Kreative talenter søges: Deltag i Mellemfolkeligt Samvirkes julekampagne!

Optræd med dit talent og hjælp verdens fattigste samtidigt.

Lille-facebook-banner

Hvad handler det om:
Til kampagnen Mission:Juleglæde søger Mellemfolkeligt Samvirke artister og musikere med et stort hjerte og en kreativ sjæl. Du skal have lyst og evne til at sprede juleglæde ved at optræde med det, du er bedst til, i en virksomhed i Københavnsområdet, som til gengæld donerer et beløb til Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde. F.eks. er der dygtige musikere, historiefortællere og gospelsangere blandt artisterne i Mission:Juleglæde. Har du også overskud til at bruge et par timer i december på at optræde med dit talent, så hører vi gerne fra dig!

Hvorfor skal du søge:
Allervigtigst gør du en god gerning helt i julens ånd ved at give en ægte juleoverraskelse til en masse mennesker og samtidig støtter du med dine optrædener Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde med fattigdomsbekæmpelse. Samtidig bliver du en del af et socialt og kreativt fællesskab, som mødes til arrangementer i november og januar. Her kan du udvide dit sociale og faglige netværk under uformelle rammer.

Hvad forventer vi af dig:
At du har noget, du er god til og gerne vil optræde med. Du skal være åbensindet og have lyst til at optræde foran større forsamlinger i cirka 20-30 minutter ad gangen. Du skal være mindst 20 år og have tid til at tage ud for MS 1 eller 2 gange i december i tidsrummet 8-17. Hvis du ikke er solo performer, er det også helt fint. Vi hører nemlig også gerne fra grupper, kor, dansepar og alle jer andre. Overskuddet fra kampagnen går til MS’ fattigdomsbekæmpelse verden over, og det er derfor afgørende, at vi kan regne med dig.

Praktisk: Har I spørgsmål eller er klar til at deltage i Mission:Juleglæde? Så henvend dig til projektkoordinator Minna Julie Kolte, e-mail: mjk@nullms.dk, tlf.: 7731 0086 eller klik ind på www.missionjuleglæde.dk

Læs mere om Mellemfolkeligt Samvirke på ms.dk.

Skriv et svar