PRAKTIKANT TIL LILLE KUNSTBOGSFORLAG, EFTERÅR 2018

Roulette Russe er et lille kunstbogsforlag, der blev startet i 2015 af direktør for Copenhagen Contemporary Marie Nipper og tidl. direktør for CHART Art Fair Simon Friese. Som en søstervirksomhed til kunst- og kulturbureauet Creator Projects, der beskæftiger sig med forskellige ambitiøse kunstudstillinger og udsmykningsopgaver i international skala, får vores passion for kunst lov til at tage fysisk form som bøger igennem forlaget Roulette Russe. Vi har bl.a. udgivet bøger med Jeppe Hein, Fryd Frydendahl, Asger Dybvad Larsen, Lea Guldditte Hestelund og John Kørner. I efteråret 2018 planlægger vi bl.a. to store udgivelser i internationalskala med hhv. Christian Lemmerz og Alicja Kwade.

Vi søger en praktikant til Roulette Russe, der er interesseret i kunst og kultur, og som har mod på at indgå i udgivelsesprocessen helt fra idébasis og fundraising til salg og formidling af den endelige bog.

Ansøgningsfrist 15. maj.

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar