Kom i praktik på Soundvenues redaktion

Vil du prøve kræfter med Danmarks hurtigst voksende kulturmedie? Soundvenue søger tre praktikanter til hhv. film-, musik- og tech-redaktionen.

Soundvenue har længe været en markant stemme på musikfronten. Sidste år introducerede vi en filmredaktion, og til maj lancerer vi en ny redaktion, der skal dække tech og digital kultur.

Vi udgiver det tykke betalingsmagasin Soundvenue Magazine, det nye gratismagasin Soundvenue Update, og sidste år næsten fordoblede vi vores læserskare på Soundvenue.com, hvor vi nu har mere end 600.000 besøg hver måned.

Vil du være en del af vores hastigt voksende kulturmedie? Vi er en ung og dynamisk virksomhed på 15 ansatte med kontor i Studiestræde i København K. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi elsker at have travlt.

Vi søger tre praktikanter til hver af de tre redaktioner
De tre områder kan du læse mere om nedenfor. Alle praktikanter får lov at skrive både nyheder og features til Soundvenue.com, men du bliver også inddraget i alle aspekter omkring produktionen af magasinerne. Du får konkret sparring, der udvikler dit skrivetalent, og afhængigt af evner og ønsker vil du også få mulighed for at prøve kræfter med andre journalistiske genrer og opgaver. Målet er, at du ved slutningen af praktikperioden er en dygtig og effektiv kulturformidler, og flere af vores praktikanter er efter opholdet fortsat som freelancejournalister.

Soundvenue Musik dækker underholdende og kritisk den pulserende musikverden. Vi dyrker festivaler, de bedste nye tracks og album, og dykker ned i alt fra hiphopstjernernes daglige gang til nye strømninger i den danske punkundergrund. Her lever Iceage og Rihanna side om side.

Soundvenue Film dækker nysgerrigt alt fra de nyeste europæiske artfilm til årets store Oscar-film og de mest banebrydende tv-serier. Vi er på forkant med de danske og internationale tendenser og glæder os lige så meget til ’Game of Thrones’ som til Cannes-festivalen og at opdage en ny webserieperle.

Soundvenue Tech dækker jordbundent den digitale kultur, der påvirker dig direkte. Fra tendenser på sociale medier til nye tjenester og banebrydende apps. Fra interessante digitale fænomener til tvivlsomme tech-vaner. Fra gaming-kultur til fremtidens teknologi.

Vi søger disse kompetencer i en praktikant:
* Du skriver skarpt og næsten fejlfrit.
* Du har stor indsigt i ét af vores tre fokusområder.
* Du er sulten efter at lære mere og går ydmygt til nye opgaver.
* Du sætter pris på et uformelt og tempofyldt arbejdsmiljø.

Det formelle:
* Praktikperioden løber fra primo august og frem til jul.
* Praktikken finder sted på Soundvenue-kontoret i Studiestræde i København K.
* Praktikken er ulønnet og som udgangspunkt fuld tid.

Din ansøgning skal indeholde:
* En markering af, om du søger praktik hos Soundvenue Film, Musik eller Tech.
* Lidt om dig selv og din baggrund.
* Et par af dine tidligere (eller nye) tekster – helst om det emneområde, du søger indenfor.
* En liste over de tre værker/projekter/events/lanceringer du glæder dig mest til i den kommende tid – med begrundelser.

Send ansøgningen til praktik@nullsoundvenue.com senest 4. maj. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mailadresse eller til chefredaktør Nicolai Torp på tlf. 70200012.

Skriv et svar