Studerende til internationalt klimaprojekt

FFD (Folkehøjskolernes Forening i Danmark) søger en studentermedhjælper, der kan være med til at løse opgaverne i forbindelse med gennemførelsen af et stort dansk og internationalt klimaprojekt op til COP15 i København i december 2009.

Dit primære arbejdsområde vil være centreret omkring webkommunikation, rekruttering, netværksmarkedsføring og logistik. Herunder bl.a.

– Assistance med at generere indhold på www.come2gether.dk (under udvikling)
– Assistance med kommunikations- og markedsføringsopgaver
– Dialog med Udlændingeservice samt koordinering af og dialog med danske og udenlandske deltagere på op til 15 højskolecamps i uge 32 og 33 i august 09

OM DIG
Du skal have gode sprogkundskaber og være i stand til at formulere dig flydende på engelsk i skrift og tale. Du har lyst til at være med til at gennemføre et travlt og engagerende projekt med en meget stor kontaktflade. Du bør desuden have motivation til og forståelse for de praktiske opgaver, der følger med arbejdet på et sekretariat, der skal betjene Danmarks 78 højskoler. Vi forventer, at du kan bevare overblik over mange detaljer, er selvstændig og udadvendt. Kendskab til højskoler en fordel, men er ingen betingelse.

Arbejdet foregår i samarbejde med projektleder i et energisk og engageret miljø i Højskolernes Hus på Nytorv i København. Start så snart som muligt. Løn efter gældende aftaler. Arbejdstiden forventes at være omkring 15 timer ugentligt. Der kan være tale om skiftende arbejdstider.

Læs mere om projektet her: http://www.ffd.dk/indsatsomraader/klimaprojekt.

Send en kortfattet ansøgning senest den 6. februar til ba@nullffd.dk – eller kontakt Berit Asmussen for yderligere oplysninger på: ba@nullffd.dk. T: +45 33 36 40 35. M: +45 28 34 62 99.

Skriv et svar