Filmvisning i HUSET-KBH: Klub Kurz inviterer til sæsonstart

Sommerferien er slut, og Klub Kurz starter nu op igen. Det er torsdag d. 18. september kl. 20.00 i caféen på stueetagen i Huset-KBH. På aftenen kan du både møde 77-årige Niels, der skriver erotisk litteratur, 13-årige Joyce, der skal rejse alene til Berlin, dinoen Timmy, der kæmper for kunstnerisk anerkendelse – og mange, mange flere spændende karakterer. Vi glæder os til at se dig. Fri entré!

PROGRAM

BØSSEMIDDAG
Alexander har lovet Benjamin, at det skal være i aften han springer ud og bekender til sine venner, at de ikke bare er roomies. Men det er ikke nemt at holde ord, når man knap kan få et ord indført.

En film af Emil Nørgaard Munk og Michael Jes Buus
Varighed: 4 min.

RENE HÆNDER
Det kultiverede makkerpar, Valdemar og Jeppe, forklarer publikum, hvordan man mest hensigtsmæssigt frarøver folk deres ejendele.

Instruktør: Simon Mortensen
Varighed: 17 min.

PAUSE

FOREVER DOMUS VISTA
Den 77-årige erotiske forfatter Niels har aldrig haft en kæreste. Til gengæld har han været sammen med 400 ludere. Iført cowboystøvler og læderjakke kæmper han hver dag en brav kamp for at møde unge, smukke piger i København og få dem med sig hjem. Allerhelst vil Niels finde en pige, som vil acceptere ham og flytte ind hos ham.

Instruktør: Alexandra Kristjansen og Ida Holtet
Varighed: 8 min.

Turbulens

TURBULENS
På bagsædet af sin mors røde Toyota Corolla sidder Joyce. Hun er 13 år og skal flyve alene til Berlin for at besøge sin far og hans nye kæreste. En rejse der kunne være glædelig, hvis det ikke var for Joyces mor.

En historie om voksne der tørrer deres uforløste følelsesliv af på børn. Og om børn der derfor bliver til små voksne.

Instruktør: Carina Randløv
Varighed: 8 min.

MORTHER MOOR
Skovvæsnet Mother Moor forsøger at bryde sin ensomhed ved at kidnappe to små børn i denne cut-out animationsfilm inspireret af Yuriy Norshteyn og skandinaviske folkeeventyr.

Længde: 5 min.
Instruktør: Niels Harpøth

Timmy

TIMMY THE T-REX
En sød lille animationsfilm om en tyrannosaurus, der ikke bliver anerkendt for sin kunst. Og det kan jo være ganske hårdt, selv om man er en tyrannosaurus. Heldigvis er der mange holdninger til, hvad god kunst er.

Varighed: 1,5 min.
Instruktør: Niels Elmvig Bruhn

Skriv et svar