+1: Marie Lund + Jesper List Thomsen

+1 ER GLADE FOR AT PRÆSENTERE DEN NÆSTE +1 ARTIST TALK: MARIE LUND + JESPER LIST THOMSEN

TID: Torsdag 21. marts 2019 kl. 17.00 – 18:30
STED: Lokale 15A.1.13, KUA – Karen Blixens Vej 8, Bygn. 15. Første etagen

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 har inviteret billedkunstner Marie Lund, som har valgt forfatter og billedkunstner Jesper List Thomsen som sin samtalepartner.

+++++++++++++++++++++++++++++++

Marie Lund er dansk billedkunstner, som bor og arbejder i London. Marie Lunds kunstneriske praksis tager form igennem maleri, skulptur og installation. Hendes alsidige materialearbejde i bl.a. kobber, tekstil, cement og træ, som også er udgangspunktet i hendes værker.
Tidligere soloudstillinger inkluderer: Face to Back, Croy Nielsen, Wien; Grip, Jose Garcia, mx, Mexico City; Legumes, Holstebro Kunstmuseum, Holstebro; Scout, Jose Garcia, mx, Merida; PIT, Croy Nielsen, Berlin; Flush, Badischer Kunstverein; Dip at Laura Bartlett and Drums, Museo Marino Marini. Hendes værker har været udstillet på kunstinstitutioner som: Palais de Tokyo, Paris; Tate Britain, London; Cologne Kunstverein, Køln; Contemporary Art Museum, St. Louis; The Swiss Institute, New York and CCA Wattis, San Francisco. Den 22. marts åbner hendes soloudstilling The Thirst på Galleri Nicolai Wallner i København.

Jesper List Thomsen er dansk billedkunstner og forfatter baseret i Athen og London. Han er en del af kunstnerkollektivet og det kuratoriske projekt Am Nuden Da og redaktør ved online publikationen Da. Jesper List Thomsen bruger sin egen krop som et sted for akkumulering af sproget i sit kunstneriske virke.
Tidligere udstillinger og performances inkluderer: BASE BASE, Gasworks, London; A table made again for the first time, Bureau des Réalités, Brussels; A Social Body Event, Serpentine Gallery, London; Hollis and Money, ICA, London / Künstlerhaus, Stuttgart; Speak Through You, Hot Wheels Projects, Athens; LOOSELY BOUND, MOCA, Los Angeles. Han har tidligere skrevet tekster til Marie Lund.

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 er artist talks på IKK – Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet. En kunstner inviteres sammen med en samtalepartner efter eget valg. Heraf navnet + 1. Ambitionen med +1 er at skabe et rum for at udforske kunsten på samtalens præmisser.

+++++++++++++++++++++++++++++++

+1 vil sørge for forfriskninger. Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle!

Vi glæder os til at se jer!

Plakat af: Caroline Elkjær

FB-event: https://www.facebook.com/events/1932413440214791/

Skriv et svar