligtelser i forhold til studiet, fx. projekter og eksaminer.
Løn: Stillingen er ulønnet.

Ansøgninger til stillingen som kommunikationspraktikant sendes til kommunikationsansvarlig Jeannie Møller Haltrup på jmh@nullkunsthalcharlottenborg.dk. For spørgsmål angående stillingen kan du ringe på 3374 4629.

Ansøgninger til stillingen som udstillingspraktikant sendes til kurator Henriette Bretton-Meyer på hbm@nullkunsthalcharlottenborg.dk. For spørgsmål om stillingen kan du ringe på 3374 4680.

Ansøgning (max 1 side) og CV (max 1 side) skal være os i hænde senest den 22. april 2019 kl 12.

Vi glæder os til at høre fra dig!

VIRKSOMHEDSPRAKTIKANT (evt. via jobcenter VITAS) SØGES

Har du lyst til at komme i virksomhedspraktik og få indblik i en kunstnerisk praksis?

Jeg er billedkunstner og arbejder primært på papir eller i større skulpturelle installationer.

Jeg søger en virksomhedspraktikant fra dags dato, helst inden april..

Jeg søger en der kan hjælpe med tekstproduktion og korrekturlæsning af fondsansøgninger og pressemeddelelse.

Desuden assistance med udvikling af min SoMe-platform, udvikling af PR og formidlingsplaner samt eksekvering af disse.

Er du god til at tage billeder er det et plus.

Jeg har atelier i Den Brune Kødby, så arbejdet vil foregå enten her eller et sted, hvor vi finder det rart at lave computerarbejde. Det bliver forhåbentlig sjovt og produktivt – der vil være rigelig med kaffe og kage eller andet.

Hvis du har brug for at udvide dit kendskab til kunstverdenen, kan jeg modsat tilbyde dig at komme med til udstillingsåbninger og fylde på med den viden, jeg har som mange års agerende kunstner i Danmark og udlandet.

Bedste hilsner

Clara Black Starck

www.CLARASTARCK.com

instagram: https://www.instagram.com/clara.black.starck/

Jeg kan kontaktes på tlf 61773391 eller cstarckart@nullgmail.com.

CPH:DOX udstiller et udsnit af verdens bedste VR-værker

Fra d. 20. marts er CPH:DOX tilbage med et kunstnerisk tværsnit af verden anno 2019 og ud over 200 film, koncerter og debatter, præsenterer festivalen de bedste VR- og interaktive værker fra hele verden: hele 21 af slagsen kan publikum lade sig omslutte af på årets festival.  

På en af verdens største dokumentarfilmfestivaler, CPH:DOX, kan publikum i år opleve et stort udvalg af tidens bedste VR-værker: hele syv Virtual Reality-installationer, to Augmented Reality-oplevelser og yderligere tolv Virtual Reality-filmværker i festivalens VR-biograf.

CPH:DOXs Inter:active- udstilling præsenterer ni interaktive installationsværker med 260-graders VR. Du kan bla. opleve værket ‘Spheres’,som fortæller en historie, der er alt for kompleks til at passe ned i det ellers ofte korte VR-format (kollisionen af to sorte huller!) og viser, hvordan noget så besværligt at visualisere alligevel kan bringes til live gennem et kunstnerisk samarbejde. Værket er instrueret af amerikanske Eliza McNitt, og produceret af Darren Aronofsky. Det har lige være vist i Rockefeller Center i New York, hvor billetter kostede 50 dollar. På CPH:DOX kan du opleve det ganske gratis!

Inter:active byder herudover også på verdenspremiere på Shezad Dawoods martime totalværk ‘Leviathan’, der er udviklet i samarbejde med marinebiologer, neurologer og fremtidsforskere; de danske VR-animierede ‘Songbird’ og ‘Re-animated’, der begge slår bro mellem naturvidenskab og kunst, og ‘The Master’s Vision’, der gennem tre VR-værker indbyder til at udforske det kreative rum som malerne Munch, Friedrich og Monet forsøgte at fange i deres kunst. Det tema udforskes desuden yderligere i ‘Isle of the Dead’, der vises i VR:Cinema.

CPH:DOXs viser i alt tolv Virtual Reality-værker i VR:Cinema i år, som er fordelt på fire kategorier; VR:ART,der viser, hvor alsidigt kunst kan udforskes, VR:VISION, der giver indblik i hvordan  – og hvorfor – store kunstnere skaber deres værker. VR:FICTION, som handler om virkelighedsnært og presserende dilemma, der er med til at definere hovedkaraktererne, samt VR:COSMIC, hvor du først er med til den største valfart i verden og ender helt ude i det psykedeliske kosmos.

