Sorø Kunstmuseum søger to løntilskudsmedarbejdere

Assisterende museumsinspektør / Formidlingsmedarbejder

Sorø Kunstmuseum er et travlt hus med mange udstillinger, omvisninger og undervisningsforløb for børn og unge. Vi har 3 årlige særudstillinger af kunst fra 1945 og frem til i dag. Museets samling spænder over 300 års dansk kunst med specialsamlinger af russisk kunst 1870-1930 samt russiske ikoner 1500-1900.

Ansøgningsfrist: inden 10. august 2013

Læs hele opslaget (pdf).

REFORM Teaterstykke med Christian Schmidt-Rasmussen torsdag d. 27. juni kl. 16.30

P1020993_1
Teaterstykket “Vi lever på ruinerne af en glorværdig fremtid” tager sit udgangspunkt i et forslag til en reform af mennesket og offentlige pladser, fremsat af fremtidskommissionen. Da karakteren Minotaurus læser forslaget trykt på en plakat bliver han sur, og det fører til et sammensurium af karakterer, hændelser og opråb. I stykket møder vi en druide der skriger simsalabim, og vi er med på en svømmetur i rådden yoghurt. Vi er til gardenparty med cava-drikkende kameler, vi overværer brutale mord, og Plet ruller sig i en død ål. Det er kort sagt et kulturkritisk teaterstykke der med sin beske stemme spidder samtiden.
Stykket fremføres af Christian Schmidt-Rasmussen foran Marionetteatret i Kongens Have, Kronprinsessegade 21, 1307 København K
facebook: https://www.facebook.com/events/176574305843789/

Projektet er en del af REFORM, arrangeret af publik, www.publik.dk

FERNISERING lørdag d. 29/6 kl. 12: SOMMERUDSTILLING ’13

GALLERI OXHOLM INVITERER TIL FERNISERING!

Lørdag d. 29 juni åbner vi dørene for ferniseringen af vores sommerudstilling på Galleri Oxholm. På væggene vil der være noget for enhver smag, da vi tømmer lagrene og ser, hvad der kommer frem. Derfor er der også gode muligheder for meget favorable priser eller rabat på både store og små værker. Det er en perfekt mulighed for at lade sig forelske i et stykke kunst, så lad dig rive med og kig forbi!

Vi byder desuden på de friskeste, lækreste jordbær og sætter hvidvin og den mousserende på køl, og for at fuldende det hele, så giver vi lidt chokolade til. Så er både smags- og synssansen behaget, når man går rundt og kigger på de mange forskelligartede kunstværker. Der vil både være maleri, litografi og tegning.

Vi vil blandt andet vise værker af:

Frederik Næblerød (DK)
Claus Spanner Elmholt (DK)
Rudolf Pötters (DE)
431900_531540183577425_660452857_n Borghose 2011

Martin Fasting (DK)
DSCN0273 - 2 DSCN0314 -2

Alexis Duque
5-earth-alexis duque - El Dorado 2

.. og mange andre kunstnere fra ind- og udland, både nye og etablerede.

Udstillingen vises indtil d. 13 juli. Bemærk at galleriet er lukket fra d. 14/7 til og med d. 13/8.

Hvis du ikke kan deltage i ferniseringen, er der mulighed for både at besøge galleriet i den normale åbningstid og for at deltage i vores ART TALKS med Peter Kær, der vil vise rundt i galleriet som guide igennem kunsten. For mere information, se Galleri Oxholm på Facebook eller www.gallerioxholm.dk – Galleri Oxholm, Ravnsborggade 5, 6 & 8, 2200 KBH N.

Studievenlig andelslejlighed i Stefansgadekvarteret til salg

1016074_10151425165145855_228278614_nTæt på Lyst, Taxa, Musiksmag, Manfreds, Drone, Karrusellen, Retro, Meyers Bageri, Riccos og alle de andre hyggelige steder på ydre Nørrebro ligger Lundtoftegade 34, 1. th. Andelslejligheden på 41 kvadratmeter er til salg, fordi vi har købt en større lejlighed i samme forening.

Lejligheden er fordelt på stue/soveværelse, spisekøkken, indbygget skab i gangen og badeværelse.

Lejligheden koster kr. 320.000, den månedlige boligafgift (inkl. vand) er kr. 2376,54 og a conto varme er kr. 314 pr måned. Jeg købte selv lejligheden, da jeg startede på Københavns Universitet, fordi det relativt lille lån og den fornuftige boligafgift passede godt til en begrænset indtægt (SU og studiejob).

Læs mere om lejligheden og se flere billeder på Facebook: https://www.facebook.com/groups/531311123594829/

Hvis du er interesseret kan du kontakte mig via mail: marqvardsentine@nullgmail.com.

Kvarteret omkring Stefansgade:

1010778_10151425163985855_799444742_n

A Feast Is…

Onsdag den 26. juni kl. 17 er der reception for publikationen A Feast Is… redigeret af Ida Marie Hede, Ursula Nistrup og Trine Friis Sørensen på Bar Ræv, Rantzausgade 44 i København. Alle er meget velkomne!

Til receptionen sælger vi bogen til blot 100 kr. Den vil herefter kunne købes i en række danske og internationale boghandlere.

A Feast Is… rummer bidrag fra 26 kunstnere, kuratorer, forfattere, kunsthistorikere og akademikere. Alle bidragsyderne forholder sig på idiosynkratisk vis til spørgsmål om, hvordan kunstneriske og kreative processer finder sted, og reflekterer over, hvordan vi på alternative eller eksperimenterende måder kan producere viden.

Bidragsyderne er:

Aeron Bergman, Asl? Çavu?o?lu, Alejandra Salinas, Cecilia Aldarondo, David Bell, David Shrigley, Francesco Pedraglio, Harald Voetman, Ida Marie Hede, Jacob Dahl Jürgensen, Jeuno JE Kim, Jacob Lillemose, James Wilkes, Lene Asp, Linus Elmes, Lina Selander, Media Farzin, Mathias Kristersson, Mathias Kryger, Mikko Kuorinki, Miranda Trimmier, Nikolaj Recke, Paolo Plotegher, Sidsel Nelund, Trine Friis Sørensen og Ursula Nistrup.

Bidragene er ordnet alfabetisk, og hvert tekst- og billedbidrag så vidt muligt trykt i den form, som det blev fremsendt i – som en form for ready-made eller faksimile.

Design: Officin og Jacob Darfelt
Sprog: English
Tryk: Officin: Riso V8000 og Vingaards Officin: Heidelberg cylinderpresse (cover)
Indbinding: Vester Kopi
Oplag: 500
Softcover, 115 sider

Publikationen er støttet af Kunstrådets Billedkunstudvalg, Kunstrådets Litteraturudvalg, Nordisk Kulturfond og LARM Audio Research Project.

Vil du være en del af ILK’s nye gadeklub?

Fra 5. – 14. juli er pladeselskabet og musikerkollektivet ILK vært for en scenen på det rå venue 5e i Kødbyen under Copenhagen Jazz Festival 2013. Programmet er spækket med unikke koncerter kurateret af de 20 medlemmer af ILK.

I den forbindelse samler vi et hold af friske knægte og kvinder der vil hjælpe med musikerpleje, entré og publikumsforkælelse. Vi mødes én gang inden festivalen og lærer hinanden og kende over et glas vin og en flyer.

10 dage
50 koncerter
95 musikere
_______________
Internationale Stjerner
Lokale helte
Vild lyd

Sidste år skrev Politikens anmelder at han ønskede sig ”at mange, mange flere ville forlade jazzfestivalens nedtrådte stier og bevæge sig ud til Slagtehusgade og få en oplevelse, som måske vil kradse lidt i øret, men som nok også vil flytte lidt rundt på brikkerne. Amen.”

Kontakt ILK’s label manager Eva Frost: eva@nullilkmusic.com hvis du vil være med!
For din deltagelse får du partoutkort til alle 10 koncertdage (50 koncerter) på 5e + et par gode albums fra ILK. Arbejdsopgaver og tider bliver lagt så de passer dig.

Mere info på vores facebook event: https://www.facebook.com/events/352398008196552/

Se det fulde program på www.jazz.dk

 

Sponsorstribe

REFORM Teaterstykke med Christian Schmidt-Rasmussen torsdag d. 20. juni kl. 16

Christianschmidtrasmussen_plakat_1 Christianschmidtrasmussen_plakat_1 Christianschmidtrasmussen_plakat_1
Teaterstykket “Vi lever på ruinerne af en glorværdig fremtid” tager sit udgangspunkt i et forslag til en reform af mennesket og offentlige pladser, fremsat af fremtidskommissionen. Da karakteren Minotaurus læser forslaget trykt på en plakat bliver han sur, og det fører til et sammensurium af karakterer, hændelser og opråb. I stykket møder vi en druide der skriger simsalabim, og vi er med på en svømmetur i rådden yoghurt. Vi er til gardenparty med cava-drikkende kameler, vi overværer brutale mord, og Plet ruller sig i en død ål. Det er kort sagt et kulturkritisk teaterstykke der med sin beske stemme spidder samtiden.
Stykket fremføres af Christian Schmidt-Rasmussen foran Thorvald Staunings grav, Vestre Kirkegård, Afd. A., ved søen,
Vestre Kirkegårds Allé 15, 2450 København SV
facebook: https://www.facebook.com/events/163745737138621/
Projektet er en del af REFORM, arrangeret af publik, www.publik.dk

Studentermedarbejder i Ny Carlsbergfondet

Ny Carlsbergfondet søger en studerende med kunsthistorisk baggrund til en studenterstilling.

