KUNSTkanalen GL STRAND – Lyd i Gårdhaven

https://www.facebook.com/events/1114258341973767/

Vi er en del, der ikke skal på Roskilde Festival, men elsker musik og København. Er dette dig og synes du også byen føles tom under Roskilde? Så frygt ej! Kom ind i GL STRANDs gårdhave onsdag d. 29. juni. Gruppen af unge eventmagere i KUNSTkanalen GL STRAND inviterer dig og dit crew til en festlig aften i sommerens tegn. Vi har ikke orange scene og det vilde lysshow, men til gengæld har vi orange mure, farverige lyskæder, varmelamper, rene omgivelser og en intim atmosfære.

I løbet af aftenen vil der være mulighed for at købe en bid mad fra Bike and Bake og drikke nogle lækre KOLDE drikkevarer, alt imens du hygger dig til tonerne af den nyudklækkede multi-kunstner, Theo P. Nymarks nye projekt “Hanoi love Affair” og 60er slackersurf og boogaloo bandet Tony Elastic & The Slackliners.

Vi vil løbende offentliggøre det endelige program – så sit tight.

// INFO //

Theodor P. Nymark spiller musik fra sit nyeste projekt “Hanoi Love Affair”, der er det auditive billede af vestens industrialisering og manipulation af østlig kultur!
https://rcap.bandcamp.com/album/hanoi-love-affair.

Tony Elastic & The Slackliners spiller dansbar strandmusik og exotica, som skabt for dit græske bryllup eller high school reunion. Som en jetlagget Dick Dale på spacecakes, drømmer de sig ivej igennem sine soul inspirede instrumentaler. Deres debut EP – “Back to Slack” kommer ud i sommeren 2016.
https://www.mixcloud.com/discover/tony-elastic/

Bike and Bake vil stå for at sælge sprøde nybagte pizzaer til at tilfredsstille din gane under arrangementet.

Arrangementet er gratis, men giver ikke adgang til Kunstforeningen GL STRANDs aktuelle udstilling “Mario Testino. No Limits”, som vi dog opfordrer alle til at tage ind og se for 55 kr.

Arrangementet er støttet af Københavns Kommunes Musikudvalg

 

Skriv et svar