Artist talk med unge kunstnere på ARKEN

Hannah Toticki Anbert, The Land of Milk and Honey, KW Institute for Contemporary Art. Foto: Frank Sperling

Mød nogle af de unge kunstnere fra ARKENs aktuelle samtidskunstudstilling og oplev et eksklusivt sammensat kunstprogram med performances, screening af videoværk og artist talk.  

Lige nu viser ARKEN nyskabende og legesyge værker af ti unge kunstnere i den anmelderroste særudstilling Ung dansk kunst – Samfundsprognoser. Lørdag den 5. oktober kl. 11-14 inviterer museet til artist talk & art screening med fire af udstillingens kunstnere, nemlig Benedikte Bjerre, Mo Maja Moesgaard, Marie Thams og Hannah Toticki Anbert. Dagens program giver et unikt indblik i kunstnernes forskellige praksisser og byder på særvisninger af et videoværk og to performances, som ikke indgår i udstillingen. Kom til en uformel og indsigtsfuld eftermiddag på ARKEN i samtidskunstens tegn. Der vil blive serveret en skål suppe og et glas vin eller en vand i pausen.

Billetpris med studierabat: 125 kr. Entré til museet, et glas vin/vand/øl og en skål suppe er inkluderet i billetprisen. Billetkøb via shop.arken.dk. Læs det fulde program på arken.dk

Skriv et svar