Klub Kurz søger frivillige til eventafvikling i Huset KBH

Filmklubben Klub Kurz søger nu frivillige til at hjælpe med afviklingen af filmvisninger i Huset KBH.

Publikum

Om opgaven

Som eventafvikler skal du hjælpe med at afvikle Klub Kurz’ filmvisninger i Huset KBH. Du skal blandt andet stille op og gøre klar, tage imod filminstruktørerne, køre selve visningen og i det hele taget sørge for, at alt spiller – og dét i samarbejde med en række andre frivillige.

Om dig

Vi stiller ikke de store krav, men du må gerne have interesse i film eller kultur og selvfølgelig synes, at det er sjovt at få et arrangement til at køre optimalt. Det er en fordel, hvis du har teknisk flair, men ikke et must.

Om Klub Kurz

Klub Kurz er en månedlig filmklub. Den 3. torsdag i måneden viser Klub Kurz kortfilm og andre mindre filmproduktioner af både upcoming og etablerede filmfolk. Genrerne spænder bredt. Der er både animationsfilm, små dokumentarer, musikvideoer og fiktionsfilm på programmet.

Det hele foregår i Husets Café (Huset KBH). Stemningen er afslappet, og der er indlagte pauser, hvor gæsterne kan hente forsyninger i baren. Efter filmvisningen er der musik, filmsnak og hygge, indtil baren lukker.

Er du interesseret? Eller har du spørgsmål? Så send en uforpligtende mail til tine_rosenkilde@nullhotmail.com

Du kan også læse mere på vores Facebookside.

Kompetent bruger af sociale medier søges til praktikplads

Tænker du i 140 tegn? Udtrykker du dig med det rette motiv og filter? Kan du skabe dialog med skarpe formuleringer og relevant indhold? Ser du videoer og lyd som naturlige formidlingsformer? Så kan du indgå i vores arbejde i Alumnesekretariatet, som driver Københavns Universitets Alumneforening. Ansøgningsfrist d. 5. januar, start i februar.

Vores mål er, at det er en livslang relation at tage og have en grad fra KU. Vi søger en praktikant, der i første halvår af 2014 kan udvikle og implementere vores strategi for sociale medier.

Opgaven: I samarbejde med sekretariatets kommunikationsmedarbejdere skal praktikanten:
– analysere den eksisterende strategi samt vores og lignende aktørers tilstedeværelse på sociale medier
– præsentere forbedringsforslag
– implementere strategi, herunder evt. nye platforme
– evaluere og justere strategi.

Formålet er at engagere målgrupperne – studerende ved og ikke mindst kandidater fra KU – i dialog på en måde, der styrker relationen til KU. Vi arbejder med platformene Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube og Flickr, men vi ønsker også værdifuld tilstedeværelse på Instagram og Livestream, så du skal som ansøger kende de fleste af disse platforme og flere til.

Vi søger en studerende, som:
– læser på kandidatniveau eller er ved at afslutte en BA
– er fagligt funderet inden for kommunikation, journalistik, medievidenskab, marketing o.lign.
– er ambitiøs, nysgerrig og kreativ
– kan ramme vores målgrupper præcist
– formår at kombinere teori, strategi og praksis i arbejdet med sociale medier
– skriver skarpt og inspirerende
– kan præsentere research og anbefalinger tydeligt.

Det er en fordel, hvis du:
– har erfaring med webredigering
– kender Københavns Universitet
– kender til brug af videoer og kan foretage let videoredigering
– kan bruge programmer i Adobe CS6 Master Collection (fx Photoshop og InDesign).

Vi tilbyder:
– sparring og (et stort) netværk
– inspiration, fx gennem deltagelse i arrangementer
– mulighed for at sætte et tydeligt præg på et konkret produkt
– en relevant case til praktikopgaven
– godt kollegialt samvær og en arbejdsplads midt i byen.

Praktikken falder i første halvår af 2014, hvis muligt med start 1. februar. Vi planlægger naturligvis praktikken, så den er i overensstemmelse med din studieordning og dermed meritgivende. Dvs. der er mulighed for at følge et fag sideløbende med praktikken. Det er en fordel hvis (men ikke et krav at) du er interesseret i studiejob hos os.

Send en kort ansøgning og cv i en samlet pdf. Heri kan du også give eksempler på noget, du har skrevet/produceret og nævne, hvis du er/har været i berøring med os/KU gennem sociale medier. Send det senest d. 5. januar til kommunikationsmedarbejder Ida Blinkenberg Lidell på Ida.Blinkenberg.Lidell@nulladm.ku.dk.

