DELTAG I FOKUS 2017 OPEN CALL

FOKUS 2017 inviterer alle til at sende videoværker ind til videokunstfestivalens kommende og syvende udgave, der finder sted i februar 2017. Både nye og etablerede kunstnere opfordres til at deltage.

FOKUS løfter i 2017 videokunsten ud af kunstens vanlige rum for at møde publikum i byrummet og på mobiltelefoner og tablets. FOKUS gør de bedste videoer frit tilgængelige for et dansk og internationalt publikum via nettet og på udvalgte venues under festivalen.

Alle de indsendte videoer bedømmes af en professionel jury, som udvælger de bedste værker ved festivalens begyndelse. Blandt de udvalgte værker kåres vinderen af FOKUS 2017 ved en præmieringsevent i Nikolaj Kunsthal som afslutning på festivalen.

Vinderen tildeles en præmie på 1500 euro. Derudover uddeles to Special Mention-priser, hver på 500 euro.

Indsendte værker må max være 12 minutter og skal være produceret i 2015 – 2016.

Deadline for indsendelse er 12. december 2016 kl. 12 dansk tid.

Læs hvordan de deltager og udfyld tilmeldingsskema på fokusfestival.dk

FOKUS videokunstfestival er en årligt tilbagevendende festival for international videokunst arrangeret af Nikolaj Kunsthal i samarbejde med en række kunstnere, organisationer og andre festivaler. 

ENGELSK VERSION

PARTICIPATE IN FOKUS 2017 OPEN CALL

FOKUS 2017 video art festival invites everyone to submit videos to the 7th edition of the festival which takes place in February 2017. Both established artists and new talents are encouraged to participate.

FOKUS 2017 delivers video art beyond the traditional art context, into public space and on your personal screen (mobile, computer, tablet). The best videos submitted to our FOKUS open call will be made available through our online platform to an international audience during the festival period. Furthermore the video works will be screened at selected venues.

All submitted videos are considered by a professional jury. The jury will shortlist the 10 best videos which will be launched at the beginning of the festival. Among the shortlisted videos the winner of FOKUS 2017 open call will be awarded a cash prize of 1500 Euro at an award event at Nikolaj Kunsthal. In addition, two Special Mentions will be awarded at 500 Euro each.

Submitted works can be up to 12 minutes long and must be produced in 2015 – 2016.

Deadline for submission is December 12, 2016 12:00 CET time.

Read more and upload your work at fokusfestival.dk

FOKUS video art festival is an annual festival and the largest video art festival in Denmark. FOKUS features the latest video art and is a vibrant platform for innovative video art.

 

 

Skriv et svar