Nøddebo Præstegaard 2.0

Særpris til forestillingen torsdag den 15. december for kukua-læsere: 30 kr.!

Billetter kan købes på billetto.dk. For at få 50% på billetten, skal du klikke dig ind på billettosiden klikke “find billetter” og indtaste Billetkoden “kukua”.

Her i december opsætter HAWAII den klassiske og folkekære juleforestllling Nøddebo Præstegaard – på alt andet end traditionel vis og i tre vidt forskellige udgaver. Nøddebo Præstegaard er med over 5000 opførsler det mest opsatte danske stykke dramatik nogensinde. Siden 1988 har man kunne opleve julekomedien på Folketeatret i nøjagtig samme bearbejdning og med samme scenografi og kostumer år efter år.

I år er det tid til at udfordre traditionsbegrebet og de gængse værdier. Derfor lægger HAWAII nu komedien i hænderne på tre unge instruktører, der med hver sit hold af professionelle skuespillere, får til opgave at genfortolke stykket og vende traditionerne på hovedet. På blot 12 timer fordelt over to dage har de frie tøjler til sammen at skabe en unik version af julekomedien, inden den præsenteres for publikum. Jeg har listet de medvirkende nedenfor.

Youssef Hvidtfeldt
Iben Dorner
Mads Riisom
Peter Zandersen
Alexander Clement
Mikkel Ryegaard
Kristian Ibler
Jens Kepny Kristensen
Christina Bech
Joachim Tranberg
Therese Damsgaard
Filippa Suenson
Anne Sofie Wanstrup
Nikolaj Dencker
Anton Hjejle
Nicolai Jørgensen
Josephine Nørring
m.fl.

Forestillingerne løber af stablen tre torsdage i december, d. 15., 22. og 29. december, kl. 20 på Teaterøen på Refshaleøen. Billetter kan købes på billetto.dk. For at få 50% på billetten, skal du klikke dig ind på billettosiden klikke “find billetter” og indtaste Billetkoden “kukua”.

Læs mere om forestillingen på www.hawaiiteater.dk eller se vores Facebook event her: https://www.facebook.com/events/347193172307648/.

Skriv et svar