Du er velkommen til at høre mere om praktikpladsen ved at ringe til Ida på tf. 35 32 46 32 / 23 81 13 27.

Modernismer i Danmark 1900-1960, seminar 7.-8. februar 2014

dkf_logo_size_3

Sæt kryds i kalenderen!

Dansk Kunsthistoriker Forening arrangerer seminar:

Modernismer i Danmark 1900-1960 – forskning og formidling

Nationalmuseets biograf, fredag 7. februar kl. 13-17 og lørdag 8. februar kl. 10-16

Hvad sker der i dansk modernismeforskning?

Dansk modernisme repræsenterer en naturlig hovedstamme på en række kunstmuseer herhjemme, og ved siden af den danske guldalder er modernismen i høj grad med til at tegne billedet af, hvad dansk kunst er i en større offentlig bevidsthed. Mens der siden 1980’erne har været en omfattende forskning i guldalderen, er der først i de senere år opstået en fornyet interesse for at forske i modernismen og undersøge, hvad perioden rummer af tendenser, strømninger og kulturhistorie. Modernismen er nok det væsentligste kapitel i dansk kunsthistorie i det 20. århundrede, men de stærke faglige kompetencer inden for området, der findes omkring i landet, fungerer til dagligt meget spredt.

På den baggrund er der et naturligt behov for at samle museums- og fagfolk til et seminar, der aktualiserer den seneste forskning.

Vel mødt den 7.-8. februar 2014 på Nationalmuseet!

Bekræftede talere

Anne Ring Petersen, ph.d., lektor ved Københavns Universitet
Hanne Abildgaard, tidligere vicedirektør og forskningsleder, Arbejdermuseet
Helle Brøns, ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet, Museum Jorn og Statens Museum for Kunst
Liza Burmeister Kaaring, ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet og Statens Museum for Kunst
Karen Westphal Eriksen, ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet
Jens Tang Kristensen, ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet og Sorø Kunstmuseum
Inge Lise Mogensen Bech, ph.d.-stipendiat ved Aarhus Universitet og Aros, Aarhus Kunstmuseum
Anne Gregersen, ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet og J.F. Willumsens Museum
Sofie Regitze Kattrup, cand.mag., inspektør ved Johannes Larsen Museet
Sine Krogh, mag.art.

Praktisk om seminaret

Deltagelse i seminaret er åbent for alle mod et mindre gebyr. Tilmelding er mulig fra uge 2, 2014 på foreningens hjemmeside www.kunsthistoriker.dk. Lørdag serveres frokost, ligesom der vil være kaffe og vand begge dage. Et begrænset antal rejsestipendier bliver tilgængelige for kunsthistoriestuderende bosiddende uden for hovedstadsområdet.

Spørgsmål henvendes til
Rasmus Kjærboe ved at klikke på dette link

 


Dansk Kunsthistoriker Forening er en organisation for danske kunsthistorikere og andre, der arbejder professionelt med kunstkritik samt formidling og forskning inden for billedkunst, visuel kultur, design, arkitektur. Foreningen skaber debat, giver mulighed for netværksdannelse og afholder faglige arrangementer. Dansk Kunsthistoriker forening tæller mere end 300 medlemmer med en faglig og uddannelsesmæssig baggrund inden for kunsthistorie og studiet af visuelle og æstetiske udtryk, heriblandt med beskæftigelse på museer, kulturinstitutioner, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, gallerier og mange andre steder. Dansk Kunsthistoriker Forening har eksisteret siden 1979 og fejrer 35 års jubilæum i 2014.

CPH STAGE SØGER KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

CPH_STAGE_cover_2014 Vil du være med til at promovere Københavns nye teaterfestival?

CPH STAGE er hovedstadens nye festival for teater og scenekunst. Festivalen blev skabt nedefra som et samarbejdsprojekt af fire af hovedstadens mindre teatre og fandt sted for første gang i juni 2013. Vi er nu i gang med at stable næste års festival på benene, og søger derfor en praktikant til hjælp på festivalkontoret.

CPH STAGE har brug for dig til at skabe interesse om dansk teater både nationalt og internationalt. Hvis du har erfaring med markedsføring på sociale medier, er passioneret omkring teater og er frisk på at uddele flyers m.m., hører vi gerne fra dig. Er du samtidig et stærkt organisatorisk talent, vil du få mulighed for at prøve kræfter med mere koordinerende arbejde.

