ARE U COLOURBLIND?

12.05.2018 – 13.05.2018

Sprog Dansk og engelsk

Billetter
Pris 150 kr.

– Weekendseminar om identitet, køn, racialisering og privilegier
Vi lever i en tid, hvor spørgsmål om identitet, køn, etnicitet og baggrund gang på gang antænder den offentlige debat. Hvad betyder identitet for os i dag? Hvorfor er vi så optagede af, hvem der må sige hvad? Og hvor efterlader vores fokus på identitetspolitiske spørgsmål kunsten, der ofte idealiseres som et rum frit for begrænsninger?

For at besvare disse spørgsmål åbner Sort/Hvid nu sine lokaler i Kødbyen og inviterer i samarbejde med Bikubenfondens Reumertsalon, Kunstakademiet, Magasinet ATLAS og Forlaget Kronstork, publikum og en række prominente kunstnere, forskere og meningsdannere til et weekendseminar, der vil undersøge kunstens rolle i en identitetspolitisk tid. Vi inviterer både til oplæg, oplæsning, scenekunst og debatter – og til folkekøkken, farveblind fest og koncert.

Blandt deltagerne er både danske og internationale forskere og kunstnere, herunder Rushy Rashid, Madame Nielsen, Zaki Youssef, Moeisha Aden, Christian Lollike, Sabrina Vitting-Seerup m.fl.

Se det fulde program på www.sort-hvid.dk

Billet til forestillingen White Nigger/Black Madonna kan tilkøbes for 85 kr. (normalpris 185) fredag d. 11. og lørdag d. 12., hvis man har billet til seminaret.

Skriv et svar