ØNSKET – i mørke og stilhed

ØNSKET - i mørke og stilhed
Hvor virkelig er virkeligheden? Findes der noget der er dig, under dine lag af hvem du gerne vil være? Forestillingen spiller på Krudttønden fra d. 10. april - d. 14. april 2012. En forestilling for dem, som er bange for at forsvinde i mængden, og samtidig er nervøse for at stikke for meget ud.

Teatergruppen Polygon, præsenterer forestillingen “ØNSKET – i mørke og stilhed”. Forestillingen spiller tirsdag d. 10 – lørdag d. 14. april på Krudttønden, Østerbro.

Hvor virkelig er virkeligheden? Findes der noget der er dig, under dine lag af hvem du gerne vil være? Ud fra visuelle, absurde og faktuelle vinkler belyses temaet selviscenesættelse, i et eksperimenterende splitsekund mellem to evigheder. En forestilling for dem, som er bange for at forsvinde i mængden, og samtidig er nervøse for at stikke for meget ud. Dem som stræber, men efter hvad? Hvad ønsker vi, når der bliver mørkt og stille?

Med udgangspunkt i emnet selviscenesættelse har Polygon skabt et manuskript, der er baseret på både faktualitet, absurditeter og egne erfaringer. Manuskriptet prøver at belyse selviscenesættelse i mange forskellige former, dog uden at drage konklusioner eller danne hele sandheder.

Billetter kan reserveres på tlf: 31 47 24 82, eller købes via www.polygonteater.dk

Billetpriser:

Alm. billet: 80 kr.
Studerende/pensionister: 50 kr.
Gruppe på min. 5 personer: 35 kr.
Institutioner med gruppe på min. 10 personer: 25 kr.
Køb af hele forestillingen: kontakt Polygon

 

Spilletider:
D. 10. – 13. april kl. 20
D. 14. april kl. 15 og 20

 

Forestillingen er produceret med støtte fra:
Københavns Scenekunstudvalg
Tuborgfondet
DATS

Krudttønden:
Serridslevvej 2
2100 Kbh. Ø

For mere info:
www.polygonteater.dk

Invitation til samarbejde med Studerende fra Det fynske Kunstakademi

Kære Studerende på Institut for Kunst – og Kulturvidenskab

Vi er i gang med at arrangere vores 3 års udstilling på Det Fynske Kunstakademi. Udstillingen markerer afslutningen for grunduddannelsen og fungerer som en bachelor-eksamen. Udstillingen åbner d. 17. Maj.

I den forbindelse leder vi efter ca 2-4 studerende inden for kulturformidling, som kunne være interesserede i at samarbejde med os om at udvikle og realisere et formidlingskoncept til udstillingen.

Vi er en engageret, alsidig og dynamisk gruppe på 15 studerende, som bruger meget tid på at komme til bunds i både de formelle og konceptuelle aspekter af en udstilling. Vi har en del erfaring med at arrangere udstillinger, vi lavede “Odense Kunsthal” (http://odensekunsthal.blogspot.com/) for to år siden og sidste år arrangerede vi udstillingen “Niels Bjerres Vænge 15- en udstilling om det okkulte”.

Vi leder efter nogle studerende som er åbne for, i fælleskab med os, at finde kreative og konceptuelle løsninger på formidlingen omkring vores 3 års udstilling.
Samarbejdet kan evt. tage form som rundvisninger eller katalogtekster, men vi er åbne for andre former, da vi er interesserede i at gøre brug og lære af jeres kompetencer og viden i forhold til kunstformidling.

Udstillingen finder sted i Det Fynske Kunstakademis udstillingslokale, i toppen af Brandts komplekset i Odense.
Som udgangspunkt er vi interesserede i at beskæftige os med og forholde os til den kontekst, det er at udstille i en institutionel sammenhæng som denne.

Du skal have lyst til at indgå i tæt dialog med os og have interesse for samtidskunst. Til gengæld tilbyder vi dig indsigt i vores meget forskellige praksisser og indblik i dagligdagen på Brandts og Det Fynske Kunstakademi.

