Talk about a BIG dock!

I forlængelse af udstillingen ’BIG dock’ om den arkitektoniske tilblivelse af M/S Museet for Søfart, gæster nogle af dansk arkitekturs dygtigste og mest karismatiske skikkelser, museet onsdag d. 4. september.

Oplev arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, DAC-direktør Kent Martinussen, samt David Zahle, der sammen med Bjarke Ingels har tegnet M/S Museet for Søfart, i en samtale om hvordan en nedlagt dok blev til ét af Danmarks mest spektakulære museer.

  • Hvornår: Onsdag d. 4. september kl. 17. 
  • Hvor: M/S Museet for Søfart, Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør
  • Gratis når entréen til museet er betalt
  • Gratis for medlemmer af M/S Klub+
  • Tilmeld dig her
  • OBS! Bemærk at man ikke modtager mailkvittering ved tilmelding. Bekræftelsessiden er et vidnesbyrd om, at man er tilmeldt det ønskede arrangement

Foto: Per Morten Abrahamsen

Skriv et svar