SUMMERTIME 09 – The Big Group Exhibition

In keeping with tradition, Galleri Christoffer Egelund is presenting its big annual group exhibition Summertime 09. The idea is to show the expressive variations within contemporary art and promote new young talents.
We are proud to announce that we have this year specially invited many new emerging artists from the international and national art scene.
The gallery is excited to present new works by this year’s invited guests: Michael Norre, Per Ahlmann, Julian Lee (UK), Frank Hoffman (DE), Mikkel S. Andersen, Nicki McCubbing (UK), David Dellagi, Giuditta R. (IT), Simon Grimm and Richard Meaghan (UK). We are also very excited to show works by our permanent artists: Anders Brinch, Crystel Ceresa (CH), Christian Finne, Melou Vanggaard, Morten Steen Hebsgaard, Theis Wendt, Anders W.Ø. Larsen, Maria Torp and Thierry Feuz (AU).

We cordially invite you to a private view of the group exhibition Summertime 09, Thursday May 28 from 4pm to 7pm. The exhibition will subsequently be shown during the period May 29 – August 15. Opening hours: Monday – Friday from 11am to 6pm, Saturdays from 11am to 3pm. For further information about the exhibition and press photos, please contact Rasmus Lindquist on: rasmus@nullegelund.dk.

Kind regards,
Christoffer Egelund

Bliv mentor for en international studerende!

I august og september ankommer nye internationale studerende til Institut for Kunst- og Kulturvidenskab. De har brug for en mentor, som kan hjælpe dem med at få et godt ophold i Danmark. Måske er det noget for dig?

Som mentor afhenter du den udenlandske studerende i lufthavnen og viser rundt på KUA. Derudover skal du – sammen med de andre mentorer – arrangere forskellige kulturelle og sociale arrangementer i løbet af semestret.

Du kan få meget ud af at være mentor:

– Du bliver del af et spændende internationalt fællesskab, hvor du kan møde andre engagerede danske studerende samt internationale studerende fra hele verden.

– Dit kendskab til udenlandske forhold øges, samtidigt med at du hjælper en international studerende med at falde til i København.

– Det ser ret godt ud på cv’et og giver dig en rigtig fin mulighed for at få trænet dine sprogkundskaber!

Hvis du mener, det er noget for dig at være mentor for en international studerende på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, eller kunne du godt tænke dig høre mere, så send en mail med dit navn og din studieretning til:
ikk-international@nullhum.ku.dk

Du kan læse mere om, hvad det vil sige at være mentor på hjemmesiden: http://intranet.hum.ku.dk/mentor/

Med venlig hilsen

Iben Siri Hjort Knudsen
International studievejleder på IKK

Kom til informationsmøde om udlandsophold!

Overvejer du at tage til udlandet i løbet af din studietid? Så kom til informationsmøde d. 16. juni kl. 11.15 – 13 og hør om dine muligheder for at komme på et udlandsophold gennem en af Københavns Universitets samarbejdsaftaler.

Hvor kan jeg komme hen gennem en samarbejdsaftale? Hvordan skal jeg forberede mig? Hvordan søger jeg pladsen? Koster det noget? Kan jeg søge stipendier? Er der et bestemt tidspunkt i mit studieforløb det er bedst at tage af sted? Og kan jeg være sikker på at jeg kan få merit for opholdet når jeg kommer hjem?

Det er blot nogle af de spørgsmål som infomødet vil give svar på.

Det primære fokus for infomødet vil handle om hvordan man søger Det Internationale Kontors samarbejdsaftaler for det akademiske år 2010/2011. Derfor vil Marianne Stig fra Det Internationale Kontor være til stede og holde oplæg om aftalerne og internationaliseringsstipendiet.

Derudover vil der også være oplæg fra tidligere udvekslingsstuderende som har været på en samarbejdsplads udenfor Europa.

Kom og hør om deres oplevelser og bliv inspireret!

Tirsdag d. 16. juni 11.15-13 på KUA, lokale 24.2.01.

