Student med flair for Europa og resten af verden

Vi søger en studentermedhjælper, der kan være med til at løse de mange internationale opgaver, som Højskoleforeningen arbejder med. Dit primære arbejdsområde vil være det europæiske, men der kan også være opgaver på det nordiske eller globale område, som kan kræve dine talenter. Du kan få et indtryk af udfordringerne på hjemmesiden  www.ffd.dk/europa .

Ansøgere bør have gode sprogkundskaber, samt indsigt i og lyst til at deltage i aktuelle politiske diskussioner. Ansøgere bør desuden have motivation til og forståelse for de praktiske opgaver, der følger med arbejdet på et sekretariat, der skal betjene Danmarks højskoler. Vi forventer, at du er praktisk, kan bevare overblik over mange detaljer, er selvstændig og udadvendt. Kendskab til højskoler en fordel, men er ingen betingelse.

Arbejdet foregår i samarbejde med FFD’s internationale konsulent i et levende miljø i Højskolernes Hus på Nytorv i København. Start så snart som muligt. Løn efter gældende aftaler.Arbejdstiden forventes at være omkring 15 timer ugentligt. Der kan være tale om skiftende arbejdstider.

Send en kortfattet ansøgning senest den 16. februar til  tj@nullffd.dk – eller kontakt Torleif Jonasson for yderligere oplysninger på: tj@nullffd.dk, T: +45 2887 4502.

Skriv et svar