Studiejob eller praktikplads hos GoMore

Studentermedarbejder til Customer Care søges!

GoMore er en portal for samkørsel og privat biludlejning med 300.000+ medlemmer. Vi er en start-up-virksomhed med ambitiøse vækstmål inden for en række forretningsområder knyttet til grøn transport. Vi søger en medarbejder til vores Customer Care afdeling der pt. består af fire personer.

Customer Care handler om at hjælpe vores brugere til at blive endnu bedre brugere. Både de brugere der henvender sig, fordi de har brug for hjælp, og de brugere der endnu ikke har opdaget, at de har brug for hjælp. Customer Care er ikke bare support, men vores første og primære kontakt til brugerne.

Foruden Customer Care vil du deltage i forefaldende arbejde i virksomheden. Arbejdstiden er 16-20 timer om ugen, og finder sted fra dejlige lokaler i indre København.

Læs hele opslaget: https://blog.gomore.dk/studentermedarbejder-customer-care/

Er du GoMores næste marketingpraktikant?

Vi leder efter en kreativ praktikant til sociale medier, markedsføring og kommunikation.

Skal du i praktik til foråret? Er du skarp til kommunikation og klar til blive endnu bedre i praksis? Har du lyst til at prøve dine evner af i et hurtigt voksende startup? Så har GoMore den ideelle praktikplads til dig!

Læs hele opslaget: https://blog.gomore.dk/marketing-praktikant/

Skriv et svar