Kom til seminar om fri leg og MODELLEN på ARKEN

24. oktober 2014 kl. 10:15-13

Palle-Nielsen,-MODELLEN,-2014.-ARKEN-Musem-for-Moderne-Kunst(10)

Gennem ni måneder har tusindvis af glade børn hvinet, svedt og fortabt sig helhjertet i Palle Nielsens Modellen – en nyopførelse af kunstnerens banebrydende byggelegeplads, der første gang blev opført i 1968 på Moderna Museet i Stockholm. Nu er det tid til at kaste et køligt voksenblik på værket anno 2014.

Det sker på ARKEN den 24. oktober i et halvdags-seminar om Modellen. Seminaret vil fra forskellige faglige vinkler zoome ind på Modellen som både kunstværk og legeplads. Hvordan placerer Modellen sig i forhold til 1960’ernes installationskunst og den senere relationelle æstetik? Hvordan virker den som legeplads? Hvad har museet og legepladsen til fælles som ’dannelsesrum’? Og hvilke udfordringer giver det museet, når børn og voksnes oplevelser af frihed, nærvær og fantasi skal sættes på magasin? Hør også Palle Nielsen selv fortælle om værket dengang og nu.

Deltagelse er gratis og inkluderer frokost samt adgang til museets udstillinger. Tilmelding senest fredag d. 17. oktober 2014 til invitation@nullarken.dk

Læs mere om seminaret

Skriv et svar