CPH:DOXs festivalcentrum på Kunsthal Charlottenborg er indrettet af CPH:DOXs hovedsponsor Normann Copenhagen, i samarbejde med Maria Bruun og Anne Dorthe Vester for MBADV Studio.

VR:Cinema er åben hver der under festivalen og entré er 40 kr. Inter:active udstillingerne er åbne hver dag under festivalen fra kl. 11-14, 15-18 og 19-22, og er gratis udstillinger.

Læs mere om filmene i VR:Cinema og Inter:active på https://cphdox.dk/program/charlottenborg/interactive/

Glyptoteket søger studentermedhjælper til formidling

Glyptoteket søger en selvstændig og initiativrig studentermedhjælper, som 15 timer om ugen skal være med til at styrke formidlingen i museets samlinger, udstillinger og mange omvisninger.

Om jobbet
Vi tilbyder et afvekslende job med rig mulighed for læring og personlig udvikling samt muligheden for at tænke museumsformidling på ny. Du kommer til at arbejde i Glyptotekets formidlingsafdeling, og skal indgå i et ambitiøst team, hvor nytænkning og eksperimenteren med formidlingens mange muligheder vægtes højt. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

  • Udvikle og kvalificere indhold til omvisninger
  • Bidrage til udviklingen af formidling i særudstillinger
  • Bidrage til formidlingen i museets permanente samlinger
  • Bidrage til udviklingen af Glyptotekets særlige satsning på lyd som formidlingsgreb
  • Løbende opgaver i forbindelse med formidlingsafdelingens daglige drift

Om dig
Du har som minimum et par års studieerfaring indenfor formidling, museologi, kommunikation eller en relevant kunst- eller kulturfaglig studieretning. Du tænker kreativt, interesserer dig for formidling til forskellige målgrupper og har altid formidlingens modtager for øje.

Konkrete kompetencer:

  • Du er velformuleret og skriver godt
  • Du er god til at vinkle en fortælling
  • Du har erfaring med formidling til et mangfoldigt publikum
  • Du har en struktureret og kvalitetsbevidst tilgang til dit arbejde
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt, ligesom du evner det gode samarbejde
  • Du har en fleksibel indstilling til opgaverne og giver gerne en hånd med, når det er nødvendigt
  • Du er frem for alt nysgerrig og har lyst til at eksperimentere og lære mere

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 15 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår følger de statslige overenskomster.

Arbejdssted: Tietgensgade 25, 1556 København V

Ansættelsen er tidsbegrænset til og med d. 30. juni 2021.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning
Vi skal have modtaget din ansøgning, CV, dokumentation på uddannelse samt evt. relevante bilag senest den 3. april kl. 24.00. Samtaler afholdes den 11. og 12. april. Ansøgning sendes pr. mail til job@nullglyptoteket.dk

Skriv ”Studentermedhjælper formidling” i emnefeltet.

Kort om Ny Carlsberg Glyptotek
Ny Carlsberg Glyptotek et museum med en stor samling af antikke skulpturer, ægyptiske mumier og gravskatte, dansk guldalderkunst og fransk impressionisme. Museet er en selvejende institution, som modtager økonomisk driftsstøtte fra Staten og fra Ny Carlsbergfondet.

Læs mere på www.glyptoteket.dk

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte formidlingsmedarbejder Kathrine Andersen, kat@nullglyptoteket.dk

Udstillingsåbning. Franske Mesterværker

Glæd dig til at gense udvalgte værker fra Glyptotekets imponerende samling af franske mesterværker begået af det 19. århundredes største mestre som Monet, Rousseau, Courbet, Cézanne, Manet, van Gogh og Degas.

Og oplev for første gang Théodore Rousseaus intense ”Klippeegen” (Le chêne de roche), som Glyptoteket netop har erhvervet med generøs støtte fra Ny Carlsbergfondet.

Træer var fra begyndelsen det mest elskede motiv for Théodore Rousseau (1812-1867), og træerne blev ved med at spille en hovedrolle igennem hele hans karriere. ”Der findes ingen ord, der kan beskrive dette træ”, skrev en kritiker. ”Sådanne egetræer findes kun i eventyrene”.

PROGRAM
Kl. 14. Velkomstøl fra Carlsberg i Vinterhaven
Kl. 14.15. Direktør Christine Buhl Andersen byder velkommen
Kl. 14. 20. Talk ved museumsinspektør Christine Horwitz Tommerup om Rousseau.
Herefter er der mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen på egen hånd.

