PRAKTIKANT TIL KUNST- OG KULTURBUREAU, EFTERÅR 2018

Creator Projects er et kunst- og kulturbureau, der arbejder med at udvikle, rådgive om og gennemføre kulturelle projekter af høj faglig kvalitet. Creator Projects er grundlagt af Simon Friese og Marie Nipper, der tilsammen besidder en række kompetencer indenfor bl.a. CCR, kunstformidling, kuratering, kulturevents, strategisk planlægning, fundraising m.m. Virksomhedens direktører er Marie Nipper, som er kurator og kunstkonsulent og tidligere direktør for Tate Liverpool samt Simon Friese, der er tidligere direktør for CHART ART FAIR.

Vi tilbyder en praktikplads med en ugentlig arbejdstid på 20-30 timer. Vi forestiller os, at du er på kontoret 3-4 dage om ugen i tidsrummet ca. (9.00-16:30). Retningen på praktikperioden aftaler vi sammen alt efter dine interesser.

Ansøgningsfrist d. 6. maj.

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar