PRAKTIK: VIL DU ARBEJDE MED INTERNATIONAL KOMMUNIKATION I EN KREATIV VIRKSOMHED?

Henning Larsen Architects søger en kommunikationspraktikant, der kan starte 1. februar 2016. Praktikperioden er fem måneder efter aftale, og arbejdstiden er 37 timer om ugen. Jobbet er lønnet.KUKUA1

HVAD KAN VI TILBYDE?
Som praktikant i Henning Larsen Architects’ kommunikationsafdeling bliver du en del af et team i København, der arbejder med intern og ekstern kommunikation og samarbejder med vores kontorer i München, Riyadh, Oslo, Hongkong og på Færøerne.

Du vil få gode muligheder for at sætte dit præg på vores kommunikationsaktiviteter. Der vil være mulighed for at prøve mange af de opgaver, der er en del af hverdagen i en travl kommunikationsafdeling.

Vi producerer nyhedshistorier og baggrundsartikler, både til trykte medier og til web, ligesom vi dagligt forbereder små historier med fagligt indhold til vores sociale medier.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?
Du skal være i gang med en uddannelse med fokus på kommunikation. Hvis du interesserer dig for design, arkitektur og byudvikling er det en stor fordel. Arkitekt- og designstuderende med en tillægsuddannelse i journalistisk formidling er også velkomne som ansøgere.

Gode sprogkundskaber er en forudsætning. Du skal tale og skrive engelsk. Jobbet kræver nysgerrighed, kreativitet og stor selvstændighed. Hvis du har erfaring med eller kompetencer indenfor grafisk design, fotografi eller video, vil vi gerne høre om det.

HVEM ER VI?
Henning Larsen Architects arbejder globalt og har projekter i mere end 20 lande. Blandt de seneste projekter er projekter i Australien og Hongkong. Vi er over 300 medarbejdere, der repræsenterer 36 nationaliteter.

Hvis du vil have et indblik i vores hverdag kan du følge os på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter. Stemningen i lokalerne på Vesterbrogade er livlig, engageret og travl.

SEND DIN ANSØGNING I DAG
Send din ansøgning og CV til kommunikationschef Farid Fellah på ffe@nullhenninglarsen.com.
Der vil være samtaler løbende.

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Farid Fellah på telefon 82313160, mobil 60352160 eller e-mail ffe@nullhenninglarsen.com.
Læs mere om virksomheden på www.henninglarsen.com

Skriv et svar