Assistenter til Live Art for Børn på Arken

Liveart.dk søger assistenter til P.R. og til at hjælpe CHRISTOPHER KLINE med at gennemføre sin musical OK 27.august – 27.september 2015 på Arken.

UntitledVi søger to assistenter til vores Live Art for Børn 2 festival, der som ligesom den første festival i Nikolaj Kunsthal præsenterer børn og unge for performancekunst og live art.

Festivalen foregår på Arken 5. September til 18. Oktober. Positionerne er ulønnede. Den ene assistent skal hjælpe med at lave P.R. for festivalen. Spørgsmål kan rettes til Henrik +45 40980979 eller Ellen info@nullliveart.dk

Den anden skal hjælpe den amerikanske kunstner Christopher Kline (US) med at realisere en musical. Han kommer til at arbejde sammen med en lokal dramaforening i Ishøj. Projektet tager en måned fra start til opførelse. Han søger frivillige i forskellige aldre fra barn til ældre, der vil synge, male, bygge kulisser to til tre gange om ugen. Det er ikke nødvendigvis assistens job. Scenen opbygges i en tom butik i Ishøj Bycenter, og musicalen skal opføres på Arken den 26. og 27.september 2015, i forbindelse med festivalen “Live Art for Børn”. Se dokumentation af lignende 1 måneds workshop og musical i Berlin, januar 2015: https://www.youtube.com/watch?v=s8TOSjgCQh8

O.K. The Musical.

Musicalen handler om Klines barndomsby Old Kinderhook. Byen minder om Twin Peaks; og er fuld af sære skikkelser, historier, ritualer og foreninger. Navnet er for eksempel givet af de første hollandske indvandrere, fordi indianerbørnene samledes et bestemt sted ved flodbredden for at se et monster i vandet. Forkortelsen “O.K.” skulle være afledt af byens navn, og den fiktive “Ichabod Crane”, der forfølges af “the Headless Horseman” i bogen og filmen “The Legend of Sleepy Hollow”, er inspireret af en skolelærer fra Old Kinderhook.

Christopher Kline (*1982) er født i Kinderhook, New York, og har boet og arbejdet i Berlin siden 2006, hvor han leder projektrummet “Kinderhook & Caracas”. I 2014 begyndte han projektet O.K. som omsætter historie og folklore fra hans barndomsby til kunstværker, publikationer, sociale projekter og en musical. Tidligere soloudstillinger og performances omfatter blandt andet O.K.–The Musical (Dress Rehearsals) på KW KunstWerk Institut for Samtidskunst i Berlin 2015, O.K.– The Musical (Pre-Production) på insitu, Berlin 2015, O.K. på Grimmuseum, Berlin 2014, Labyrinths på Lüttgenmeijer, Berlin 2013, Set Mosaic (i et samarbejde med Francesco Cavaliere) på HAU2, Berlin 2013, og (med Sol Calero) Modern Dowry, Toves, København 2013. http://www.christopher-kline.com/

Liveart.dk blev grundlagt i 2004 for at udvikle miljøet for performancekunst, live art og eksperimenterende scenekunst i Danmark igennem populære og nytænkende projekter. Siden 2004 har vi afholdt 7 store internationale festivals for børn og voksne, og over 40 andre begivenheder; fx. diskussionsfora, bogudgivelser, videoserier, symposier og mere indenfor Live Art, teater, performancekunst, kritik og dokumentation. Se mere på www.liveart.dk

Spørgsmål kan rettes til Henrik +45 40980979 eller Ellen info@nullliveart.dk

 

 

Forfatter: liveart.dk

Liveart.dk was founded in 2004 in Copenhagen to promote the discussion, documentation and development of live art in Denmark. The organisation is equally inspired by the imaginative and entertaining English Live Art tradition as by the theoretical and political German theatre tradition. We have organised 10 large international festivals of Live Art for kids and adults since 2004, and over 40 discussion events, books, video series, symposia and more in the field of live art, performance art, art criticism and documentation. We collaborate with theatres, music venues, art museums and festivals in Denmark and internationally.

Skriv et svar