Omvisere til Odrupgaard

                     

 Kopi af Ordrupgaards logo

Ordrupgaard søger omvisere, der har fokus på kvalitetsfuld formidling til skoleklasser,  private grupper og Ordrupgaards daglige gæster.

Ordrupgaard sætter en ære i at tilbyde omvisninger og dialogbaserede undervisningsforløb af høj kvalitet, der bidrager til museumsgæsternes kunstoplevelser. Omvisningerne har primært Ordrupgaards samling af fransk og dansk kunst fra det 19. og tidlige 20. århundrede som emne, men kan også omhandle særudstillingerne i Zaha Hadid bygningen, arkitekten Finn Juhls hus, Ordrupgaards samlede arkitektur eller fokusere på sprogindlæring, fx fransk. Herudover vil der som en nyhed udvikles omvisninger i Ordrupgaards Kunstpark, der indvies i juni måned.

Din profil:

–          Du er bachelor med en relevant uddannelse, fx kunsthistorie, tysk eller fransk.

–          Du har erfaring og/eller interesse i Ordrupgaards samlingsområde.

–          Du har mod på at sætte dig ind i særudstillingers kunstnere og værker.

–          Du kan formidle kunstfaglig viden til både børn og voksne.

Det er en fordel, hvis du taler engelsk, svensk, tysk eller fransk.

Arbejdstiden er varierende efter nærmere aftale, og arbejdstiden er helt eller delvis placeret uden for normal dagarbejdstid. Løn- og øvrige ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til regulativ af 1. oktober 2007 for timelønnede omvisere på Ordrupgaard. Der skal forevises en straffeattest ved ansættelse.

Ansøgning med eksamensudskrift sendes senest den 14. juni 2013 til ordrupgaard@nullordrupgaard.dk. Mærk din ansøgning ”omviser”.

Ordrupgaard er et dynamisk statsligt kunstmuseum beliggende nord for København i smukke omgivelser. Museet huser en betydelig samling fransk og dansk kunst fra det 19. og tidlige 20. århundrede og viser særudstillinger, design og arkitektur i verdensklasse – alt sammen kun 30 minutter fra København H. Se mere på www.ordrupgaard.dk.

Skriv et svar