Jeg glæder mig til at se dig!

Med venlig hilsen

Iben Siri Hjort Knudsen
International Studievejleder på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Praktikophold i brancheforeningen IT-Branchen Frist 16.6.2009

 

 

Københavns højeste læringskurve – praktik i efteråret!

 

 

Vil du have del i landets mest spændende netværk? Vil du arbejde sammen med få og mange samtidig? Så er et praktikophold i brancheforeningen IT-Branchen noget for dig.

 

 

I sekretariatet sidder vi 15 medarbejdere – således en perfekt blanding af arbejde i en lille flok, der arbejder tæt sammen og samtidig med et kæmpe netværk i ryggen og samarbejdspartnere både på Christiansborg og i små som store it-virksomheder over hele landet.

  Læs videre “Praktikophold i brancheforeningen IT-Branchen Frist 16.6.2009”

Rundet af et Randområde – udstilling i Møstings Hus

Rundet af et Randområde.
Jette Ellgaard

Fernisering fredag den 29. maj 2009 kl. 15.30 – 18.00
Formand for Kultur- og Biblioteksudvalget Grethe Rostbøll åbner udstillingen.
30. maj  – 28. juni. Tirs. – søn. kl. 11-16
Møstings Hus,  Andebakkesti 5, DK-2000 Frederiksberg.
www.frederiksberg.dk/moestingshus
Læs videre “Rundet af et Randområde – udstilling i Møstings Hus”

Forlaget Tiderne Skifter søger praktikant

København maj 2009

 

Forlaget Tiderne Skifter søger en praktikant efter sommerferien. Du vil blive en del af en spændende og travl arbejdsplads og vil få indblik i forlagsbranchens mange aspekter. Vi har stor erfaring med praktikanter, og mange tidligere praktikanter har siden fået forskellige jobs i forlagsverdenen.

Læs videre “Forlaget Tiderne Skifter søger praktikant”

Praktik hos SFs kulturordfører

SF’s kulturordfører, Pernille Frahm, søger i efterårssemestret 2009 en studerende, der som led i uddannelsen ønsker at indgå i et praktikforløb af ca. et halvt års varighed på Christiansborg. Som praktikant vil du arbejde tæt sammen med ordføreren og dennes rådgiver i et dynamisk team.

Læs videre “Praktik hos SFs kulturordfører”

Redaktionspraktikant med krudt i måsen søges!

PRAKTIKOPSLAG

Kan du skrive? Har du 300 % styr på din danske grammatik? Er du idérig, omhyggelig og ferm på tasterne, og har du fingeren på Københavns kulturelle puls – så er du måske Citadels nye redaktionspraktikant.

Med parolen “København i dine hænder” har månedsavisen Citadel i mere end et halvt årti holdt hovedstadens kulturforbrugere ajour med livet i København. Og nu er det kommet dertil, hvor vi har brug for en praktikant, der bl.a. skal hjælpe til med at

skrive til print og web
researche
læse korrektur
idéudvikle redaktionelt
hjælpe til med events og PR
være kontorbud.

Vi søger et superfornuftigt, selvkørende og meget levende menneske, der har lyst til at få et indblik i livet på vores redaktion, og som er storforbruger af byens kulturelle tilbud – og har en holdning til dem.

Praktikken, der er en fuldtidsomgang, starter mandag den 3. august og slutter fredag den 18. december.

Praktikken er ulønnet.

Er du interesseret, så mail os en kortfattet ansøgning bilagt cv og eksempler på din skriftlige formåender til redaktion@nullcitadellet.dk inden den 10. juni.

Læs det seneste nummer af Citadel  elektronisk her: http://www.pagegangster.com/p/YpU3H/

–    Et citadel er et lille, men stærkt fæstningsanlæg, som eksempelvis Kastellet på Østerbro i København.
Fra vores Citadel holder vi skarpt øje med, hvad der sker i vores by og giver dig København i dine hænder.