LITTERATUR [ i ] KINO #3

! VesterVovVov byder indenfor til den tredje og sidste af tre helt særlige aftener i december !Vi har inviteret ni forfattere til at slå sig løs i biografen. De har fået frie hænder, de læser op, de laver film, de læser op foran film, de designer lyd til film. Biografsalens format udfordres og oplæsningerne får filmiske rammer. Stemmer møder levende billeder. I mørket foran det lysende lærred får ordene nyt liv. Efter to fantastiske arrangementer er det på onsdag tid til sidste omgang. Det er:

!!! LITTERATUR [ i ] KINO #3 !!!

Vi præsenterer:

IDA MARIE HEDE

HANNE HØJGAARD VIEMOSE

ASTA OLIVIA NORDENHOF

Arrangementet starter kl. 21.
Der er fri entré. Og virkelig rart. Og lunt. Men man kan ikke reservere plads.
Så mød op i god tid hvis du vil sikre dig en plads.

Se mere på vores facebook: https://www.facebook.com/events/474902205960679/?fref=ts

Skriv et svar