Brunch & Udstilling – Everything you can think of is true

Kunstnernes skitsebøger: impressioner, ideer, visioner

Kom til højgastronomisk brunch i restaurant søren k i Den Sorte Diamant og oplev Robert Wilsons radikale og anmelderroste iscenesættelse af kunstnernes skitsebøger i Det Kongelige Biblioteks aktuelle udstilling Everything you can think of is true den 7. februar klokken 10.

Redaktør på udstillingen Bruno Svindborg vil fortælle om arbejdet med skitserne forud for udstillingens åbning og komme nærmere ind på, hvilken betydning skitserne har i forhold til vores opfattelse af kunsten og kunstneren. Hør også udstillingsscenograf Sidsel Becker om arbejdet med den verdensberømte kunstner Robert Wilson. Wilson har med sit design af udstillingen gjort den til en helt særlig oplevelse, der opfordrer publikum til aktivt at tage del i udstillingens univers. Arrangementet afrundes naturligvis med en tur i selve udstillingen, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål.

Restaurant søren k er blevet belønnet med store anmelderroser af både Berlingske Tidende (v. Sven Rasmussen) og Politiken (v. Adam Price) i slutningen af 2008. Du kan læse anmeldelserne her: http://ibyen.dk/restauranter/kokkehuer-mellem/article615279.ece, http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/soeren-k/?p=critics.

Billet- og bordbestilling hos restaurant søren k på 33 474 949
Se menu på www.soerenk.dk.
Pris 175 kr.

Lørdag den 7. februar kl. 10

Skriv et svar