Studentermedarbejder til Den Hirschsprungske Samling søges

Den Hirschsprungske Samling søger pr. 1. juni 2021 en studentermedarbejder til museets lille, dedikerede team. Stillingen ønskes besat af en kunsthistoriestuderende eller lignende.

Læs mere om stillingen og ansøg

Læs mere om stillingen i linket nedenfor. Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 19. maj kl. 12. Samtaler forventes afholdt onsdag d. 26. maj. Stillingen forventes besat pr. 1. juni 2021.

Ansøgningen indsendes via museets digitale ansøgningsplatform

Om museet

Den Hirschsprungske Samling er et statsligt kunstmuseum, som rummer en fornem samling af dansk kunst fra det 19. århundrede. Museet er grundlagt af tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprung og hustru Pauline Hirschsprung. Samlingen omfatter malerier, skulptur, tegninger og møbler samt rige kunsthistoriske arkiver og befinder sig i den fredede museumsbygning i Østre Anlæg. Læs mere om museet på www.hirschsprung.dk

UNIVERSITETSPRAKTIKANT SØGES

Redaktørassistent med flair for tekst- og billedredaktion søges til forlaget Strandberg Publishing

Vil du være med til at lave Danmarks bedste bøger inden for blandt andet kunst, design og arkitektur? I efteråret 2021 søger Strandberg Publishing en praktikant med Blair for billedredaktion til praktikplads i København K.

VIRKSOMHEDSPRAKTIKANT (evt. via jobcenter) SØGES

Har du lyst til at komme i virksomhedspraktik og få indblik i en kunstnerisk praksis? Jeg er billedkunstner og arbejder primært på papir eller i større skulpturelle installationer.

Jeg søger en virksomhedspraktikant fra dags dato. Det er hovedsageligt med fokus på forberedelse af udstilling i Rundetaarn.

Har du lyst til at arbejde med kommunikation på Kulturhavn?

Kultur S tilbyder en virksomhedspraktik i havne- og bylivssekretariat. Du har måske en uddannelse indenfor Kultur og Formidling, Event Management, Performance Design, kommunikation eller lign. Din uddannelsesbaggrund er dog ikke afgørende, det vigtigste er, at du har gode kommunikative evner, og at du er frisk på at tage fat – uanset opgavens art.

Deadline d. 25. april 2021

COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL 2021 IS LOOKING FOR VOLUNTEERS!

Do you wanna be part of the biggest photography festival in the Nordics? 

The Copenhagen Photo Festival is looking for Creative, Community-minded, and Fun-seeking volunteers to join a passionate group of Photography lovers. 

You have the chance to become part of our exciting team of 100 productive souls at this year’s Copenhagen Photo Festival. Whether it is at the ticket stand, building up the festival, doing video and photo content or making sure our guests are having a good time, our volunteers have an important role to play during the 11 days of the festival. 

Read more at https://copenhagenphotofestival.com/apply/be-a-cpfvolunteer-2021/

Danmarkspremiere på nye eksklusive titler i Grand Hjemmebio

Hos Grand Hjemmebio sætter vi fokus på køb og leje af kvalitetsfilm, som kan være svære at opstøve andre steder, hvad end man er til franske fristelser, historiske dramaer, nordiske perler, prisbelønnede klassikere eller romantiske mesterværker. Vi udvider løbende vores katalog, men har på nuværende tidspunkt over 400 titler.

Besøg siden

ART 2030 søger praktikanter til arbejde med globale kunstprojekter

ART 2030 søger universitetspraktikanter til at indgå i det daglige arbejde i forbindelse med organisationens kunstprojekter.

ART 2030 New York 2018 Chelsea. Photography by LEES Foto. Courtesy of ART 2030

Hos ART 2030 forbinder vi kunst og FN’s 17 Verdensmål for 2030 – og skaber engagerende kunstoplevelser – med kunsten som nøgle til at åbne folks hjerter, tanker og fantasi mod en bæredygtig fremtid for alle. ART 2030 er en bevægelse af visionære aktører, der arbejder for at fremhæve kunstens værdiskabende rolle i samfundet og skabe opmærksomhed på FN’s Verdensmål.

I samarbejde med verdenskendte kunstnere og partnere faciliterer vi internationale kunstprojekter forbundet med verdensmålene, herunder offentlige begivenheder, kunstoplevelser, kommunikationskampagner og undervisningsmæssige aktiviteter – for at engagere så mange som muligt i FN’s plan for mennesket, planeten og fremtiden.

Vi er en organisation med store ambitioner og leder lige nu efter to praktikanter i det kommende semester med fokus på henholdsvis Kommunikation og Events og Research. Som praktikant ved ART 2030 vil du blive involveret i en række opgaver og aktiviteter, der er betydningsfulde for udviklingen af ??ART 2030s internationale og lokale projekter. Praktikopholdet vil derfor give dig indsigt i organisationens daglige arbejde, samtidskunsten og bæredygtig udvikling med mulighed for at udforske tværfaglige projekter, der engagerer kunstnere, kunstinstitutioner, kommercielle partnere, NGO’er, FN med mere. Du vil være en del af et lille, men internationalt og mangfoldigt team, hvor engelsk er det primære sprog.

Eksempler på opgaver under Marketing og Kommunikation:

 • Styring og udvikling af digitale og sociale platforme
 • Kampagneplanlægning og -udførelse, eventbaserede projekter
 • Evaluering og analyse af rækkevidde på digitale platforme
 • Monitering af medier og digital indsigt
 • Produktion af marketing- og brandingmaterialer
 • Produktion og redigering af lyd- og billedmateriale
 • Copywriting og redigering

Eksempler på opgaver under Events og Research:

 • Research i samtidskunst / kunstsektoren
 • Research i bæredygtig udvikling / politik
 • Konceptuel og strategisk udvikling 
 • Indsamling og evaluering af ’impact-data’
 • Koordinering og assistance ved begivenheder
 • Produktion af udviklingsmaterialer
 • Copywriting og redigering

Vi værdsætter kandidater, der kan skrive levende og præcist på dansk (og også meget gerne på engelsk), arbejder selvstændigt, bevarer overblikket, er vant til struktureret planlægning og god til at samarbejde. Dertil er erfaring med Adobe Creative Suite (særligt InDesign) en stor fordel. Praktikanter forventes at kunne dedikere 24-30 timer om ugen i mindst 3 måneder, planlagt i henhold til praktikantens studier.

Der kræves ingen forudgående viden om samtidskunst eller bæredygtig udvikling, men en indgående interesse værdsættes! Ligeledes er det vigtigt for os, at vores praktikanter får et stort fagligt udbytte, indsigt og erfaring under praktikperioden, eftersom praktikken er ulønnet.

Praktikperioden, der nu er åben for ansøgninger, foregår i efterårssemesteret: fra midt ??august / begyndelsen af ??september 2021 til midt ??december.

Ansøgningsfrist: 30.04.2021

For mere info eller spørgsmål ang. stilling, kontakt: Xenia Brown Pallesen på mail: xenia@nullart2030.org  

Kort ansøgning og CV sendes til xenia@nullart2030.org

Mere information om ART 2030 findes her: www.art2030.org