CAFÉ
Husk at du altid kan spise en lækker frokost i Picnic med udsigt til Vinterhaven. Bestil bord her: https://bit.ly/2U9bMJn.

ENTRÉ
Voksne: 115 DKK
Gruppebillet (10 el. flere): 100 DKK
Under 27/studerende med gyldigt studiekort: 85 DKK
Under 18: Gratis
Årskort: Gratis. Køb årskort her: https://bit.ly/2GMl9f6.

Tilmeld dig begivenheden:
https://www.facebook.com/events/352297488828866/ .

+1: Marie Lund + Jesper List Thomsen

+1 ER GLADE FOR AT PRÆSENTERE DEN NÆSTE +1 ARTIST TALK: MARIE LUND + JESPER LIST THOMSEN

TID: Torsdag 21. marts 2019 kl. 17.00 – 18:30
STED: Lokale 15A.1.13, KUA – Karen Blixens Vej 8, Bygn. 15. Første etagen

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 har inviteret billedkunstner Marie Lund, som har valgt forfatter og billedkunstner Jesper List Thomsen som sin samtalepartner.

+++++++++++++++++++++++++++++++

Marie Lund er dansk billedkunstner, som bor og arbejder i London. Marie Lunds kunstneriske praksis tager form igennem maleri, skulptur og installation. Hendes alsidige materialearbejde i bl.a. kobber, tekstil, cement og træ, som også er udgangspunktet i hendes værker.
Tidligere soloudstillinger inkluderer: Face to Back, Croy Nielsen, Wien; Grip, Jose Garcia, mx, Mexico City; Legumes, Holstebro Kunstmuseum, Holstebro; Scout, Jose Garcia, mx, Merida; PIT, Croy Nielsen, Berlin; Flush, Badischer Kunstverein; Dip at Laura Bartlett and Drums, Museo Marino Marini. Hendes værker har været udstillet på kunstinstitutioner som: Palais de Tokyo, Paris; Tate Britain, London; Cologne Kunstverein, Køln; Contemporary Art Museum, St. Louis; The Swiss Institute, New York and CCA Wattis, San Francisco. Den 22. marts åbner hendes soloudstilling The Thirst på Galleri Nicolai Wallner i København.

Jesper List Thomsen er dansk billedkunstner og forfatter baseret i Athen og London. Han er en del af kunstnerkollektivet og det kuratoriske projekt Am Nuden Da og redaktør ved online publikationen Da. Jesper List Thomsen bruger sin egen krop som et sted for akkumulering af sproget i sit kunstneriske virke.
Tidligere udstillinger og performances inkluderer: BASE BASE, Gasworks, London; A table made again for the first time, Bureau des Réalités, Brussels; A Social Body Event, Serpentine Gallery, London; Hollis and Money, ICA, London / Künstlerhaus, Stuttgart; Speak Through You, Hot Wheels Projects, Athens; LOOSELY BOUND, MOCA, Los Angeles. Han har tidligere skrevet tekster til Marie Lund.

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 er artist talks på IKK – Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet. En kunstner inviteres sammen med en samtalepartner efter eget valg. Heraf navnet + 1. Ambitionen med +1 er at skabe et rum for at udforske kunsten på samtalens præmisser.

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 vil sørge for forfriskninger. Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle!

Vi glæder os til at se jer!

Plakat af: Caroline Elkjær

FB-event: https://www.facebook.com/events/1932413440214791/

KULTURO SØGER NYE REDAKTØRER

Tidsskriftet KULTURO har i 25 år opereret i det tværæstetiske felt. Bladet udgives af redaktionen selv uafhængigt af institutioner, og hvert nummer belyser gennem artikler, interviews og kunstneriske og skønlitterære bidrag et tema ud fra forskellige samfundsmæssige, politiske og æstetiske vinkler.

KULTURO udkommer halvårligt og kan købes hos udvalgte boghandlere og museer. Vi søger redaktionsmedlemmer med mod på at afsøge forbindelsen mellem samfund, politik, kunst, litteratur og kultur. Vi forestiller os, at du er studerende med faglig viden eller kvalificeret interesse inden for vores genstandsfelt og har lyst til at bruge dine evner til at udfordre KULTUROs indhold og læsere.

Har du lyst til at arbejde med kunst i offentlige rum?

Stilling med løntilskud

Faglig medarbejder søges til ansættelse i løntilskud til kunstfagligt arbejde på KØS Museum for kunst i det offentlige rum

Vi søger en kunsthistoriker eller akademiker med beslægtede kvalifikationer til at deltage i det kunstfaglige arbejde med museets samling og udstillinger.

