Faurschou Art Resources søger kunstfaglig praktikant til foråret 2017

Hos Faurschou Art Resources arbejder vi med udstillinger og kunstprojekter, faciliterer samarbejder mellem kunstnere og samlinger, og står overfor at lancere et stort globalt projekt der vil skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem kunstprojekter over hele verden.

Vi søger nu en kunstfaglig praktikant, som har lyst til at indgå i det daglige arbejde med koordinering af vores mange projekter, samt bistå med udviklingsarbejdet i en mindre kunstorganisation.

Hos os får du muligheden for at arbejde med:

  • koordinering af udstillingsprojekter
  • fundraisingsarbejde
  • udarbejdelse af udstillingstekster og formidlingsmateriale
  • konkret gennemførelse af udstillinger med Ai Weiwei og Louise Bourgeois

Som praktikant hos Faurschou Art Resources kommer du til at indgå i alle dele af processen omkring det at producere udstillinger og kunstprojekter, og du vil få erfaring med al det praktiske arbejde der eksisterer i en kunstorganisation.

Du skal have lyst til både rutineprægede administrative opgaver, samt til at deltage i virksomhedens strategiske udviklingsopgaver.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er studerende på kandidatniveau (kunsthistorie, visuel kultur, moderne kultur)
  • kan skrive levende og præcist på både dansk og engelsk
  • er god til at samarbejde
  • er selvstændig og ansvarsfuld
  • er god til at bevare overblikket og vant til struktureret planlægning
  • åbent går til forskelligartede opgaver

Det kan vi tilbyde:

Vi brænder for at producere ekstraordinære kunstprojekter, og for at formidle kunstens store potentiale til et globalt publikum. Som praktikant får du dine egne ansvarsområder, og du vil være en væsentlig del af vores kunstfaglige team. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt, og får indblik i, hvordan en kunstorganisation arbejder. Du får masser af erfaring og ansvar, og du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, da vi er en mindre virksomhed med store ambitioner.

Praktisk info

Start: Primo januar 2017. Periode: 3-6 mdr.

Praktikforløbet er ulønnet og fuldtids. Men vi tager selvfølgelig hensyn til forpligtelser i forhold til studiet fx. projekter og eksaminer. Arbejdspladsen er i Hellerup.

Ansøgningsfristen er d. 13. december. Samtaler afholdes i ugen efter.

Kort motiveret ansøgning og CV sendes i en samlet pdf til praktikant@nullfaurschou-art-resources.com (Mærkes: ”Kunstfaglig praktikant”)

Få flere oplysninger om praktikopholdet hos Karen Danielsen på karen@nullfaurschou-art-resources.com / 61694402

Læs mere om os på www.faurschou-art-resources.com

Skriv et svar