Studiejob eller praktikplads hos GoMore

Studentermedarbejder til Customer Care søges!

GoMore er en portal for samkørsel og privat biludlejning med 300.000+ medlemmer. Vi er en start-up-virksomhed med ambitiøse vækstmål inden for en række forretningsområder knyttet til grøn transport. Vi søger en medarbejder til vores Customer Care afdeling der pt. består af fire personer.

Customer Care handler om at hjælpe vores brugere til at blive endnu bedre brugere. Både de brugere der henvender sig, fordi de har brug for hjælp, og de brugere der endnu ikke har opdaget, at de har brug for hjælp. Customer Care er ikke bare support, men vores første og primære kontakt til brugerne.

Foruden Customer Care vil du deltage i forefaldende arbejde i virksomheden. Arbejdstiden er 16-20 timer om ugen, og finder sted fra dejlige lokaler i indre København.

Læs hele opslaget: https://blog.gomore.dk/studentermedarbejder-customer-care/

Er du GoMores næste marketingpraktikant?

Vi leder efter en kreativ praktikant til sociale medier, markedsføring og kommunikation.

Skal du i praktik til foråret? Er du skarp til kommunikation og klar til blive endnu bedre i praksis? Har du lyst til at prøve dine evner af i et hurtigt voksende startup? Så har GoMore den ideelle praktikplads til dig!

Læs hele opslaget: https://blog.gomore.dk/marketing-praktikant/

Studiejob hos Infomedia

STUDERENDE MED STÆRKE ENGELSKKUNDSKABER SØGES

Infomedias redaktion søger skribenter, der kan formulere sig perfekt på skriftligt engelsk
og dansk.

Som skribent skal du i fællesskab med kolleger skrive skarpe og korrekte resumeer af
relevant nyhedsstof og presseomtale til Infomedias kunder, der tæller flere store
internationale virksomheder og organisationer. Infomedias produkter er et vigtigt
redskab i deres hverdag, og de forventer et højt kvalitetsniveau. Det skal du være med til
at levere.

Læs hele opslaget (pdf).

Hvem var Thomasine Gyllembourg? Foredrag med romanaktuelle Maria Helleberg

23 oktober kl. 17:00

For at fejre udgivelsen af Maria Hellebergs historiske roman “Thomasines frihed” inviterer Bakkehusmuseet og Rosinante & Co til foredrag og reception.

I samtale med journalist og radiovært Tore Leifer præsenterer Maria Helleberg sin nye roman om en af guldalderens mest banebrydende forfattere og kvinder – Thomasine Gyllembourg. Gyllembourg var en stærk og uafhængig kvinde, som gik imod konventionerne og havde modet til at vælge sin egen vej.

En roman om at ofre alt for kærligheden, for friheden og for kunsten. Og en evigt aktuel historie om ytringsfrihed, kvindefrigørelse og trykkefrækhed.

Der serveres et lille glas i forbindelse med arrangementet, ligesom man har mulighed for at købe et signeret eksemplar af romanen.

Tilmelding nødvendig.

Læs mere på https://www.facebook.com/events/890719834298044/

Praktik hos magasinet kunst i foråret 2016

facebook top 4

Vi søger en universitetspraktikant til webredaktionen. Det er ikke afgørende, hvad du læser, men det er afgørende, at du interesserer dig for kunst, er idérig og kan lide at skrive. Bliv en del af webredaktionen og få afprøvet og udviklet dine journalistiske og formidlingsmæssige færdigheder.

Læs hele opslaget (pdf).

Kunsthal Charlottenborg søger en studentermedhjælper

Kunsthal Charlottenborg søger en studentermedhjælper til vores frontdesk og kunstboghandel.

Om dig:
Du er i begyndelsen af dine studier og læser enten Kunsthistorie eller Litteraturvidenskab. Har du særlig interesse for samtidskunst eller bredt kendskab til aktuel kunstlitteratur er det en fordel. Tidligere erfaring med opsætning af av-udstyr og PA-anlæg vil også betragtes som en god kvalitet. Ikke mindst er det vigtigt, at du er serviceminded og interesseret i at give vores besøgende en god oplevelse.