Vi holder jævnligt møder omkring udstillingen hvor vi diskuterer alt fra de praktiske omstændigheder omkring opbygning af rummet, til indholdet af de enkelte værker.
Hvis du er interesseret i at være med til projektet eller har spørgsmål, kan du kontakte os på: Majhorn@nullmsn.com eller tlf: 26828707.

Vi betaler for togbilletter til og fra Odense+ mad.

Med Venlig Hilsen
Aniara Omann og Maj Horn på vegne af 3 årgang fra Det Fynske Kunstakademi

Se de nyeste teaterforestillinger online på www.seeatre.com

Forestillingerne, du ikke nåede, gerne vil gense – eller slet ikke vidste eksisterede. Nu bliver det muligt at se den bedste scenekunst online – billigt, nemt og fleksibelt.

 

Seeatre.com er professionelt filmede teaterforestillinger online – udviklet i samarbejde med hele teaterbranchen.

Sitet er lige blevet lanceret og bliver løbende udviklet frem til den 16/4, hvor vi har officiel launch. Indtil da kan du være med til at teste sitet og få en forsmag på, hvad du kan opleve af forestillinger.

 

Indtil den 16/4 kan du få et årsabonnement for kun 500 Kr og have adgang til alle forestillinger på Seeatre i et helt år. Den 16/4 stiger prisen til 875 Kr, så du får altså en rabat på 43% ved at købe dit abonnement nu.

 

Besøg os allerede nu på www.seeatre.com, hvor du kan blive medlem og på Facebook.

Hør meget mere om ideen bag Seeatre her: http://www.youtube.com/watch?v=im124E8vhRs&feature=youtu.be

 

Vi glæder os til at se dig på sitet!

 

www.seeatre.com

Carl Jacobsens Vej 16,2

2500 Valby

De europæiske medier i Skuespilhuset – kun få forestillinger!

Spilleperiode: 24/4-9/5

Oplev det første drama fra Nielsens, engang kendt som Claus Beck-Nielsen og siden Beckwerket, hånd efter hans nylige genopstandelse.

Med den succesfulde instruktør Elisa Kragerup ved roret er scenen sat for en seance, hvor alverdens magter gennembryder, taler igennem og skånselsløst ydmyger de otte medvirkende kongelige skuespillere.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT FORESTILLINGEN KUN SPILLER FÅ GANGE, OG AT DER ER HALV PRIS (=75 KR), HVIS DU ER UNDER 25 ÅR.

”I januar 2011 blev iscenesættervirksomheden Das Beckwerk lukket, og den navnløse leder forlod rampelyset. I næsten ti år, fra 2001-2010, havde han været Das Beckwerks “forsøgsperson”, der gennemgik en lang række identitetseksperimenter og blev sendt på risikable missioner i Irak, Iran, Afghanistan og USA. Efter et års karantæne fra offentligheden gør Nielsen, i foråret 2012 et forsøg på at vende tilbage, men uden at tage fokus.
I De europæiske medier bliver rollen som forsøgsperson eller medie for verdenshistorien givet videre til Det Kongelige Teaters skuespillere. Med det resultat at skuespillerne forvandles til magtesløse medier for alverdens stemmer, fra de mest udsatte, bådflygtninge og prostituerede børn, til verdensmagter som Google og Kina.”

Dramatiker: Nielsen
Instruktør: Elisa Kragerup
Scenograf: Palle Steen Christensen

Medvirkende: Tammi Øst, Kirsten Olesen, Peter Plauborg, Nicolai Dahl-Hamilton, Rikke Lylloff, Karin Heinemeier, Peter Gilsfort og Henrik Jandorf.

Billetter: http://kglteater.dk/Alle_forestillinger/11_12/Skuespil/De_europaeiske_medier.aspx

Store dragedræbere

Kom til weekendkursus d. 28.4-29.4 om dragens betydning igennem tiden.

Ifølge myter og sagn har drager eksisteret siden tidernes morgen. Da guderne skabte verden, skulle grumme væsener overvindes, før menneskeheden kunne blive til. I den kristne verden er det ofte djævelen selv i drageskikkelse, som skal bekæmpes.

I middelalderen finder vi dragemotivet i det oldengelske heltekvad om Beowulf, i den germanske heltedigtning, den tyske Niebelungenlied og i den nordiske Vølsungesaga. I kunstens billedverden møder vi de store dragedræbere Sigurd Fafnersbane af Vølsungeslægten og Sankt Michael.