Praktikperioden løber fra 1. februar til slutningen af juni. Det ugentlige timetal aftales individuelt, men vi forventer, at ugerne omkring redaktionen af det trykte program og op til festivalen vil være travle.

Et praktikophold ved CPH STAGE vil give dig indsigt i arbejdet med at stable en festival på benene og give dig en bred kontaktflade i teaterverdenen.

Send en kort ansøgning og CV til festivalleder Morten Krogh på mk@nullcphstage.com

BUREAU DETOURS SØGER LEJERE AF KONTOR PLADSER

Bureau Detours har fået nyt kontor på Glentevej i Københavns Nordvest kvarter.
vi søger pt. seriøse Mennesker der har brug for en kontorplads i et nyopstartet fælleskab
I et hus der er på vej til at blive fyldt op med kreative virksomheder.

Vi arbejder hovedsageligt med byrums interventioner, arkitektur og borger workshops. Vi er en broget flok af designere, kunstnere, arkitekter, snedkere, programører, og pædagoger som arbejder i gruppen Detours. Vores kontor er 117 m2 og det kunne vi godt tænke os at få fyldt lidt mere ud!
Så hvis du har brug for et bord noget internet i et spændene miljø med printer og kaffe så skriv til os på Info@nulldetours.biz

Fakta:
Et stk. Skrivebords plads koster 1500 kr pr måned.
Dette er inkl. internet, kaffe på kanden og dele køkken alle rum. Vi har i alt 5 pladser som lejes ud pr. 1 januar.
Adressen er Glentevej 70B 1 tv.

MVH Bureau Detours
www.detours.biz

LITTERATUR [ i ] KINO #3

! VesterVovVov byder indenfor til den tredje og sidste af tre helt særlige aftener i december !Vi har inviteret ni forfattere til at slå sig løs i biografen. De har fået frie hænder, de læser op, de laver film, de læser op foran film, de designer lyd til film. Biografsalens format udfordres og oplæsningerne får filmiske rammer. Stemmer møder levende billeder. I mørket foran det lysende lærred får ordene nyt liv. Efter to fantastiske arrangementer er det på onsdag tid til sidste omgang. Det er:

!!! LITTERATUR [ i ] KINO #3 !!!

Vi præsenterer:

IDA MARIE HEDE

HANNE HØJGAARD VIEMOSE

ASTA OLIVIA NORDENHOF

Arrangementet starter kl. 21.
Der er fri entré. Og virkelig rart. Og lunt. Men man kan ikke reservere plads.
Så mød op i god tid hvis du vil sikre dig en plads.

Se mere på vores facebook: https://www.facebook.com/events/474902205960679/?fref=ts

Er du Mungo Parks nye kommunikationspraktikant?

mungo_park_teater copy

ER DU MUNGO PARKS NYE KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT?

Vi glæder os til at byde en positiv, initiativrig, sprogstærk og kreativ kommunikationspraktikant velkommen fra januar/februar 2014!

PRAKTIKFORLØBET
Opgaverne spænder meget vidt – fra små praktiske rutineopgaver til større strategiske aktiviteter. Fra presse, branding og markedsføring til newsfeed optimering og kreativ idéudvikling.

Vi vil blandt andet bruge tid på nyhedsformidling, sociale medier, videoredigering, kampagner, PR, vores visuelle udtryk, annoncering, foyerudsmykning, korrekturlæsning, events/aktiviteter og premiereplanlægning.

Vi tilbyder altså læring og erfaring inden for rigtig mange af disse områder – og du vil således også få indsigt i de mange særlige aspekter ved arbejdet i en kulturinstitution med ualmindelig mange forestillinger og events hvert år.

DIG
Vigtigst af alt: Du er motiveret og har gåpåmod!
Du er muligvis i gang med en kultur- og/eller kommunikationsrelevant uddannelse. Du er skriftligt stærk, kreativ og idérig. Du tager ansvar og er selvinitieret, men først og fremmest er du et positivt menneske, der spreder god energi.

KOMMUNIKATIONSAFDELINGEN
Vi er p.t. fire medarbejdere i kommunikationsafdelingen, hvoraf én er praktikant. Vi arbejder med stor uddelegering af ansvar ud fra tesen om, at alle bidrager ekstra godt dér, hvor den enkelte har særlige interesser eller er særlig fagligt stærk. Dette gælder også praktikanter, der bliver anset for at være på lige fod med alle andre på Mungo Park. Ambitioner og travlhed kommer dog ikke til at ændre ved, at vi har det sjovt, mens vi arbejder!