Kunsthal Charlottenborg betragter i øvrigt mangfoldighed som en ressource og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi tilbyder:

• Indsigt og erfaring i kunsthallens hverdag og særarrangementer (formidling, boghandel, billetsalg, kontakt med museets gæster, ferniseringer, events, pressebesøg m.m.)
• Erfaringer med administrative opgaver (besøgsstatistik, kasseopgørelser m.m.)
• Indblik i kunsthallens udstillinger med internationale samtidskunstnere.
• Mulighed for at blive del af et godt team.
• Ca. 7-15 timer ugentligt og fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Løn og ansættelsesvilkår?:
Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer (HK) i statens tjeneste samt OAO-S-fællesoverenskomst. Du vil i forbindelse med en eventuel ansættelse blive bedt om at fremvise straffeattest.

Spørgsmål: ?
Du er velkommen til at kontakte publikumschef Mia Flindt på +45 33 73 46 81, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgning:
Vi skal have modtaget din ansøgning og relevant dokumentation senest d.5 oktober 2015 kl. 12.00.? Mærk din ansøgning “Studentermedhjælper i Kunsthallen” og mail til mf@nullkunsthalcharlottenborg.dk. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d.12 oktober med henblik på jobstart hurtigst muligt, dog senest november 2015.

Læs mere om Kunsthal Charlottenborg på vores hjemmeside: www.kunsthalcharlottenborg.dk, www.facebook.com/Charlottenborg.Kunsthal

Sæt dine faglige og personlige evner i spil som frivillig kulturformidler for borgere med handicap

Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby søger i samarbejde med Center for Selvejende Dagtilbud Lavuk Stjernen frivillige til et projekt, som har til formål at styrke adgangen til kulturelle oplevelser for borgere med handicap.

 • Som frivillig kulturformidler får du en uddannelse på Statens Museum for Kunst i
  kreative metoder til kulturformidling målrettet borgere med handicap.
 • Som frivillig kulturformidler vil du indgå i et undervisningsforløb hos Mediehuset
  København, hvor du vil blive klædt på til at bruge levende billeder og lyd til at
  udbrede kendskabet til, hvordan kulturelle tilbud ved hjælp af kreativ formidling
  kan komme flere mennesker til glæde.
 • Som frivillig kulturformidler får du en enestående mulighed for at være med til at
  planlægge og afvikle kulturelle arrangementer for mennesker med handicap.

Læs mere her (pdf).

Kulturnatten på Statens Værksteder for Kunst

Se hvad der sker bag murene!

På Kulturnatten den 9. oktober tilbyder Statens Værksteder for Kunst kulturnatgæsten en unik mulighed for at få indblik i igangværende arbejdsprocesser midt imellem materialeprøver, værktøj og maskiner.
På denne aften og kun på denne aften er det muligt at komme helt tæt på de kunstneriske processer, som det ikke er til at få øje på i udstillingsøjeblikket.

Vi holder åbent hus fra kl 18.00 – 22.00. Arbejdende kunstnere vil være til stede i værksteder og atelierer fra kl. 18.00 – 21.00.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Læs mere: http://bit.ly/1LvO7q9

Facebook: http://on.fb.me/1NSzx29

Praktikopslag – internationale filmfestivaler

Det Danske Filminstitut søger to praktikanter til den internationale afdeling, festivalsektionen til foråret 2016.

Er du KANDIDATSTUDERENDE ved en videregående uddannelse? Er du VILD MED FILM? Og vil du gerne have PRAKTISK ERFARING MED AT ARBEJDE MED FILM INTERNATIONALT?

DFI’s internationale afdeling tilbyder praktikstillinger i hjertet af dansk film. Vi kan tilbyde to stillinger der giver indsigt i den danske filmbranche og i den internationale filmverden med alsidige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil være at bidrage til det internationale filmfestivalarbejde, hvor fokus er at få eksponeret dansk film bedst muligt i udlandet.

Du kan have en baggrund i filmbranchen, være fra Film-og Medievidenskab, Kulturformidling eller med anden relevant filmfaglig fortid eller fremtid. CBS og andre uddannelsesinstitutioner kan også søge.

