Studiepraktikant søges

Skal du i praktik i forbindelse med dit studie?
Så kan du prøve kræfter med udstilling, formidling og kommunikation hos Fotografisk Center.

Fotografisk Center søger en studerende fra kunsthistorie, visuel kultur, moderne kultur eller lignende med særlig interesse for fotografi til at assistere med produktion af Fotografisk Centers daglige drift og projekter.

Som praktikant i Fotografisk Center vil du komme til at indgå i alle dele af processen omkring det at producere en udstilling ? herunder assistere med kuratering, fundraising, udstillingsopbygning, udstillingstekster og synliggørelse af udstillingen via sociale medier. Vi kan således tilbyde et alsidigt og lærerigt praktiskforløb, der giver en god indsigt i både kuratering og drift af en lille kunsthal med store ambitioner.

Ud over interesse for og viden om fotografi, video og samtidskunst generelt forventer vi, at du er god til at formidle og kan arbejde selvstændigt, samvittighedsfuldt og struktureret. Vi forventer, at du i dit praktikforløb kan afse to til tre dag, dvs. 15 – 20 timer om ugen i efterårssemesteret 2019. Praktikken er ulønnet, men giver masser af erfaring og et godt netværk.

Fotografisk Center har eksisteret siden 1996. Vi viser ca. fem årlige udstillinger af kamerabaseret kunst med fokus på fotografi og video. Her ud over arrangerer vi foredrag, seminarer og ’artist talks’. Vi har et scannerværksted og en mindre boghandel. For yderligere information kontakt Fotografisk Centers leder Kristine Kern på 3393 0996 eller kk@nullfotografiskcenter.dk

Send en kort, motiveret ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer inden den 1. september. Ansøgningen mærkes ’praktikant’ og stiles til:
Fotografisk Center
Staldgade 16
DK ? 1699 København V

Ansøgningen, mærket ’praktikant’ i emnefeltet, kan også fremsendes per mail til: kk@nullfotografiskcenter.dk

Skriv et svar