Ny Carlsbergfondet støtter kunst, arkitektur, havekunst og kulturvidenskab i Danmark samt driften af Ny Carlsberg Glyptotek. Fondets virksomhed inkluderer indkøb af kunstværker af nulevende kunstnere, deponering af kunstværker og udsmykning af det offentlige rum. Derudover støtter fondet danske museers erhvervelser af kunstværker samt kunstforskning.

Arbejdet i fondet giver en bred indsigt i den danske kunst- og museumsverden, og du vil bl.a. have meget kontakt med kunstnere, museer og offentlige institutioner. Arbejdet er i høj grad selvstændigt, og du skal have mulighed for at arbejde ca. 50 timer månedligt, hvor arbejdstiden vil være i sekretariatets åbningstid fra 9-15.

Arbejdsopgaverne vil indebære:
– vedligeholdelse af fondets kunstdatabase
– arkivering
– telefonpasning
– billedbehandling i Photoshop
– ansvar for fondets bibliotek
– andre opgaver af akademisk, administrativ og praktisk karakter

Ansøgningsfristen er 1. august, med tiltrædelse snarest derefter.

Ansøgningen sendes til: akr@nullncf.dk eller Ny Carlsbergfondet, Brolæggerstræde 5, 1211 Kbh K
Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretariatsleder Anne Krøigaard på 33113765.
For yderligere information se: http://ny-carlsbergfondet.dk

GENOPSLAG – Wundergrund Musikfestival søger praktikant til efterårets festival

IMG_7112 (Large)
Wundergrund præsenterer for ottende år i træk København for unik eksperimenterende
musik & lydfest på tværs af musikgenrer og kunstmiljøer. Festivalen ligger fra lørdag den 26. oktober til lørdag den 2. november 2013.

Arbejdet består i at assistere med opgaver indenfor:
– Koncertproduktion og præproduktion
– Informationsforvaltning
– Sponsorarbejde
– Bandcare
– PR/Kommunikation
– Ad hoc

Vi forestiller os at du:
– Læser på en relevant videregående uddannelse
– Har flair for både kontorarbejde og er ”hurtig i marken”
– Kan kommunikere på engelsk ved kunstnerkontakt, kontrakter og hjemmesidetekster
– Er fleksibel og serviceminded

Foruden at medvirke til at få en festival ’på vingerne’, får du rig mulighed for at afprøve og videreudvikle dine kompetencer undervejs, og således blive en vigtig del af et engageret hold, der har det sjovt og brænder for at skabe mere liv i musiklivet.

Læs hele opslaget her: praktikopslag WUNDERGRUND_efterår13_genopslag

GENOPSLAG – Vil du arbejde med formidling af eksperimenterende musik på SNYKradio?

snykradio17

SNYKradio søger praktikant til efteråret 2013

SNYKradio er et nystartet podcastmagasin med fokus på ny kompositionsmusik, ksperimenterende musik og lydkunst. Vi dækker både den aktuelle scene – begivenheder, festivaler og udstillinger i Danmark og Europa, samt håbløst uaktuel auditiv kunst, kultur og historie. Vi forsøger at gøre brug af den klassiske radiofortællings værktøj, men arbejder desuden med de nye muligheder, der ligger i at være en internetbåret radio.

Arbejdet består i at assistere med opgaver indenfor:
– Research til indslag
– Produktion af indslag
– Strategisk arbejde med at øge lytterskaren på Soundcloud, snykradio.dk og Facebook
– Deltagelse i det daglige redaktionsarbejde
– Andre opgaver efter aftale

Vi forestiller os at du:
– Læser på en relevant videregående uddannelse
Har en bred viden inden for eller interesse i den ny, eksperimenterende musik og lydkunst
– Er interesseret i og har erfaring med radio/podcastmediet
– Har erfaring med Hindenburg programmet
– Er en dygtig mundtlig formidler og kan arbejde selvstændigt
– Er fleksibel og ­– når det kræves – kan deltage i optagelser og arrangementer uden for almindelig arbejdstid

Læs hele opslaget på: praktikopslag snyk radio_efterår13_genopslag