Vi forventer at du er:

 • serviceminded og struktureret
 • kan arbejde selvstændigt
 • er velformuleret på engelsk og dansk
 • har viden om digitale filmformater
 • er lidt af en teknisk haj og har viden om gængse filmformater
 • er indstillet på, at det daglige arbejde indeholder rutinemæssige opgaver.

Festivalassistentens arbejde består bl.a. i:

 • kommunikation med internationale festivalkontakter
 • indsamle og uploade film til DFI’s streaming service
 • tilmelde film til filmfestivaler og opfølgning med booking af film
 • assistance til Dokumentarfilm Festivaludvalget
 • indsamle informationsmateriale til festivalkatalog i samarbejde med DFI Kommunikation
 • bearbejdning af stills og tekstmateriale til DFIs website.

Efter fuldendt praktikophold vil du have opnået en grundig og bred forståelse af den danske filmbranche, have høstet praktiske erfaringer samt have oparbejdet et stort netværk.

Stillingen er ulønnet og løber fra januar 2016 og 5-6 mdr. frem. Praktikopholdet skal kunne meritoverføres som del af studieforløbet.

Arbejdstiden er 20-30 timer om ugen, og du er selv med til at planlægge hvornår du er på DFI. Arbejdsstedet er Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55 i København.

Hvis du er interesseret i en af stillingerne skal du sende din ansøgning med cv til DFI. Stillingerne er meget ens, men hvis du er mest interesseret i at arbejde med spillefilm, så skal du sende ansøgningen til festivalkonsulent Christian Juhl Lemche på christianjl@nulldfi.dk. Hvis du er mest interesseret i at arbejde med dokumentarfilm, så skal du sende ansøgningen til festivalkonsulent Anne Marie Kürstein på kurstein@nulldfi.dk. Yderligere spørgsmål kan rettes til begge.

Ansøgningsfrist: d. 7. oktober, 2015 – kl. 12.00

Fernisering // Helios – Augusta Atla & Nikos Branidis

FullSizeRender

Banja Rathnov Galleri & Kunsthandel præsenterer for første gang en udstilling med den danske kunstner Augusta Atla.
Atla (1979-) er født og opvokset i Danmark, men har i de sidste 12 år boet i London, Venedig, Rom, Milano, Paris og nu i Athen, hvor hun har været foregangskvinde på projektet Maison d’Art Contemporain Athenes (MACA) – et 130 m2 stort pakhus midt i Athens historiske centrum, hvor skiftende kunstnere kan bo, udstille og arbejde.

På udstillingen Helios præsenterer Augusta Atla maleri, collager, fotografi og tekstil/silke- værker fra serierne I AM COLOR og NATURE MORTE.
Fotoværkerne fra serien NATURE MORTE udstilles sammen med værker af den græske kunstner og digter Nikos Branidis (1974-) og der skabes kunstnerisk dialog omkring Europa, Athen og tematikker som livets skrøbelighed.

Titlen Helios, navnet på solguden i den græske mytologi, henviser til, at Atlas værker siden 2010 har kredset om farver, dvs. om lyset som symbol på spirituel livskraft og indre fred. Sit særegne farverige udtryk og formsprog har Atla blandt andet udviklet gennem sine ophold i udlandet, særligt i Paris og Athen – Paris på grund af byens glæde ved farver i alt fra mad til mode og kunst, og Athen på grund af lyset og solens kraft.

Hendes værker handler om fred og den frihed, man føler som barn, når man endnu ikke ved, hvor svært livet kan være som voksen i en verden med krig og had – når man stadig ser marken som strålende og verden som et ualmindeligt smukt mirakel. Men de handler også om det at være kvinde, om kærlighed, sex, frugtbarhed og kvindeliv, og om alle de forventninger, behov og ønsker, der er knyttet til det feminine køn, hvilket er en tematik, der ikke altid er i høj kurs i en mandsdomineret kunstverden. Augusta Atla gør dog sit til, at kunsten også kan blive af, for og til kvinder.

Facebook / Hjemmeside