PRAKTISK INFO
Praktikstillingen er ulønnet, men vi betaler din transport i hele praktikperioden. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, som kan fordeles fleksibelt efter arbejdets natur. Arbejdstid aftales løbende med praktikanten. Praktikperioden starter efter aftale i januar/februar 2014 – sluttidspunktet aftales nærmere. Vi ser dog gerne, at du kan være hos os minimum 4-6 måneder.

Send en kortfattet ansøgning til Mungo Parks kommunikationschef Niels Gerner på niels@nullmungopark.dk snarest muligt – dog senest den 10. januar. Vi kalder løbende til samtale.

Kontakt vores nuværende kommunikationspraktikant David Hasberg Schmidt for at høre mere om praktikstillingen og forløbet på mail komm@nullmungopark.dk eller på tlf.  21230716. Du er ligeledes velkommen til at kontakte kommunikationschef Niels Gerner på mail niels@nullmungopark.dk eller tlf. 40422804 for yderligere information.
Klik dig til mere info på Mungopark.dk, og tjek os ud på Facebook!

Værkstedsplads/er i Ryesgade

En eller to lejere søges til atelieret Grotta Nuova, der ligger i Ryesgade centralt på Nørrebro. I vil få jeres eget lokale, mens køkken, toilet og det store værksted deles med billedkunstneren FOS.

Kom forbi og se lokalet! Det er ledigt fra starten af januar til starten af juni.

Leje inkl. vand, varme, el og internet: 3000 kr. per måned for begge pladser, men hvis du kun er én, kan vi forhandle om prisen. Der er et depositum på to måneders leje.

For aftale om besøg eller yderligere information, kontakt Katja på: studiogrottanuova@nullgmail.com

Helsingør Kammerkor søger dirigent!

STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE LÆNGERE SØGES

Da vores nuværende dirigent desværre må stoppe pr. 1. februar 2014, står vi fra den dag uden dirigent. Vi søger derfor en dirigent til ansættelse pr. 15. februar 2014, alt. 1. marts 2014.

Dirigentprøve planlægges afholdt torsdag d. 30. januar 2014, 6. februar 2014 og 13. februar 2014, som vi forestiller os består af:
– opvarmning
– indstudering af et for koret ukendt stykke musik
– finpudsning af et for koret kendt stykke musik

Vi forventer af dig som dirigent, at du:

– kan udvikle korets klang og har viden om stemmetræning
– er tydelig i din formidling
– har en holdning til korets opbygning, de enkelte(s) stemmer og deres placering
– har humor og er engageret; og at du har
– musikalske ambitioner, visioner og ideer, som du vil bruge Helsingør Kammerkor til at indfri

Helsingør Kammerkor blev dannet i 1950 og består p.t. af ca. 35 sangere. Koret arbejder seriøst med krævende à cappella musik, men også med de større værker som messer og requier – inden for de seneste år bl.a. Lizsts Missa Choralis, Vivaldis Gloria, Haydns Die Schöpfung samt Händels My heart is Inditing (som er en del af Kroningsmessen). I denne sæson har vi sammen med Birkerødkoret og Amatørsymfonikerne opført Verdis Requiem og afviklet to julekoncerter med a cappella-musik.

Til januar er der programsat endnu to a capella-koncerter med vintermusik, og til foråret satser vi på at arbejde med Rheinbergers messe i f moll for kor og orgel. Til efteråret står der Fauré’s Requiem på programmet.

Koret har desuden en ansat repetitør/pianist, som også medvirker med ved koncerterne. Adrija Everse kommer fra Letland, og er uddannet fra det Lettiske Musikkonservatorium med en mastergrad i klaver. Hun studerer orgel på det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og arbejder som assisterende organist i flere kirker i København og Nordsjælland.
Koret øver torsdage 19.15-21.45 i Helsingør Musikskoles lokaler, der ligger næsten lige ved siden af Helsingør station.

STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE LÆNGERE SØGES

Aflønning som instruktør ifølge fritidsloven.
Ansøgningsfrist 20. januar 2014.
Du kan se flere oplysninger om koret på vores hjemmeside www.helsingorkammerkor.dk.

STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE LÆNGERE SØGES