PRAKTIK I UNGT RUM – FORÅRET 2020

Under talk til ferniseringen på udstillingen ‘I Sorgens Tegn’.

UNGT RUM SØGER PRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2020!

Hvis du også synes, at dokumentar- og kunstfotografi er det fedeste i verden, og hvis du gerne vil prøve at få fingrene ned i bolledejen i en nyopstartet forening, så er det nu, du skal søge om en praktikplads hos os! Kort fortalt er Ungt Rum et fotografisk fællesskab og mødested, hvor vi har fotografiske udstillinger, talks, markeder og meget mere.

Til daglig vil du blive en del af et lille passioneret hold, som arbejder i et uformelt arbejdsmiljø på Griffenfeldsgade, Nørrebro – og da vi kører learning-by-doing stilen helt ud, er det da også en fordel, hvis du trives i en lille smule kaos. Vi er i rivende udvikling, så der er masser at se til og tage fat i!

Vi søger praktikanter der:

– Er super god skriftligt – både på dansk og engelsk
– Ikke farer vild i Photoshop og InDesign 
– Kan tage billeder til husbehov og eventuelt filme samt redigere små videoer
– Hellere vil spørge en gang for meget end en gang for lidt

Vi kan tilbyde arbejde inden for følgende områder:

– Website & webshop
– Udarbejdelse af nyhedsbrev
– Koordinering af events, udstilling og workshops
– Talent scouting
– Konceptudvikling

Praktisk info

Vi forventer, at du kan arbejde min. 15 timer om ugen, og at du giver en hjælpende hånd til afvikling af nogle af aftenarrangementerne. Perioden aftales individuelt med den enkelte praktikant.

Send os en ansøgning, hvor du også kort kommer ind på de arbejdsopgaver, du gerne vil arbejde med, til contact@nullungtrum.dk. Vedlæg gerne CV.

OBS: Deadline for ansøgning er d. 1. december. Vi afholder samtaler løbende, og der tilbydes desværre ikke løn i forbindelse med praktikpladsen.

Hvis du vil læse mere om, hvad Ungt Rum er, kan du læse videre her: www.ungtrum.dk/om.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar