LETS PLAY: QI GONG MED LARS EWÉ

????????????????????????????????????
Har du lyst til at få kontakt til kroppens styrker og energier ved at udforske den kinesiske helbredelseskunst Qi gong? Så mød op på DAC Arena når den erfarne underviser Lars Ewé guider dig igennem et udfordrende, undersøgende og afslappende forløb med krop og sind i fokus.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

DATO: 17. august, kl. 11-12

Qi gong (Chi gong) er en fælles betegnelse for vidt forskellige former for kinesiske træningssystemer. Bogstaveligt “energiarbejde” spænder over et bredt felt, fra hård fysisk træning over langsomme bevægelser, til stille og meditative former. Fælles for dem alle er at de bygger på en gammel kinesisk helbredelseskunst ud fra samme principper som f.eks. akupunktur. På DAC arena kan du med udsigt over havnen give dig hen til et forløb med Qi gong, undervist af den erfarne Lars Ewé.

>> Læs mere om Lars Ewé og energiværkstedet her

OBS: Arrangementet er gratis men kræver tilmelding og der er plads til 50 deltagere på holdet.

UDSTILLINGEN LET’S PLAY

Qi Gong-arrangementet bliver afholdt i forbindelse med udstillingen Let’s Play, som har fokus på, hvordan vi kan bruge byrummet som et sted for idræt og bevægelse.

Læs mere om udstillingen

LÆS MERE OG TILMELD DIG ARRANGEMENTET 

Skriv et svar