O – Overgaden søger kommunikationspraktikant til foråret 2023

Studierelateret praktikforløb på O – Overgaden med fokus på kommunikation, i foråret 2023. Send os dit CV i dag.

O – Overgaden Institut for Samtidskunst, der har til huse i et tidligere trykkeri ved Christianshavns kanal, præsenterer årligt omkring otte store udstillinger samt en lang række kunstnersamtaler, performances, koncerter, filmvisninger og debatter med fokus på at udbrede kendskabet til nye, unge og eksperimenterende kunstnerskaber.

Som praktikant på Overgaden vil du blive en del af et en kunsthal, der producerer samtidskunstudstillinger og events i højt tempo, og et lille team, der løfter i flok. I praktikperioden bliver du som praktikant en fast del af vores kernestab og derfor inkluderet i alle daglige opgaver, vigtige samtaler og ugentlige fællesmøder. Du vil få indblik i alle de forskelligartede opgaver, der findes på kunsthallen, dog med særlig vægt på opgaver indenfor kommunikation og presse. Vi vil gerne forventningsafstemme dine arbejdsopgaver i retning af det du interesserer dig mest for, så du kan få mulighed for at udvikle de kompetencer du ønsker.

Send din ansøgning og dit CV (max. en side hver) til Maria Kamilla Larsen, ml@nullovergaden.org med emnet ”Praktikansøgning – kommunikation” inden d. 22. december og rigtig gerne før. Vi foventer at indkalde kandidater til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Særomvisning Stepping Out! i GL STRAND

Tag med på særomvisning i Stepping Out! Female Identities in Chinese Contemporary Art med Yining He

The Bearables af Chen Zhe

I løbet af udstillingsperioden for Stepping Out! har du mulighed for at deltage i en af flere offentlige omvisninger i GL STRAND. Her vil vores omviserteam føre dig godt igennem den aktuelle udstilling, svare på spørgsmål og give insights til værkerne.

På denne første kan du desuden komme helt tæt på et af udstillingens mere personlige værker, The Bearables af Chen Zhe (f. 1989), når den kinesiske kurator og skribent Yining He gæster udstillingen og giver en præsentation af værket og kunstnerens praksis. He har for nyligt stået for en soloudstilling med kunstneren i galleri Image i Aarhus. Præsentationen foregår på engelsk.

GL STRANDs omviser viser efterfølgende rundt i resten af udstillingen.

Det er gratis at deltage, når der er betalt entré, og der er ingen tilmelding, så du kan roligt dukke op på dagen.