KØS Samlingen rummer en omfattende og nationalt set helt enestående samling af skitser, modeller og dokumentationsmateriale til den store mængde vidt forskellige kunstværker, der optræder permanent eller midlertidigt rundt omkring i offentlige rum i Danmark. Arbejdet i samlingen består af opgaver, der giver vigtig viden om fundamentale museumspraksisser vedrørende erhvervelser, registrering, formidling og kunsthåndtering. F.eks. registrering af nyerhvervede kunstprojekter.

Udstillingsarbejdet vil knytte sig til museets kommende udstillinger, der på forskellig vis omhandler overvejende samtidskunst i offentlige rum. Arbejdet vil omfatte researchopgaver, diverse former for formidlings- og udstillingsproduktionsopgaver, kontakt til samarbejdspartnere mv.  

Arbejdet på KØS vil give et helt unikt indblik i, hvad kunst i offentlige rum er for en størrelse, hvad der sker indenfor feltet lige nu, og hvilke praksisser, processer og udfordringer, der er forbundet med kunstprojekter, når de f.eks. optræder i byrum eller i velfærdssamfundets institutioner.

Den faglig medarbejder vil få en introduktion til kunsthåndtering og mulighed for at arbejde værknært med museets samling. Interesse for kunst i offentlige rum, naturlig nysgerrighed og grundighed samt varsomhed med kunstværkerne og generelt kendskab til it og research er vigtige forudsætninger. 

Stillingen tænkes indledt med virksomhedspraktik, hvorefter den kan overgå til en løntilskudsstilling.

Henvendelse snarest og senest mandag den 1. april. Ansættelse fra begyndelsen af maj.

Hvis du er i tvivl om du er berettiget til ansættelse i løntilskud, skal du undersøge dette i samråd med din A-kasse.

Ansøgning inkl. cv til stillingen sendes til:

Lene Bøgh Rønberg

Samlings- og forskningschef, ph.d.

Email: lbr@nullkoes.dk

Gratis åbning af Europaprogram m. filmpremiere, udstilling og øl

Kom med til gratis åbningsaften for CPH:DOXs store Europa-program om demokratiets tilstand og de europæiske idéers historie. Mød internationale kunstnere som Monica Bonvicini og Europa-eksperterne Uffe Østergaard og Jens-Peter Bonde, oplev verdenspremieren på ‘Democracy Ltd’, kom med til fernisering på udstillingen ‘Europa Endlos’ og skyl det hele ned med kolde Anarkist-øl – alt sammen gratis. Læs mere om åbningen her.

Bliv sammen med CPH:DOX og Kunsthal Charlottenborg klædt på til Europaparlamentsvalget den 26. maj, når vi med både film og udstilling præsenterer et grundigt øjebliksbillede af Europa anno 2019, hvor tilliden til fællesskabet svigter, politikerleden vokser og hvor masserne er blevet uforudsigelige. Hele arrangementet præsenteres i samarbejde med Anarkist og Theodor Schiøtz Brewing Co. og er støttet af Europa-Nævnet.

Om Europa Endlos

Kunsthal Charlottenborg sætter i 2019 Europa og EU på dagsordenen med den internationale gruppeudstilling ’Europa Endlos’ kurateret af Henriette Bretton-Meyer og præsenteret i samarbejde med CPH:DOX.

’Europa Endlos’ præsenterer en række af tidens toneangivende internationale kunstnere: Monica Bonvicini, Jeremy Deller, Jimmie Durham, Olafur Eliasson, Fischli Weiss, Daniil Galkin, Sara Jordenö, Bouchra Khalili og Wolfgang Tillmans. Gennem installation, skulptur, film og foto beskæftiger de sig med en række temaer som identitet, grænser, fællesskab og migration.

Udstillingen løber over et forår markeret af to afgørende begivenheder i europæisk politik: Storbritanniens annoncerede udmeldelse af EU-fællesskabet 29. marts 2019 og Europa-Parlamentsvalget 26. maj 2019. Begge dele sætter demokratiet på prøve og berører EUs mange millioner indbyggere, der med det kommende valg får mulighed for at få indflydelse på Europa og forholdet til resten af verden.

Læs mere om udstillingen:
kunsthalcharlottenborg.dk/da/udstillinger/europa-endlos/

Info:
Under CPH:DOX 20.-31. marts 2019 er der gratis entré til udstillingen. Efter festivalen gælder Kunsthal Charlottenborgs normale entré (90 kr.). Udstillingen vises indtil 11. august 2019.

Foto: Daniil Galkin, Tourniqet, 2013. Foto af Sergey Illin.