Kurset foregår på Nationalmuseet og koster 560 kroner.

Sommerskole om grøn innovation

Sommerskolen er et 6 ugers innovationsforløb, hvor de studerende bl.a. vil prøve kræfter med virkelige cases i samarbejde med eliteforskere og førende grønne virksomheder som VELUX, VESTAS, DONG m.fl., og samtidig kan være med til at finde den næste grønne løsning til et aktuelt problem – ligesom iværksætterne bag Abeo, Better Place og Life Straw. Forløbet er ECTS-givende for alle kandidatstuderende fra CBS, DTU og KU, mens studerende fra andre universiteter selv skal indhente ECTS-point gennem egne uddannelsesinstitutioner.

Se opslaget her. Ifølge arrangørerne vil ansøgninger blive modtaget også efter deadline i opslaget.

Kom gratis til EU-konferencen “Access to art and culture throughout childhood and youth”!

Inspirationskonferencen afholdes den 19. april i Den Sorte Diamant, Det Kongelige Bibliotek, København, og skal give inspiration til arbejdet med børne- og ungekultur.

Det bliver en dag fyldt med teori- og praksiseksempler fra ind- og udland. Efter konferencen har Københavns Kommune skabt et progressivt efterprogram med bus- og gåture til nogle af byens børne- og ungekulturelle hot spots. På konferencen og under efterprogrammet bliver der rig mulighed for at netværke og møde folk fra ind- og udland, der arbejder med børne- og ungekultur både praktisk og administrativt.

Gratisbilletterne er inkl. forplejning under konferencen. Deltageren afholder selv transportomkostninger.

Du finder mere info om konferencen og efterprogrammet her: http://www.boernekultur.dk/kalender

Tilmelding for studerende sker ved at sende en mail til jkj@nullkulturstyrelsen.dk med oplysninger om:

Navn
Studiested
Studieretning
Årgang/studieår
Adresse
Mobilnr.
E-mail-adresse

Tilmeldingsfristen er senest 4. april, men “først-til-mølle”! Bemærk, at tilmelding er bindende efter fristens udløb, og der er et no-show-fee på 300 kr., der dækker forplejning.

EP RELEASE KONCERT

Alle inviteres til at komme og fejre Kostcirkelns nye ep. Spændende avantgarde-pop for alle.

Den store løgner-dag a.k.a 1. april inviteres du og dine til festlig fejring af Kostcirkelns EP “Bästa vän”.
Musikken er gratis, øllen smager godt, vinylerne og menneskerne er så smukke.
Dørene åbner kl 20, derefter spilles der forførende musik:
Kl 21 SpaB
Kl 22 Kostcirkeln
SpaB: Martine Madsen. Mads Andersen, Jeppe Skjold, Søsser Marie-Louise von Bülow
Kostcirkeln: Qarin Wikström, Simon Toldam, Stephan Sieben, Jakob Falgren, Anders Provis
Kom og dans!

Svenske Qarin Wikström står i spidsen for denne interessante kvintet, der leverer sprudlende avantgarde-pop til kræsne ører.

Qarin Wikström har allerede en lang musikkarriere bag sig, hvor hun blandt andet har arbejdet sammen med danske Efterklang og Oh Land. Desuden er hun vinder af 2 grammies, og har gennem de seneste 10 år været toneangivende på den danske musikscene som sanger og komponist i et krydsfelt mellem alternativ pop og indie-jazz. Orkestre som Kostcirkeln,Attaboy, Sekten, Babakarej og Big Bombastic er alle blevet overdrysset med Wikströmsk støv.

De øvrige musikerne i Kostcirkeln er alle yderst aktive på den danske musikscene, og spiller bl.a. med Savage Rose, Anders Mathiasen (Murder), Mikkel Hess, Pinkunoizu, Eggs Laid By Tigers, Big Bombastic Collective m.fl.

Musikken og teksterne er optimistisk og inspirerende, og bliver bakket op af spændende arrangementer med en snert af kølighed.

Søn. d. 1. april 2012, kl. 20. (Fri entré)
Huset i Magstræde, Rådhusstræde 13, København K