VI SØGER PRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2018!

cpf_logo_negativsortrgb

HVIS DU ØNSKER AT KOMME MED BAG FACADEN OG
SÆTTE DIT PRÆG PÅ NORDENS STØRSTE OG SEJESTE FOTOBEGIVENHED, SÅ KOM I PRAKTIK HOS
COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL!  

Hos os har du mulighed for at få erfaring med alt fra eventplanlægning, kulturformidling, udstillingsarbejde, sociale medier, video og fotografering.

COPENHAGEN PHOTO FESTIVALS vision er at styrke vores evne til at tage stilling til fotografiet som udtryksform. Vi arbejder hele året på at formidle og iværksætte initiativer omkring fotografiet med festivalen som årets højdepunkt. Festivalen ligger 7.-17. juni 2018, og vi er lige nu på udkig efter praktikanter, der kan byde ind med faglighed, holdninger og ikke mindst begejstring! Se den lille film her og få et levende indblik i årets festival.

Vi er en lille organisation med et uhøjtideligt arbejdsmiljø, der holder til på Villa Kultur på Østerbro. Som praktikant hos os får du medindflydelse på realiseringen af et omfattende kulturevent med en række samarbejdspartnere og et bredt udsnit af aktiviteter.
Du får
HANDS-ON-ERFARING med event- og udstillingsarbejde og bliver rustet til at kunne indgå i projekter fremadrettet. Du får afprøvet og forenet din akademiske viden og uddannelsesbaggrund med opgaver i praktisk og kreativ kontekst. Du får et bredt indblik i foto- og kunstverdenen samt kulturmiljøet på et internationalt niveau.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?
Vi forestiller os, at du er studerende inden for kommunikation, medier eller kunsthistorie/visuel kultur, men vigtigst er dog, at du er dedikeret til Copenhagen Photo Festival! Vi forventer, at du kan byde ind med kompetencer fra din uddannelsesbaggrund eller øvrige erfaring i forhold til én eller flere af opgaver. Du er ansvarsbevidst, struktureret og har overskud til at jonglere med
flere sideløbende informationer og projekter på forskellige niveauer og platforme.  
Du kan begå dig uden problemer på både dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt. Du har styr på dine IT-kompetencer. Vi forventer, at du kan arbejde min. 15 timer om ugen med start i februar 2017.
Vi kan desværre ikke tilbyde løn i forbindelse med praktikken.

Her er nogle af de arbejdsopgaver, du kan komme omkring i dit praktikforløb:

• Event- og udstillingskoordinering

• Koordinering af Den Censurerede Udstilling

• Podcast og video

• Frivilligkoordinering

• Formidlings- og kommunikationsopgaver

• Webredaktion

• Realiseringen af Photo City

DIN ANSØGNING – Specificér gerne, hvilke opgaver du er interesseret i at arbejde med. Vedhæft også CV. SEND SENEST d. 10/11 kl. 12 til info@nullcopenhagenphotofestival.com
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar